- 23 Ağustos 2012
- 14.841
- 39.256
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.801
Ayy ne blim kiz senin tek sorunun wc mis biz onu goremedik sende ona elmayla cozum bldun aferm sana
ay inşallah çözüm bulmuşumdur didemcim, bana çözüm olsun sende kendi kabızlığına çare olan şeyi ye.
Kek yedin diye değil cnm her gün yedin diye Kizdik dikkatini sundururumsatış yok geçen hafta bana kızdığın günleri unuttun mu, bi kek yedim diye linç ettiniz beniazaydidem le
domatesi rendele at buzluğa tambakım, canın ne istiyosa onu ye, bazen atıyorum kışın nimet bulmuş gibi seviniyorum sonra, yemeğe kattığı lezzet ayrı oluyo..
Kek yedin diye değil cnm her gün yedin diye Kizdik dikkatini sundururum
Bir önceki gün gözleme ödülü yaptım ya insandır normal menulerden mi öyleaç yaşamıoz da senin de pek bişi yediğin söylenemez ama öğretmenim,
sabah çay
öğle dukan krebi
akşam sebze çorba
kız dünkü menün buydu.
Ben sizden kiloluydum ondanValla ben yiyorum ya menumlerimde grdugunuz gbi ama sen biraz az yiyosun @w e n d y le bana gore
Kız ben öğle yemeğime ne yesem diye düşünüyorum kahvaltı mı yapcan daha yoksaaDoğru dedin inanki. Yumurta Çandır. Pek severim kendisini.bu koca da uyansa da kahvaltı mızı yapsak yahu.
Kek yedin diye değil cnm her gün yedin diye Kizdik dikkatini sundururum
Evet canım @wendy sen de hergün yediydin amma
Doğru dedin inanki. Yumurta Çandır. Pek severim kendisini.bu koca da uyansa da kahvaltı mızı yapsak yahu.
Ben sizden kiloluydum ondan
Bende 9 dan beri ayaktayim ama daha kahvaltı yapmadım sabahlari cnm yemek istemiyordum eşime hazirlayincada sadece çay iciyorum ben çalışmışım 2 Ogün yemeye 3 Ogün fazla geliyoKız ben öğle yemeğime ne yesem diye düşünüyorum kahvaltı mı yapcan daha yoksaa
anam kadında fil hafızası var resmen herşeyi hatırlıyotaam yaa
anam sizin de canınızı mı çektirdiydim ben, kusura bakmayın
kız saat 12 oldu bu saate bi tur daha kaffaltı yapardın, beklenir mi?
ay en iyisi toplanın gelin siz ben sacı atayım bahçeye 1 leğen hamur ıspanaklı kıymalı pırasalı patatesli peynirli bol tereyağlıgözleme yapayım yiyek 1 sene kaçamak yapmayalım sonra ağzımız dursun
95 te 80 de resmini çektim gi yılbaşında hedefine ulaşır sam koyarim az daha merak edin95 kilo iken ki halinde şimdi ki halini bi before after yapcan mi marka ettim gi.
Ay izne gideceğiz o zaman kaç kilo olurum acep
Kız ben öğle yemeğime ne yesem diye düşünüyorum kahvaltı mı yapcan daha yoksaa
taam yaa
anam sizin de canınızı mı çektirdiydim ben, kusura bakmayın
kız saat 12 oldu bu saate bi tur daha kaffaltı yapardın, beklenir mi?
Yok canım sabah yedim ben foto da attım. Ama öğlen eşime kahvaltı hazirlarken ben de ogleni yemiş oluyorum bu hafta gececi
Sanal gozlemeyle sismanlatacak bizikızz +7'yi mumla aratırsın bize sen, sanalda böyleyiz reel'de gelmeyelim bence, çay-gözleme, çay-gözleme abbowwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?