Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdi 1 tane elma yedim ama beni çok tıkalı artık aksama yemek yeme. Suya devam.
Kelle de yarına kalsın mumkunse....

güzele benziyo yapayım yarına bari bakalım ne kadar eksi görücem

Çok güzel eksi gorecegin garanti canım. Kız kardeşim diyete başlattım o da 6 günlük syda coşkun listesi yapıyor 96.6 kilo ile başladı. Sonucu size de yazarım tam uyarsa

Hihihihi yok yok sen de dirayetlisin öyle kolay lokma değilsin. nilsub Şuan işten dönüyorum çok acıktım gerçekten.
Alışveriş listede dükan için
Yulaf kepeği
Yumurta
Az yağlı yada light peynir
Az yağlı yada light sü t ve yoğurt
Tarçın
Nescafe sade
Türk kahvesi
Tavuk
Tatlandırıcı ben daha almadim
Zero
Form çayları
Kiraz sapı çayı
Elma krom çayı
İngiliz karbonatı
Sevdiğin yağsız etler Jambon tavuk hindi eti balık turleri
Sende menulerinde Gore eklersin
Hardal kullanabiliyoruz dükan kitabındaki soslarida yapabilirsin

kızlarrr acayip sinirliyim yaa bana bi akıl verin

ben yılsonunda işten ayrılıcam sınavıma çalışabilmek için.. bunu 6 ay önceden patrona söyledim 5 yıla yakındır aynı yerde çalışıyorum herneyse 3 hafta önce yeni bi kız aldı patron kız pek bişey bilmiyor bana 3 ay içinde kıza öğret işleri dedi lakiinnn bi tane üni.öğrencisi erkek eleman var 2 yıldır burda o kıskançlık krizlerine giriyor bana afra tafra neden yeni kıza öğretiyorum diye .. geçen biraz sorunlar çıktı bu yüzden patronla konuştum oda erkek elemanla konuştu sen öğrencisin ondan o kıza öğretiyoruz vs.. daha onu atlatamadık patronun eşide burda çalışıyor 1 yılı geçti yaşı gereği işleri çok anlamıyor çay bulaşık işlerine o ve erkek eleman bakıyordu kız geldiğinden beri kızın üstüne yıktılar bulaşığı bizim patronda beni çekti konuştu o kıza bulaşık yıkatmayın iş öğretin diye bende kız odada yokken diğerlerine söyledim kıza pek bulaşık yıkatmayın dedim partonun hanımı sinirlendi ne yani ben mi yıkicam falan demeye başladı gitti kocasının yanına ne konuştular bilmiyorum sonra çıktı gitti patron da gelmiş bize bundan sonra herkes kendi bulaşığını kendi yıkasın diyor kendi çayınızı kendiniz alın diyor... senelerdir giden bi düzen var karısı trip attı işler değişti çok sinirliyim yaaa kız geldi herkeste bi kıskançlık var ben iş mi yetiştireyim bulaşık mi yıkayayım bunların kıskançlıkları yüzünden kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…