- 23 Ağustos 2012
- 14.841
- 39.256
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.781
hahahmedusa38 diyoki hep kh ödülmü olur başka ne olcak hep protein yiyiyoz ödülüde tabi kh yapıcaz ama vazgeçtim yapmıcam gursağımda bıraktınız ödülü bile
Bugün pek bir katilimciyim bende sana katılıyorum gel sen dükan yap bize katıl pişman olmazsinKatılıyorumBen açıkçası ödül olarak gelinliğimin içinde prenses gibi görünmeyi hayal ediyorum. Yemek yemek neyki 10 dakikalık haz sonrası pişmanlık.
konuş ayşegül haah kızlar kadının niki bile tatlı tambak herhal hamurişi yicekKız Nilgün kilo vermek kolay iş o eli olan o kiloyu koruyabilmek .valla yedim ben ödülümü 72 ye inen kadar canım çıkıyor. Hakediyorum yani. Sonra arkasına 1 günlük detoks yaparım gelen gider. Ideale gelsen de böyle olacak yani....
Sen bakma ayşe ye hatunun ödülü elma cerez:)
ödül dediğin hamur kokar şeker kokar yağ kokar
KatılıyorumBen açıkçası ödül olarak gelinliğimin içinde prenses gibi görünmeyi hayal ediyorum. Yemek yemek neyki 10 dakikalık haz sonrası pişmanlık.
a şaka bir yana ideal kiloya inince bile haftada bir kaçamak 5 gün dikkat etmek gerekiyor hayat hep diyetlemi geçer psikolojimiz çöker vallahikız sen ona ne bakıon, onun bişi yediğimi var, hayatı yoğurt oldu hatunun, sen yap kuzum ödülünü, hedef koymak iyidir,medusa38 kiloları veriyo kızıyo sonra da bize
bende dün sabah kaçamak yaptım öğlen akşam çok hafif tuttum yürüyüşümü yaptım sabaha eksi ohhh misssssVallahi ben hiç pismanlik duymuyorum. Önemli olan dengelemek. Ben de ki hazzi 10 dk surmuyor ki en az 1 hafta beni idare ediyor.
Bak dün yedim ben de en gec yarına telafisi olur yani onun.
Hih Tamam yiyin anacim bende kustum demiyom bisihahahmedusa38 diyoki hep kh ödülmü olur başka ne olcak hep protein yiyiyoz ödülüde tabi kh yapıcaz ama vazgeçtim yapmıcam gursağımda bıraktınız ödülü bile
Hamur şeker deyince aklıma helva geldi yoksa canın helvami çektiKız Nilgün kilo vermek kolay iş o eli olan o kiloyu koruyabilmek .valla yedim ben ödülümü 72 ye inen kadar canım çıkıyor. Hakediyorum yani. Sonra arkasına 1 günlük detoks yaparım gelen gider. Ideale gelsen de böyle olacak yani....
Sen bakma ayşe ye hatunun ödülü elma cerez:)
ödül dediğin hamur kokar şeker kokar yağ kokar
kız sen ona ne bakıon, onun bişi yediğimi var, hayatı yoğurt oldu hatunun, sen yap kuzum ödülünü, hedef koymak iyidir,medusa38 kiloları veriyo kızıyo sonra da bize
bende dün sabah kaçamak yaptım öğlen akşam çok hafif tuttum yürüyüşümü yaptım sabaha eksi ohhh misssss
Dukandasim da beni satışa geçti dune kadar bir elmayı yemiyordukız sen ona ne bakıon, onun bişi yediğimi var, hayatı yoğurt oldu hatunun, sen yap kuzum ödülünü, hedef koymak iyidir,medusa38 kiloları veriyo kızıyo sonra da bize
Hamur şeker deyince aklıma helva geldi yoksa canın helvami çekti
Hamur şeker deyince aklıma helva geldi yoksa canın helvami çekti
Dukandasim da beni satışa geçti dune kadar bir elmayı yemiyordu
Ben aç kalmiyorum ki wendy yetiş biz acmi yasiyoruzaçlık sinir yapıyo işte hatunda :)))
Ben aç kalmiyorum ki wendy yetiş biz acmi yasiyoruz
satış yok geçen hafta bana kızdığın günleri unuttun mu, bi kek yedim diye linç ettiniz beniazaydidem le
Oglene ne yesem kızlar ya canım lor lu yumurta istiyor ama domates var araya gidecek menemen yapsam mecburiyetten yiyecem yani....
oyyy ne yesem ben
Ben aç kalmiyorum ki wendy yetiş biz acmi yasiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?