- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.981
Test nerde yapiliyo kiz benide dukanci yapcaniz az kaldiWalla sen azimliyim cesaretliyim diyorsun normal dükan la başlayıp atak yapmak motivasyonunu yükseltebilir 2-3 kg arası kesin gidiyor atakta odem aliyosun testini yap bakalım kac gün çıkacak senin zamanın dar banada sorarsan dükan derim
Burdayimmmmhahah aşure geldi şimdi bana aşureciler nerdesiniz
Ay valla yılbaşına ne kaldı şimdi çık işten dicem ama pek akıllıca değil galiba iş hayatının bu stresi adamı yaşlandırır valla ...kızlarrr acayip sinirliyim yaa bana bi akıl verin
ben yılsonunda işten ayrılıcam sınavıma çalışabilmek için.. bunu 6 ay önceden patrona söyledim 5 yıla yakındır aynı yerde çalışıyorum herneyse 3 hafta önce yeni bi kız aldı patron kız pek bişey bilmiyor bana 3 ay içinde kıza öğret işleri dedi lakiinnn bi tane üni.öğrencisi erkek eleman var 2 yıldır burda o kıskançlık krizlerine giriyor bana afra tafra neden yeni kıza öğretiyorum diye .. geçen biraz sorunlar çıktı bu yüzden patronla konuştum oda erkek elemanla konuştu sen öğrencisin ondan o kıza öğretiyoruz vs.. daha onu atlatamadık patronun eşide burda çalışıyor 1 yılı geçti yaşı gereği işleri çok anlamıyor çay bulaşık işlerine o ve erkek eleman bakıyordu kız geldiğinden beri kızın üstüne yıktılar bulaşığı bizim patronda beni çekti konuştu o kıza bulaşık yıkatmayın iş öğretin diye bende kız odada yokken diğerlerine söyledim kıza pek bulaşık yıkatmayın dedim partonun hanımı sinirlendi ne yani ben mi yıkicam falan demeye başladı gitti kocasının yanına ne konuştular bilmiyorum sonra çıktı gitti patron da gelmiş bize bundan sonra herkes kendi bulaşığını kendi yıkasın diyor kendi çayınızı kendiniz alın diyor... senelerdir giden bi düzen var karısı trip attı işler değişti çok sinirliyim yaaa kız geldi herkeste bi kıskançlık var ben iş mi yetiştireyim bulaşık mi yıkayayım bunların kıskançlıkları yüzünden kafayı yicem
Ben yapınca görmüyorumda sen yapınca gozume batıyo...sen de kendini ekiyorsun aylardır :)))
Marifetmiş gibi yicem diyo bide...bir kaç gün yemem sonra yicem....
Kız aşure canavarı bir daha yeme bak ben yemiyom...Burdayimmmm
Belki esi soyledi diye suan ortakigi yatstrmak icin ole solemistr patronun..kiskanclik malesef heryerde var ole insanlardan uzak durcan canimkızlarrr acayip sinirliyim yaa bana bi akıl verin
ben yılsonunda işten ayrılıcam sınavıma çalışabilmek için.. bunu 6 ay önceden patrona söyledim 5 yıla yakındır aynı yerde çalışıyorum herneyse 3 hafta önce yeni bi kız aldı patron kız pek bişey bilmiyor bana 3 ay içinde kıza öğret işleri dedi lakiinnn bi tane üni.öğrencisi erkek eleman var 2 yıldır burda o kıskançlık krizlerine giriyor bana afra tafra neden yeni kıza öğretiyorum diye .. geçen biraz sorunlar çıktı bu yüzden patronla konuştum oda erkek elemanla konuştu sen öğrencisin ondan o kıza öğretiyoruz vs.. daha onu atlatamadık patronun eşide burda çalışıyor 1 yılı geçti yaşı gereği işleri çok anlamıyor çay bulaşık işlerine o ve erkek eleman bakıyordu kız geldiğinden beri kızın üstüne yıktılar bulaşığı bizim patronda beni çekti konuştu o kıza bulaşık yıkatmayın iş öğretin diye bende kız odada yokken diğerlerine söyledim kıza pek bulaşık yıkatmayın dedim partonun hanımı sinirlendi ne yani ben mi yıkicam falan demeye başladı gitti kocasının yanına ne konuştular bilmiyorum sonra çıktı gitti patron da gelmiş bize bundan sonra herkes kendi bulaşığını kendi yıkasın diyor kendi çayınızı kendiniz alın diyor... senelerdir giden bi düzen var karısı trip attı işler değişti çok sinirliyim yaaa kız geldi herkeste bi kıskançlık var ben iş mi yetiştireyim bulaşık mi yıkayayım bunların kıskançlıkları yüzünden kafayı yicem
Vay menün güzel...Gunun menusu
Sabah9
1tavada yumurta
Kk peynir.domates.salatalik
Yarim dilim tb ekmk
Ara14
Yarim greyfurt
Aksam17
Begendili pilic kulbasti
1ayran
Su2.5litre
Spor30dk yuruyus
Aksam yesil cay icilcek spor yapabilirsem sporda yapcm
Yok seneye asure zamanina kadar daha yemem bende tiskindim yahuKız aşure canavarı bir daha yeme bak ben yemiyom...
