- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.821
Bende 9 dan beri ayaktayim ama daha kahvaltı yapmadım sabahlari cnm yemek istemiyordum eşime hazirlayincada sadece çay iciyorum ben çalışmışım 2 Ogün yemeye 3 Ogün fazla geliyo
canım bir kere öyle hergün olmaz hem sabah gelin akşama gidin hepinizi nerde yatırıcam ben yok çadırlarımız var bahçeye kurarız diyosanız o ayrıkızz +7'yi mumla aratırsın bize sen, sanalda böyleyiz reel'de gelmeyelim bence, çay-gözleme, çay-gözleme abbowwww
ay en iyisi toplanın gelin siz ben sacı atayım bahçeye 1 leğen hamur ıspanaklı kıymalı pırasalı patatesli peynirli bol tereyağlıgözleme yapayım yiyek 1 sene kaçamak yapmayalım sonra ağzımız dursun
aa doğru unutmuştum ben onu, bekle az adam uyusun madem, ya da söyle güzel bi kaffaltı hazırla kokusuna uyansın
Ceneler acilmis gene yazayim ben.de.. ya tartinin pili bitiyodu bi dr regli kapida niye bilmiyom ama 72,8dedi bana sabahhh..aglayarak uzaklasiyorum burdan su anda..deneyden sonra gelicem
Benimki de geceden geldi kalkınca yapar kahvaltı artık 3 mu olur 4 mu bilememOnun hoşuna giden kökü kızarmış biber kokusu. En iyisi biber kizartmasi yapayım ona
Ben dayanamadım üniversitedeki kadın dogumcuya gittim badiyi görmeye
Hareketlenmis yavrucak
Peki sence ekspress mi yapim normal dukan mı? Bence bu hafta bir alışma için ekspressle başlayim ben. Dukanda hızlı kilo kaybı oluyor sanırım öyle duymuştum yani.Bugün pek bir katilimciyim bende sana katılıyorum gel sen dükan yap bize katıl pişman olmazsin
Bu gözleme hayalleriyle ben sizden önce giderim ozgenin yanınaÜzülme kiz accik daha bekle beni gelecem ben senin yanına tamam mı
Evet önce ekspress dene bence de evet ben 47 günde 12 kg verdim 5 kg bask bir diyetle verdim dükan kaçamağı affetmiyor duraksatiyo tam uyarsan güzel kilo verirsin kan grubunda uygun bu diyetePeki sence ekspress mi yapim normal dukan mı? Bence bu hafta bir alışma için ekspressle başlayim ben. Dukanda hızlı kilo kaybı oluyor sanırım öyle duymuştum yani.
kötü kadınBu gözleme hayalleriyle ben sizden önce giderim ozgenin yanına
ay heycanlanmıştırsın girdinmi 2. döneme dr ne dedi ...Ben dayanamadım üniversitedeki kadın dogumcuya gittim badiyi görmeye
Hareketlenmis yavrucak
Dükanin birde güzelliği var nerde kilo fazlan varsa ordan gidiyor benim göbek ölçüm 108 di dukana başlarken 90 kg idim şimdi 92 Cm yani önce göbek gidiyor kalça ölçümde 2-3 Cm oynama varPeki sence ekspress mi yapim normal dukan mı? Bence bu hafta bir alışma için ekspressle başlayim ben. Dukanda hızlı kilo kaybı oluyor sanırım öyle duymuştum yani.
47 günde 12 kilo çok ciddi bir kilo kaybı. Gerçekten seni tebrik ederim. Yok az çok anlamışsındır beni ben hiç kaçamak yapmam.Ama benim araştırma yapıp her gün neler yiyeceğimi planlamam lazım. Ona göre alışveriş yapıp, yemeğimi hazırlamam lazım. Şu dukan ekspress sonucunu gerçekten merak ediyorum bakalım yarın sabah tartılacam önümüzdeki salıya kaç olacam göreceğiz. Mesela bu dukanda sabah hindi dilime izin veriliyor 2 adet sanırım.Evet önce ekspress dene bence de evet ben 47 günde 12 kg verdim 5 kg bask bir diyetle verdim dükan kaçamağı affetmiyor duraksatiyo tam uyarsan güzel kilo verirsin kan grubunda uygun bu diyete
Ben kilomu hep bel çevresinden simitlerden alırım alt tarafım çok incedir. Mesela 80 kiloyla 39 beden pantolona giriyorum desem inanır mısın? Pantolonlarım hep 39 40.Dükanin birde güzelliği var nerde kilo fazlan varsa ordan gidiyor benim göbek ölçüm 108 di dukana başlarken 90 kg idim şimdi 92 Cm yani önce göbek gidiyor kalça ölçümde 2-3 Cm oynama var
senin bir an önce birşeye karar verip başlaman lazım47 günde 12 kilo çok ciddi bir kilo kaybı. Gerçekten seni tebrik ederim. Yok az çok anlamışsındır beni ben hiç kaçamak yapmam.Ama benim araştırma yapıp her gün neler yiyeceğimi planlamam lazım. Ona göre alışveriş yapıp, yemeğimi hazırlamam lazım. Şu dukan ekspress sonucunu gerçekten merak ediyorum bakalım yarın sabah tartılacam önümüzdeki salıya kaç olacam göreceğiz. Mesela bu dukanda sabah hindi dilime izin veriliyor 2 adet sanırım.
bende hep kalçadan alırımBen kilomu hep bel çevresinden simitlerden alırım alt tarafım çok incedir. Mesela 80 kiloyla 39 beden pantolona giriyorum desem inanır mısın? Pantolonlarım hep 39 40.
Ceneler acilmis gene yazayim ben.de.. ya tartinin pili bitiyodu bi dr regli kapida niye bilmiyom ama 72,8dedi bana sabahhh..aglayarak uzaklasiyorum burdan su anda..deneyden sonra gelicem
canım bir kere öyle hergün olmaz hem sabah gelin akşama gidin hepinizi nerde yatırıcam ben yok çadırlarımız var bahçeye kurarız diyosanız o ayrı
Ben dayanamadım üniversitedeki kadın dogumcuya gittim badiyi görmeye
Hareketlenmis yavrucak
Üzülme kiz accik daha bekle beni gelecem ben senin yanına tamam mı
Bu gözleme hayalleriyle ben sizden önce giderim ozgenin yanına
Ben kilomu hep bel çevresinden simitlerden alırım alt tarafım çok incedir. Mesela 80 kiloyla 39 beden pantolona giriyorum desem inanır mısın? Pantolonlarım hep 39 40.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?