- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.001
Yağmur demedim, çamur demedim kapşonumu taktım yürüyorum, Allahım bunun bi mükafatı olsun noolur
bak bak bak duygu sömürüsü de yapıyo :))) ben de jillian yaparken aynı şeyi söylüyorum bak ne kadar zor ama yapıyorum pleeaseee diyorum :)))
Anam jilian ne öle kızz, aman yareppi, yürüyüş güzel yürümek lazım, emek verioz o kadar ama vücut karşılığını vermiyo nankör anam :) olmamış bu diyesim var anneme :)
canım herkes aynı işi yapsa zaten problem yok ben buraya ilk geldiğimde bende işi pek bilmiyordum çay işi bulaşık işi temizlik işi bendeydi hemde tek bayandım burda o yollardan geçtim yani.. onlar boş oturuyor ayak işlerini yapıyorlar hanımı trip attı yeni kızı çekemedi diye kabak bizim başımıza patladı ben bulaşık yıkamam diyip kibir yapmıyorum zaten ben o yollardan geçtim 5 yıldır burdayım yetiştirmem gereken işler var birsürü sorumluluğum var ama onlar lak lak yapıyor arada ki fark bu
bence deme annene öyle şeyler 9 ay emek vermiş :))
kızlarrr acayip sinirliyim yaa bana bi akıl verin
ben yılsonunda işten ayrılıcam sınavıma çalışabilmek için.. bunu 6 ay önceden patrona söyledim 5 yıla yakındır aynı yerde çalışıyorum herneyse 3 hafta önce yeni bi kız aldı patron kız pek bişey bilmiyor bana 3 ay içinde kıza öğret işleri dedi lakiinnn bi tane üni.öğrencisi erkek eleman var 2 yıldır burda o kıskançlık krizlerine giriyor bana afra tafra neden yeni kıza öğretiyorum diye .. geçen biraz sorunlar çıktı bu yüzden patronla konuştum oda erkek elemanla konuştu sen öğrencisin ondan o kıza öğretiyoruz vs.. daha onu atlatamadık patronun eşide burda çalışıyor 1 yılı geçti yaşı gereği işleri çok anlamıyor çay bulaşık işlerine o ve erkek eleman bakıyordu kız geldiğinden beri kızın üstüne yıktılar bulaşığı bizim patronda beni çekti konuştu o kıza bulaşık yıkatmayın iş öğretin diye bende kız odada yokken diğerlerine söyledim kıza pek bulaşık yıkatmayın dedim partonun hanımı sinirlendi ne yani ben mi yıkicam falan demeye başladı gitti kocasının yanına ne konuştular bilmiyorum sonra çıktı gitti patron da gelmiş bize bundan sonra herkes kendi bulaşığını kendi yıkasın diyor kendi çayınızı kendiniz alın diyor... senelerdir giden bi düzen var karısı trip attı işler değişti çok sinirliyim yaaa kız geldi herkeste bi kıskançlık var ben iş mi yetiştireyim bulaşık mi yıkayayım bunların kıskançlıkları yüzünden kafayı yicem
Bende bugünkü menümü yazayım;
Sabah; 1 yeşil elma
Ara; 1 çift sarılı yumurta, 1,5 kk peynir, şekersiz çay
Öğleden az sonra; fırın tavuk, yoğurt, şekersiz çay
Ara; şekersiz Türk kahvesi
Akşam; yemedim daha, dukan krep-peynir yapim diyorum, uygun mudur @keremcemim??
Su; 2 lt üstü
Spor; 45-50 dk yağmurluuu çamurluuu ıslanmalııı yürüyüş :)
morordek inatettimolacak nilsub
sonra oda sana demesin nankör yaptımda beğenmiyo senin yaptığın nasıl olacak bakalım diyeAnam jilian ne öle kızz, aman yareppi, yürüyüş güzel yürümek lazım, emek verioz o kadar ama vücut karşılığını vermiyo nankör anam :) olmamış bu diyesim var anneme :)
yarabbim diyette yeşil elma yasak olurmu yaaaa yok anacım dukan amca bana tersBende bugünkü menümü yazayım;
Sabah; 1 yeşil elma
Ara; 1 çift sarılı yumurta, 1,5 kk peynir, şekersiz çay
Öğleden az sonra; fırın tavuk, yoğurt, şekersiz çay
Ara; şekersiz Türk kahvesi
Akşam; yemedim daha, dukan krep-peynir yapim diyorum, uygun mudur @keremcemim??
Su; 2 lt üstü
Spor; 45-50 dk yağmurluuu çamurluuu ıslanmalııı yürüyüş :)
morordek inatettimolacak nilsub
afiyet olsun ...inatettimolacak morordek nilsub
Bgunku menum saf protein gunu
Kahvalti 12.30
2 kasik yulaf kepekli bi kase yogurt
Arada bol su 1 kupa 5'i bi yerde bitki cayi
Ögle saat 15.00
sütlü yarim cay kasigi tatlandiricili 1 kupa nescafe
Arada su ve 5' bi yerde bitki cayi
Aksam 18.20
1 tabak et sote azck sogan ve 1 dis sarimsak bol acili tam dolu dolu tbak degildi ama
1 bardak zero
Gunumu kapattim sadece su ve 5'bi yerde bitki cayi icicem
Spor leslie yada zumba yapmayi dsunuyrum yapinca yazarim
Tesekkur ettimmmafiyet olsun ...
Kızlar menüminatettimolacak morordek btlbetul Pumpkinspicelattee
Kahvaltı 1haş yumurta domates salatalık 1kk peynir 3zeytin 1 dilim koy ekmeği
Öğlen 3yk kuşbaşılı nohutlu bulgur pilavı 4yk yoğurt
Ara sade tarçınlı turk kahvesi 2ceviz
Akşam 4yk yoğurt azda ızgara göğüs
Eki Görüntüle 1899214
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş
tam buğday unundan ev yapımı kız yoksa yemem bence evdekiler dışardaki kimyasal karışmışlardan daha sağlıklı ekmeği kestim mi wc sorunu yaşıyorumSenin menunde gzel köy ekmegi yerine sabhlari yiceksen sadece çavdar yada tam buyday ekmegi tercih et bence canim afiyet olsun
Hmm oleyse cok gzel evet haklisin aslinda dgru solyosn aman ozman kesme sen ye benim gbi olmatam buğday unundan ev yapımı kız yoksa yemem bence evdekiler dışardaki kimyasal karışmışlardan daha sağlıklı ekmeği kestim mi wc sorunu yaşıyorum
Oglumu uyuttum simdi limonlu yesilcayimi iciyorum yuruyuse basliycam 2km yurumeyi planliyorumLeslie seni bekler canım, yapabilirsem spor diye bişi yok, bak 6'ları gördün.
Beğendili piliç külbastı ne kız? Hazır mı sen mi yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?