Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay kocam gider zati hee ffilmlerde oluyo tuvalete giderken birbirinin üzerine basıyolar öyle oluruz

teselli değil kadın resmen dalga geçiyo bizle yahuuuu

Maşallah yeri rahat minigin tepinecek orada tabi
Evet ya cok duygulandım ilk kez hareket ettigini gördüm :)
ay heycanlanmıştırsın girdinmi 2. döneme dr ne dedi ...
Cook duygulandım :)
Bu benim asıl doktorum olmadıgı icin "meraktan geldim vallahi, bi şikayetim de yok, sadece görmeye geldim" dedim
Haftaya zaten ikili test için kendi doktoruma gidecegim ama bu doktor da burun kemigi olusmus, ense kalınlıgı da normal gözüküyor dedi İçim rahatladı en azından :)
maşallah maşallah, daha 20'ye kadar hissedemiceksin sen ama, bekleticek seni kuzucuk..
Evet zaten hissetsem şimdiki kadar merak da olmaz :) Şu an ne olup bittigini bilmedigimden hep göresim geliyor 15 gün iyi bile dayandım

Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

cnm ben sırf meraktan saglık ocagına gıdıp kalbını dınlıyodum :)

morordek kızlar bana nasıl bı dıyet onerırsınız sabah kahvaltım fıks aynı ogle otelde ne cıkarsa aksamda eve gıdınce ben n eyemek yaparsam

dunkı menu:
sabah:
1adet yagsız tost
cay

oğle
pılıç rotı patateslı

aksam
yok acıkmadım ama 2 adet marula sarılmıs cıg köfte yedım
8 adet kestne yedım

Sabah neden fiks canım? Eger tost ile fikslediysen kötü bi kahvaltı. Yumurta, domates falan yeme şansın yok mu?
Ogle de senin elinde degilse madem akşamları çok hafif kapatmalısın. Çiğ köfte ile olmaz mesela Gerçi 2 tane yemişsin cok degil ama tüm günün menüsü saglıklı degil genel olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…