Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Test nerde yapiliyo kiz benide dukanci yapcaniz az kaldi

Ay valla yılbaşına ne kaldı şimdi çık işten dicem ama pek akıllıca değil galiba iş hayatının bu stresi adamı yaşlandırır valla ...

Gunun menusu
Sabah9
1tavada yumurta
Kk peynir.domates.salatalik
Yarim dilim tb ekmk

Ara14
Yarim greyfurt

Aksam17
Begendili pilic kulbasti
1ayran

Su2.5litre
Spor30dk yuruyus

Aksam yesil cay icilcek spor yapabilirsem sporda yapcm

Belki esi soyledi diye suan ortakigi yatstrmak icin ole solemistr patronun..kiskanclik malesef heryerde var ole insanlardan uzak durcan canim

Ay valla yılbaşına ne kaldı şimdi çık işten dicem ama pek akıllıca değil galiba iş hayatının bu stresi adamı yaşlandırır valla ...
ahh canım sormaa bundan sonra ki tavrım nasıl olmalı bilmiyorum şimdi 3 kişi boş boş otururken ben ve diğer arkadaş var bütün işi biz yapıyoruz o kadar yetişmesi geren işimiz varken biz kalkıp bulaşık mi yıkicaz yaa ona sinir oluyorum ..bütün gün lak lak yapıyorlar biz mesailere kalıyoruz bazen iş yetişsin diye bulaşık yıkamak zorlarına gidiyor ya çıldiriciimm

Belki esi soyledi diye suan ortakigi yatstrmak icin ole solemistr patronun..kiskanclik malesef heryerde var ole insanlardan uzak durcan canim
fazla muhatap olmiyim diyorum tavır koyayım diyorum bi yandanda kimseyle kötü ayrılmak istemiyorum bi yandan da bunları ödetmem lazım onlara diyorum kafam da deli sorularr

Test nerde yapiliyo kiz benide dukanci yapcaniz az kaldi

Ay herkes kendi çayını alsın bulaşığını yıkasın ne var ki bunda? Kimse kimsenin çaycısı değil neticede, senin bi misafirin gelir bişi olur yardımlaşılır ben getireyim diye bi gün sana bi gün ona sanki, bu işi patron çözer canım, oda çayçı alamıcak belli ki herkes kendi işini kendi yapsın demiş, stres yapma boşver, kendi 2 bardağını yıkayıverirsin:)

Gündüz denedim onu fakat gece daha fazla etkisi oluyor. Kilo da almadım ne bilim kalori hesabı yapmıyorum pek

bende totem yapayım cumaya 77 leri görücem nasipse diyorum hedefleri açıyorum cuma hedeflerini yapıştırın bakalım

Benim bu haftaki totemim 66 dır. Yapamazsam 65 e kadar ödül koymayacağım

Gunun menusu
Sabah9
1tavada yumurta
Kk peynir.domates.salatalik
Yarim dilim tb ekmk

Ara14
Yarim greyfurt

Aksam17
Begendili pilic kulbasti
1ayran

Su2.5litre
Spor30dk yuruyus

Aksam yesil cay icilcek spor yapabilirsem sporda yapcm

Leslie seni bekler canım, yapabilirsem spor diye bişi yok, bak 6'ları gördün.

Beğendili piliç külbastı ne kız? Hazır mı sen mi yaptın?

Bugünün menüsüne buyrun efenim
Mantarlı Tek yumurta
Domates
Salatalık
3 zeytin
3 yeşil zeytin

Akşam
3 kaşık sebzeli bulgur
4 kaşık yoğurt

Spor
Saat 15 civarı 20 dakika kolbastı

Akşam sporu
Saat 21.00 gibi
Yarım saat plates
20 dakika kolbastı

canım herkes aynı işi yapsa zaten problem yok ben buraya ilk geldiğimde bende işi pek bilmiyordum çay işi bulaşık işi temizlik işi bendeydi hemde tek bayandım burda o yollardan geçtim yani.. onlar boş oturuyor ayak işlerini yapıyorlar hanımı trip attı yeni kızı çekemedi diye kabak bizim başımıza patladı ben bulaşık yıkamam diyip kibir yapmıyorum zaten ben o yollardan geçtim 5 yıldır burdayım yetiştirmem gereken işler var birsürü sorumluluğum var ama onlar lak lak yapıyor arada ki fark bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…