- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.841
Gel betul senide asureye bogarlaryawww ne çok aşüre yedin yaaa senin oturduğun yere taşıncam ben hayır sever insanlar var orda bakarlar bana ben tembelimmm :)))
ay kocam gider zati hee ffilmlerde oluyo tuvalete giderken birbirinin üzerine basıyolar öyle oluruzolur böyle sıkıntı yapma, regl dönemi şişkinliğidir o, protein ye bence bugün ki atasım ödemi.
hahah, kocanı kv yollarız nolcak, çoluk çocuk ayaklı başlı yatarız, çocukları getirmicez sanıosan yanılıosun canım, sen o bi leğeni 2 ye çıkar
maşallah maşallah, daha 20'ye kadar hissedemiceksin sen ama, bekleticek seni kuzucuk..
ay çok kötüsünüz, teselliye bak@inatettimolacak
teselli değil kadın resmen dalga geçiyo bizle yahuuuuolur böyle sıkıntı yapma, regl dönemi şişkinliğidir o, protein ye bence bugün ki atasım ödemi.
hahah, kocanı kv yollarız nolcak, çoluk çocuk ayaklı başlı yatarız, çocukları getirmicez sanıosan yanılıosun canım, sen o bi leğeni 2 ye çıkar
maşallah maşallah, daha 20'ye kadar hissedemiceksin sen ama, bekleticek seni kuzucuk..
ay çok kötüsünüz, teselliye bak@inatettimolacak
Evet ya cok duygulandım ilk kez hareket ettigini gördüm :)Maşallah yeri rahat minigin tepinecek orada tabi
Cook duygulandım :)ay heycanlanmıştırsın girdinmi 2. döneme dr ne dedi ...
Evet zaten hissetsem şimdiki kadar merak da olmaz :) Şu an ne olup bittigini bilmedigimden hep göresim geliyormaşallah maşallah, daha 20'ye kadar hissedemiceksin sen ama, bekleticek seni kuzucuk..
bir daha aşure dersen betüş size gelicekGel betul senide asureye bogarlarbugun bari kimse asure getirmese artik doydum seneye kadar gormek istemiyom
Evet zaten hissetsem şimdiki kadar merak da olmaz :) Şu an ne olup bittigini bilmedigimden hep göresim geliyor15 gün iyi bile dayandım
Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahEvet ya cok duygulandım ilk kez hareket ettigini gördüm :)
Cook duygulandım :)
Bu benim asıl doktorum olmadıgı icin "meraktan geldim vallahi, bi şikayetim de yok, sadece görmeye geldim" dedim
Haftaya zaten ikili test için kendi doktoruma gidecegim ama bu doktor da burun kemigi olusmus, ense kalınlıgı da normal gözüküyor dediİçim rahatladı en azından :)
Evet zaten hissetsem şimdiki kadar merak da olmaz :) Şu an ne olup bittigini bilmedigimden hep göresim geliyor15 gün iyi bile dayandım
İşte evet artık onlar da yok, hiçbir fikrim yok yani içerde ne olup ne bitiyor :) Merak etmemek elde degilbende bulantım falan olduğunda iyi bari hala sağlıklı kuzucum diye sevinerek polyanna olmuştum
Amin canım sagolasın :)Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
cnm ben sırf meraktan saglık ocagına gıdıp kalbını dınlıyodum :)Evet ya cok duygulandım ilk kez hareket ettigini gördüm :)
Cook duygulandım :)
Bu benim asıl doktorum olmadıgı icin "meraktan geldim vallahi, bi şikayetim de yok, sadece görmeye geldim" dedim
Haftaya zaten ikili test için kendi doktoruma gidecegim ama bu doktor da burun kemigi olusmus, ense kalınlıgı da normal gözüküyor dediİçim rahatladı en azından :)
İşte evet benimki de öyle bi sey oldu :)cnm ben sırf meraktan saglık ocagına gıdıp kalbını dınlıyodum :)
gecmıs bakıp geleyım bakalım neler olmus amma lak lak yapmıssınız maslalah
İngiliz karbonatıni dükan öneriyor al iç aktarlar bile satiyoTam elime elmami aldim isiricaktim icimden bi ses yapma didem Daha yolun basindasin sen yogurt ye dedi tirstim braktim elimden elmayikacamak yapmicam bi sekilde cozum bulucam kabizligima
Sabah neden fiks canım? Eger tost ile fikslediysen kötü bi kahvaltı. Yumurta, domates falan yeme şansın yok mu?morordek kızlar bana nasıl bı dıyet onerırsınız sabah kahvaltım fıks aynı ogle otelde ne cıkarsa aksamda eve gıdınce ben n eyemek yaparsam
dunkı menu:
sabah:
1adet yagsız tost
cay
oğle
pılıç rotı patateslı
aksam
yok acıkmadım ama 2 adet marula sarılmıs cıg köfte yedım
8 adet kestne yedım
Keske dun disari cktigimda alsaydim unuttum bgunde ckamam hava cok soguk yagmurlu kzimi hasta edememİngiliz karbonatıni dükan öneriyor al iç aktarlar bile satiyo
Form çayı tatlandırıcılar nescafe yap oda ise yarıyor bazenKeske dun disari cktigimda alsaydim unuttum bgunde ckamam hava cok soguk yagmurlu kzimi hasta edememartik evde bseyler yapicam
Balıkesir bandırmada sayımız var bak zayiflayinc çat kapı gelirim yanınateselli değil kadın resmen dalga geçiyo bizle yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?