- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.641
oldu zatiiiİyi afiyet olsun
Senin kide maşallah çok tatlı benimki 16 aylık şimdi çok fenaBuda benim kizmn smdiki hali arkadami grumcemn oglumedusa38 Allah bagislasin oglum cok tatli masallah
oldu zatiiiüzerine acıktım birde yatayım bari şimdi çay içtim oda kesmedi beni yatak paklar
Gecmi yatiyo canimSenin kide maşallah çok tatlı benimki 16 aylık şimdi çok fenaevi savaş alanına çevirmekte meşgul simdi
İyi geceler bende oğullarımı yatiracagimIyi gecelerrrr bende kactm yatim bari hayrli gceler sabaha bol eksiyle uyanirizz insallahhhhh
Azı dişi çıkıyorsa şimdi yaptırırım gündüz uzun uyuyo ondanGecmi yatiyo canim
Azı dişi çıkıyorsa şimdi yaptırırım gündüz uzun uyuyo ondan
Aman kilo vericem dye kilo alma snra sonucta karbnhidrat sen dukan pizza yap madem sebzeli olucak yulaf kepegi karisimindan yap kalorisi cok az olanindan aksama kadr oni ye kesn kilo verirsn bak
Tam buğday unu kullanılacak
Sebzeli olacak bunu bir pizzacı kuryesi yapmış bayagda kilo vermis
sebze ye sebze gece gece milletin aklınada pizza sokma bence
nedir senin şu aşureden çektiğin.... yakanı bırakmıyor bir türlü....
Tam karamık kız benim kızıma benziyo..:)Buda benim kizmn smdiki hali arkadami grumcemn oglumedusa38 Allah bagislasin oglum cok tatli masallah
Günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah..:)
Evet dun sabah 79.9 olan kilom reglinin şişkinliğide vardı galiba bu sabah 78.9 çok şukur:)
Eki Görüntüle 1898920
Kahvaltın mükemmel görünüyor. Afiyet olsun.
Canim menülerini aksam toplu sekilde yazarsan takibimiz daha kolay olur. Sabah, ogle, aksam, su ve spor seklindeAkşam yemeği menüm,
17.00 da yenmiş olup sonrasında, ağza tek lokma konmamıştır.
Yayla çorbası ev yapımı
2 sıkım etsiz çiğ köfte
Bir kase yoğurt
Yarım saate yakın kolbastı oynanmıştır yeniden
Te Allahim ya sabah sabah gene sakatat yemis nasi bi mide yarabbim :))bu gün çukulata yedim :)))
ayyy naapçam ben bu boğazla bilmem.....
menüm
sabah kuzu sakatat
ara 1 muz minnaktı
öğlen kuzu sakatat
ara 1 muz minnaktı
akşam bayabi çok fındıklı elit çaklıt(
su
1 lt
spor
jillian level 1
pazar turu
ev temizliği.....
totom yer yüzü görmediii....
ve yarın pazartesi böhöhöhöhöööö(((
Gordum maalesef gormez olaydimKiz ince bi nükte vardi ordabi de boyle deneyelim,yasar hazirlaniyorrr,mukemmel bir atlayis kiz sabah kuzu sakatat nedir ordekcim gormesin yavrumun asermesi icine kacacak aksami da cikolataya bitirp kurdeleyi baglamissin valla betusum.. bi de jilian var orda hepsinden az az olmus resmen
Yaz bakim kac cikmissin merak ettim :))ayyy napiim almışım dolapta duruyo yemesem bozulcaktı bitsin didim... sabah öğlen yidim bitti... hem mor ordek alıştı benim enteresan kahvaltılarıma :))) akşam çaklıtları yemeyeydim gayet güzel bir menüydü bence...... aman yeaaa rejimm kim ben kim yapamıyom işte ğöfff... bende jillianla canına okudum yediklerimin fifti fifti yani :)) yarın genebait çıkarım ben :)) sonsuza kadar 67 de kaliciğim sanırım :))))
Ya ben diyetteyken karnabaharli pizza yapmistim alti karnabahar ustu peynir ve sebze. Bileydim yulaftan falan olduğunu oyle yapardım.Tam buğday unu kullanılacak
Sebzeli olacak bunu bir pizzacı kuryesi yapmış bayagda kilo vermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?