ahh canım sormaaAy valla yılbaşına ne kaldı şimdi çık işten dicem ama pek akıllıca değil galiba iş hayatının bu stresi adamı yaşlandırır valla ...
fazla muhatap olmiyim diyorum tavır koyayım diyorum bi yandanda kimseyle kötü ayrılmak istemiyorum bi yandan daBelki esi soyledi diye suan ortakigi yatstrmak icin ole solemistr patronun..kiskanclik malesef heryerde var ole insanlardan uzak durcan canim
Test nerde yapiliyo kiz benide dukanci yapcaniz az kaldi
ahh canım sormaabundan sonra ki tavrım nasıl olmalı bilmiyorum şimdi 3 kişi boş boş otururken ben ve diğer arkadaş var bütün işi biz yapıyoruz o kadar yetişmesi geren işimiz varken biz kalkıp bulaşık mi yıkicaz yaa ona sinir oluyorum ..bütün gün lak lak yapıyorlar biz mesailere kalıyoruz bazen iş yetişsin diye bulaşık yıkamak zorlarına gidiyor ya çıldiriciimm
akşamdan 1 bardak suya 2 kayısı bölüpte koy sabah kalkınca kayısıları ye suyunu iç daha fazla faydasını görürsün akşam yatarken yeme 3-4 kayısı demek 200 kalori demek şekerim 1 kayısı 50 kalori
bende totem yapayım cumaya 77 leri görücem nasipse diyorum hedefleri açıyorum cuma hedeflerini yapıştırın bakalım
Gunun menusu
Sabah9
1tavada yumurta
Kk peynir.domates.salatalik
Yarim dilim tb ekmk
Ara14
Yarim greyfurt
Aksam17
Begendili pilic kulbasti
1ayran
Su2.5litre
Spor30dk yuruyus
Aksam yesil cay icilcek spor yapabilirsem sporda yapcm
canım herkes aynı işi yapsa zaten problem yok ben buraya ilk geldiğimde bende işi pek bilmiyordum çay işi bulaşık işi temizlik işi bendeydi hemde tek bayandım burda o yollardan geçtim yani.. onlar boş oturuyor ayak işlerini yapıyorlar hanımı trip attı yeni kızı çekemedi diye kabak bizim başımıza patladı ben bulaşık yıkamam diyip kibir yapmıyorum zaten ben o yollardan geçtim 5 yıldır burdayım yetiştirmem gereken işler var birsürü sorumluluğum var ama onlar lak lak yapıyor arada ki fark buAy herkes kendi çayını alsın bulaşığını yıkasın ne var ki bunda? Kimse kimsenin çaycısı değil neticede, senin bi misafirin gelir bişi olur yardımlaşılır ben getireyim diye bi gün sana bi gün ona sanki, bu işi patron çözer canım, oda çayçı alamıcak belli ki herkes kendi işini kendi yapsın demiş, stres yapma boşver, kendi 2 bardağını yıkayıverirsin:)
Ben yapınca görmüyorumda sen yapınca gozume batıyo...
Marifetmiş gibi yicem diyo bide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?