Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahah medusa38 diyoki hep kh ödülmü olur başka ne olcak hep protein yiyiyoz ödülüde tabi kh yapıcaz ama vazgeçtim yapmıcam gursağımda bıraktınız ödülü bile

kız sen ona ne bakıon, onun bişi yediğimi var, hayatı yoğurt oldu hatunun, sen yap kuzum ödülünü, hedef koymak iyidir, medusa38 kiloları veriyo kızıyo sonra da bize

Katılıyorum Ben açıkçası ödül olarak gelinliğimin içinde prenses gibi görünmeyi hayal ediyorum. Yemek yemek neyki 10 dakikalık haz sonrası pişmanlık.
Bugün pek bir katilimciyim bende sana katılıyorum gel sen dükan yap bize katıl pişman olmazsin

konuş ayşegül haah kızlar kadının niki bile tatlı tambak herhal hamurişi yicek

Katılıyorum Ben açıkçası ödül olarak gelinliğimin içinde prenses gibi görünmeyi hayal ediyorum. Yemek yemek neyki 10 dakikalık haz sonrası pişmanlık.

Vallahi ben hiç pismanlik duymuyorum. Önemli olan dengelemek. Ben de ki hazzi 10 dk surmuyor ki en az 1 hafta beni idare ediyor.
Bak dün yedim ben de en gec yarına telafisi olur yani onun.

kız sen ona ne bakıon, onun bişi yediğimi var, hayatı yoğurt oldu hatunun, sen yap kuzum ödülünü, hedef koymak iyidir, medusa38 kiloları veriyo kızıyo sonra da bize
a şaka bir yana ideal kiloya inince bile haftada bir kaçamak 5 gün dikkat etmek gerekiyor hayat hep diyetlemi geçer psikolojimiz çöker vallahi

Vallahi ben hiç pismanlik duymuyorum. Önemli olan dengelemek. Ben de ki hazzi 10 dk surmuyor ki en az 1 hafta beni idare ediyor.
Bak dün yedim ben de en gec yarına telafisi olur yani onun.
bende dün sabah kaçamak yaptım öğlen akşam çok hafif tuttum yürüyüşümü yaptım sabaha eksi ohhh misssss

Hamur şeker deyince aklıma helva geldi yoksa canın helvami çekti

bende dün sabah kaçamak yaptım öğlen akşam çok hafif tuttum yürüyüşümü yaptım sabaha eksi ohhh misssss

Ideal kilo na gelsen de aynı olacak zaten. Mesela ben eskiden sabah yedim diye aksam a kadar ne gözümde kaldiysa tıkardim ağzıma... sonra o beni 1 hafta 10 gun geriye atardi. Ama
sabah kahvalti da 1 kiymali gozleme yesem diger ogunler dengelesem. Ertsei gun de hic bisye olmamis gibi saglikli beslenmeye devam. O beni hic etkilemez inan ki.
ciss seyler yemeden yasayamam ki ben...

Oglene ne yesem kızlar ya canım lor lu yumurta istiyor ama domates var araya gidecek menemen yapsam mecburiyetten yiyecem yani....
oyyy ne yesem ben

Oglene ne yesem kızlar ya canım lor lu yumurta istiyor ama domates var araya gidecek menemen yapsam mecburiyetten yiyecem yani....
oyyy ne yesem ben

domatesi rendele at buzluğa tambakım, canın ne istiyosa onu ye, bazen atıyorum kışın nimet bulmuş gibi seviniyorum sonra, yemeğe kattığı lezzet ayrı oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…