- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.941
Tamam nilguncum yılbaşına kadar. Hedefin ne senin yilbasinaHadi bakalım iyi olan kazansın bak geçersem dilimden kurtulamazsın..yılbaşına kadar anlaştık mı yılbaşında bakıcaz duruma
İyi bari dukancı deyince odum kopuyodu ..aynen benimki de öyle; millet zayıfladın yeter dedikçe gıcık oluyo, sen yeme devam et diyoAllahtan yürüyüşe falan çıkmama bişi demeyip destek oluyo o yeter, tıkıştırmasın ağzıma bişi gıcık olurum bende..
yassah hemşerim, dukan çiğ köfte yapcam yoksa da yasak işte
kızz her dukancı onun gibi değil, merak etme, o ayrı, uzaylı robocop
Ay sorma gorumceler komşular geldi kahve içtik şimdi kızımın yanına hasta ya birazcık...amaaan bugün de hiç sohbetiniz yok valla, bakıom baktığım yerde kalmışsınız, nerdesiniz ayol? bişi var da ben mi kaçırdım? bdv'ye takılıp banlanıcam sizin yüzünüzden
Aferin çekirge..Dukana baslayali 10 gun oldu 76.1 kiloyla baslamiatim bu sabah 72.5 kiloydum yani 3.6 kilo vermisim demin olculerime baktim goguslerden 2 cm kalcadan 2 cm baldir 4 cm tek bacaklardan 2 cm alt bacaklardan bile 1 cm incelme olmus gbegimde fazla ckti ama bu saate kadr ictgim sulardandr dyrum ac karnina yapilmasi lazm aslnda oyuzde cok takmadm bu snuclar genede mutlu etti beni zten bende gbekten snrasi erisin istyodum ole olmus demkki yaglar ordaymis dyorumm
Başka bişey isteseydin olcakmış pasta dedin geldi...yaa yaşpasta yaşpasta dedim bugün .. şimdi ofiste yaşpasta yiyo herkess bende bakıyom bön bön off
Ya açıkçası 68 dedim ama 69'da razıyım...Tamam nilguncum yılbaşına kadar. Hedefin ne senin yilbasina
Valla bende seni hafife almıyorum ona göre asıllll....:)Hihihihi yok yok sen de dirayetlisin öyle kolay lokma değilsin.nilsub Şuan işten dönüyorum çok acıktım gerçekten.
Ben akşamları uyumadan önce 3-4 tane kayısı yiyip üzerine su içiyorum sabahına wc ye ancak yetişiyorumGünaydin hanimlar kilom 72.5
Dun 1 kereliginede olsa wc sorunum ortadan kalkti bakalim bgun nasil olcak bendemi elma yesem ne
Eskiden bende öyleydim ama içtikçe susuyorum 2lt kolaylıkla içiyorum...:)2 lt'den fazla suyumu içtim sonunda, darısı da spora
ya kızlar aylardır hatta yıllardır bile diyebilirim; zorla su içmeye çalışıyorum, hiç alışmıyo vücut yaa, kendimi zorlamasam 1 bardak su içmiyorum günde, aklıma bile gelmiyosizde böyle sıkıntı var mı??
Eskiden bende öyleydim ama içtikçe susuyorum 2lt kolaylıkla içiyorum...:)
Ay sorma gorumceler komşular geldi kahve içtik şimdi kızımın yanına hasta ya birazcık...
akşamdan 1 bardak suya 2 kayısı bölüpte koy sabah kalkınca kayısıları ye suyunu iç daha fazla faydasını görürsün akşam yatarken yeme 3-4 kayısı demek 200 kalori demek şekerim 1 kayısı 50 kaloriBen akşamları uyumadan önce 3-4 tane kayısı yiyip üzerine su içiyorum sabahına wc ye ancak yetişiyorum
iyi iyi okula yollamadım bugun kardeşi ile kudurda kudur iyisin artık okula yarın gidicem diyorum hemen geri yatıyo numaracınasıl oldu kızın?
iyi iyi okula yollamadım bugun kardeşi ile kudurda kudur iyisin artık okula yarın gidicem diyorum hemen geri yatıyo numaracı
Canim sen daha sabah tosttan baska sey yiyemiyorum diyorsun Dukan nasil yapacaksin:) bence sen normal saglikli seyler yemeye basla once, sonra istersen geçersin Dukan'acnm ya tost yada domates eynır slatalık domtes gec kaldıgımda tost soyluyorum
neyapayım bana bı yol gosterın sekerler karatayada uyamadım dukannasıl tam bılmıyorum onu bı arastırıcam ınce noktaları nedır bılıyomusun
Ahahah senin adam sana ne guzel bakıyor aslinda, kaymakla balla elleriyle besliyorKocama menemen yaptım kendime omlet. Sevgili eşim yine bana menemene ekmeği batırıp batırıp bana yedirir. Hemen hemen 1 dilim ekmek olmuştur. Bi de bal kayma verdi iki lokma. Ah ah napcam ben bu adamı....
Valla hic oyle sorunlarim olmadi kendimi bildim bileli cok su içerim, annem kucukken kurbağa derdi bana cok su ictigim icin :))2 lt'den fazla suyumu içtim sonunda, darısı da spora
ya kızlar aylardır hatta yıllardır bile diyebilirim; zorla su içmeye çalışıyorum, hiç alışmıyo vücut yaa, kendimi zorlamasam 1 bardak su içmiyorum günde, aklıma bile gelmiyosizde böyle sıkıntı var mı??
cümlemizinkine aman tek derdimiz kilo vermek olsun şu hayatta neleri var hamd olsun halimizehahah çocuk işteallah sağlık versin.
büyüyüncede ördek oldum diyosunCanim sen daha sabah tosttan baska sey yiyemiyorum diyorsun Dukan nasil yapacaksin:) bence sen normal saglikli seyler yemeye basla once, sonra istersen geçersin Dukan'a
Ahahah senin adam sana ne guzel bakıyor aslinda, kaymakla balla elleriyle besliyor
Valla hic oyle sorunlarim olmadi kendimi bildim bileli cok su içerim, annem kucukken kurbağa derdi bana cok su ictigim icin :))
bende totem yapayım cumaya 77 leri görücem nasipse diyorum hedefleri açıyorum cuma hedeflerini yapıştırın bakalım
onuda yarına de kızz.... yarın artı çıkacan bakEtli nohut ve pilav yaptım aksama . Kocam kelle almış. Onu mu yapsak acaba diyor. Yaparsam ondan yerim yani biliyorum ben.
yok yok adam seni böyle beslemeye devam ederse 75.2 dicenBen hala 72.9 diyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?