Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2 lt'den fazla suyumu içtim sonunda, darısı da spora

ya kızlar aylardır hatta yıllardır bile diyebilirim; zorla su içmeye çalışıyorum, hiç alışmıyo vücut yaa, kendimi zorlamasam 1 bardak su içmiyorum günde, aklıma bile gelmiyo sizde böyle sıkıntı var mı??

İyi bari dukancı deyince odum kopuyodu .. ben hiç girmem bdv ye...
amaaan bugün de hiç sohbetiniz yok valla, bakıom baktığım yerde kalmışsınız, nerdesiniz ayol? bişi var da ben mi kaçırdım? bdv'ye takılıp banlanıcam sizin yüzünüzden
Ay sorma gorumceler komşular geldi kahve içtik şimdi kızımın yanına hasta ya birazcık...
Aferin çekirge..
yaa yaşpasta yaşpasta dedim bugün .. şimdi ofiste yaşpasta yiyo herkess bende bakıyom bön bön off
Başka bişey isteseydin olcakmış pasta dedin geldi...
Tamam nilguncum yılbaşına kadar. Hedefin ne senin yilbasina
Ya açıkçası 68 dedim ama 69'da razıyım...
Hihihihi yok yok sen de dirayetlisin öyle kolay lokma değilsin. nilsub Şuan işten dönüyorum çok acıktım gerçekten.
Valla bende seni hafife almıyorum ona göre asıllll....:)

Eskiden bende öyleydim ama içtikçe susuyorum 2lt kolaylıkla içiyorum...:)

Ben akşamları uyumadan önce 3-4 tane kayısı yiyip üzerine su içiyorum sabahına wc ye ancak yetişiyorum
akşamdan 1 bardak suya 2 kayısı bölüpte koy sabah kalkınca kayısıları ye suyunu iç daha fazla faydasını görürsün akşam yatarken yeme 3-4 kayısı demek 200 kalori demek şekerim 1 kayısı 50 kalori

Canim sen daha sabah tosttan baska sey yiyemiyorum diyorsun Dukan nasil yapacaksin:) bence sen normal saglikli seyler yemeye basla once, sonra istersen geçersin Dukan'a
Kocama menemen yaptım kendime omlet. Sevgili eşim yine bana menemene ekmeği batırıp batırıp bana yedirir. Hemen hemen 1 dilim ekmek olmuştur. Bi de bal kayma verdi iki lokma. Ah ah napcam ben bu adamı....
Ahahah senin adam sana ne guzel bakıyor aslinda, kaymakla balla elleriyle besliyor
Valla hic oyle sorunlarim olmadi kendimi bildim bileli cok su içerim, annem kucukken kurbağa derdi bana cok su ictigim icin :))

büyüyüncede ördek oldum diyosun

Etli nohut ve pilav yaptım aksama . Kocam kelle almış. Onu mu yapsak acaba diyor. Yaparsam ondan yerim yani biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…