Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yağmur demedim, çamur demedim kapşonumu taktım yürüyorum, Allahım bunun bi mükafatı olsun noolur

bak bak bak duygu sömürüsü de yapıyo :))) ben de jillian yaparken aynı şeyi söylüyorum bak ne kadar zor ama yapıyorum pleeaseee diyorum :)))

bak bak bak duygu sömürüsü de yapıyo :))) ben de jillian yaparken aynı şeyi söylüyorum bak ne kadar zor ama yapıyorum pleeaseee diyorum :)))

Anam jilian ne öle kızz, aman yareppi, yürüyüş güzel yürümek lazım, emek verioz o kadar ama vücut karşılığını vermiyo nankör anam :) olmamış bu diyesim var anneme :)

Boşver stres yapma, ne yapıosan yine öle devam et sen, boşver bak totondakinin sebebi stres biliosun dimi? Hayat böyle he diyip geçicen, seni bilen biliodur.

Bende bugünkü menümü yazayım;

Sabah; 1 yeşil elma

Ara; 1 çift sarılı yumurta, 1,5 kk peynir, şekersiz çay

Öğleden az sonra; fırın tavuk, yoğurt, şekersiz çay

Ara; şekersiz Türk kahvesi

Akşam; yemedim daha, dukan krep-peynir yapim diyorum, uygun mudur @keremcemim??

Su; 2 lt üstü
Spor; 45-50 dk yağmurluuu çamurluuu ıslanmalııı yürüyüş :)

morordek inatettimolacak nilsub

Bugünkü menüm çook kötü utanarak yazıyorum, tek iyi yanı erken saatte yeme işini bitirmem

Sabah
-1 gün kurusu
Öğle
-Biftek-kaşarlı sandviç, 300 ml ayran
Ara
-Yarım porsiyon kazandibi, 3 parmak kadar kek
Akşam
-2 tabak musakka, 2 dilim ekmek

Su: 2.5 litre
Spor: yok ( çarşamba doktor randevum var, yap derse yapmaya başlıcam)

uff musakka sarmadan sonra en sevdiğim yemek ve 3. tabağı yememek için kendimle savaştım
okuldan çıkınca tatlıcıya gittik tatlının yarısını arkadaşıma verdim, öğleyin de tostun yanında patates vardı yemedim ama yine de kötü oldu ya

Isin çok zor canım. Her taraftan seni sıkıştırmışlar gibi.

Olablir bence canim masallah menun cok gzel ama bence elmaya biraz ara ver ingliz karbonati kullan derim duraklama yapablir zaten gecen haftada cok verememistin bu hafta ole olmak istemiyosan elmayi gelecek haftaya sakla derm benim tavsiyem

Anam jilian ne öle kızz, aman yareppi, yürüyüş güzel yürümek lazım, emek verioz o kadar ama vücut karşılığını vermiyo nankör anam :) olmamış bu diyesim var anneme :)
sonra oda sana demesin nankör yaptımda beğenmiyo senin yaptığın nasıl olacak bakalım diye

yarabbim diyette yeşil elma yasak olurmu yaaaa yok anacım dukan amca bana ters

inatettimolacak morordek nilsub
Bgunku menum saf protein gunu
Kahvalti 12.30
2 kasik yulaf kepekli bi kase yogurt
Arada bol su 1 kupa 5'i bi yerde bitki cayi
Ögle saat 15.00
sütlü yarim cay kasigi tatlandiricili 1 kupa nescafe
Arada su ve 5' bi yerde bitki cayi
Aksam 18.20
1 tabak et sote azck sogan ve 1 dis sarimsak bol acili tam dolu dolu tbak degildi ama
1 bardak zero

Gunumu kapattim sadece su ve 5'bi yerde bitki cayi icicem

Spor leslie yada zumba yapmayi dsunuyrum yapinca yazarim

Kızlar menüm inatettimolacak morordek btlbetul Pumpkinspicelattee

Kahvaltı 1haş yumurta domates salatalık 1kk peynir 3zeytin 1 dilim koy ekmeği

Öğlen 3yk kuşbaşılı nohutlu bulgur pilavı 4yk yoğurt

Ara sade tarçınlı turk kahvesi 2ceviz

Akşam 4yk yoğurt azda ızgara göğüs

Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş
yeşil çayımı şimdi yapıcam

Son düzenleme:
afiyet olsun ...

Senin menunde gzel köy ekmegi yerine sabhlari yiceksen sadece çavdar yada tam buyday ekmegi tercih et bence canim afiyet olsun

Senin menunde gzel köy ekmegi yerine sabhlari yiceksen sadece çavdar yada tam buyday ekmegi tercih et bence canim afiyet olsun
tam buğday unundan ev yapımı kız yoksa yemem bence evdekiler dışardaki kimyasal karışmışlardan daha sağlıklı ekmeği kestim mi wc sorunu yaşıyorum

İyi akşamlar kızlar, benim bugünkü menum:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, domates, 1 Kk tuzsuz köy peyniri
Ara: 1 mandalina
Ogle: 50 gram haşlanmış karnibahar, bol limonlu 100 gr ton baligi, 1 capri biber
Aksam: 4 kaşık haşlanmış ıspanak, 1 haşlanmış tavuk baget, 2 kaşık yogurt
Su: 1.5 lt Yeşil Cay:500 ml Spor: 20 Dk Yürüyüş
Yarın dukan yapacağım için şimdiden misket köfteleri hazırlayıp dolaba koydum. Sabah ızgarada pişirip saklama kanıma koyacağım.

Leslie seni bekler canım, yapabilirsem spor diye bişi yok, bak 6'ları gördün.

Beğendili piliç külbastı ne kız? Hazır mı sen mi yaptın?
Oglumu uyuttum simdi limonlu yesilcayimi iciyorum yuruyuse basliycam 2km yurumeyi planliyorum
Hazir canim restorantta yedim ben ne anlarim kulbastidan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…