Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aman kilo vericem dye kilo alma snra sonucta karbnhidrat sen dukan pizza yap madem sebzeli olucak yulaf kepegi karisimindan yap kalorisi cok az olanindan aksama kadr oni ye kesn kilo verirsn bak

Zaten 432 kalori bir gün için gayet ideal. olabilir yani deneyeceğim göreceksiniz

Tam buğday unu kullanılacak
Sebzeli olacak bunu bir pizzacı kuryesi yapmış bayagda kilo vermis

Şu mens dönemi bitsin. Tecrübelermi sizinle paylaşacağım

sebze ye sebze gece gece milletin aklınada pizza sokma bence

Ahahah benimde hep gece geliyor aklıma böyle şeyler

Ben eve yeni geldim geçmişi okudum menulere tek tek cevap yazamadm bi kac kiside kacamak vardi ekmeklere cikileta surulmus ben bugun bi asure yedim inşallah yarin arti cikmam
Simdi yatayim sabaha görüşürüz

Günaydın leydiler dün 3 gün önce yediğim nohutlu, mercimekli besinler sonucu 81.2 yine görmüştüm bugün şükür ki 80.6 kiloyum. Akşam yemediğim için midem gurultusuna da değdi. Kesinlikle akşam yemeğini en geç 6 da yemek gerekiyor. Ben şahsen iki gün önce akşam 8 de salata, çorba yedim. O bile eksilmemi engelledi. Bu cumaya hedefim 79.0 görmek. O da mens dönemine girmezsem tabi.

Gunaydinlaar
Canim menülerini aksam toplu sekilde yazarsan takibimiz daha kolay olur. Sabah, ogle, aksam, su ve spor seklinde
Te Allahim ya sabah sabah gene sakatat yemis nasi bi mide yarabbim :))
Ters yapmisin bacim o çikolataları sabah yiyeydin de sakatati ogle aksam yiyeydin hem daha az etkisi olurdu hem benim midemi kaldirmazdin :))))
Gordum maalesef gormez olaydim
Yaz bakim kac cikmissin merak ettim :))
Tam buğday unu kullanılacak
Sebzeli olacak bunu bir pizzacı kuryesi yapmış bayagda kilo vermis
Ya ben diyetteyken karnabaharli pizza yapmistim alti karnabahar ustu peynir ve sebze. Bileydim yulaftan falan olduğunu oyle yapardım.
Bi de o kurye oraya buraya pizza dagitirken yakmistir tum yedigini siz ona bakmayin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…