Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menun guzel canim afiyt olsun saatleride yaz ama

Guzel gozukuyo canim afiyet olsun dukancilar cevap verir son soruna ben anlamiyom malesef
Anam ne yaptn sen bole
Cok az geldi bana ya

Guzel gozukuyo canim afiyet olsun dukancilar cevap verir son soruna ben anlamiyom malesef

Anam ne yaptn sen bole

Cok az geldi bana ya

Evet bgunluk ole oldu ama suanda sabahki kilomdan 1.6 kilo fark var sabaha kadrda protein agrlikli beslendigim icin en fazla 700 gr gidiyo yatana kadr 900 gr gidermi hic sanmiyrum sabiy ciksam keske bu menuye ragmen

Bugunku menun guzel olmus
kiz sende dukanci oluyon hee hadi hayrli olsun ben dukancilarada yorum yaparken zorlaniyom bilemedgm icin simdiden soliyim

Evet bgunluk ole oldu ama suanda sabahki kilomdan 1.6 kilo fark var sabaha kadrda protein agrlikli beslendigim icin en fazla 700 gr gidiyo yatana kadr 900 gr gidermi hic sanmiyrum sabiy ciksam keske bu menuye ragmen
Bu menuyle bence eksiyi gorursun kiz bise yememisinki..1.6 fark neden oldu kacamakmi yapmistin yoksa sislikmi vardi

Olablir bence canim masallah menun cok gzel ama bence elmaya biraz ara ver ingliz karbonati kullan derim duraklama yapablir zaten gecen haftada cok verememistin bu hafta ole olmak istemiyosan elmayi gelecek haftaya sakla derm benim tavsiyem

Ay çok mutluydum ben böle, yarın sabahta Eksi görürsem 2 günde bi yiyim bari olmaz mı?başka bişi içmek istemiom kabızlık için

sonra oda sana demesin nankör yaptımda beğenmiyo senin yaptığın nasıl olacak bakalım diye

Anaaam demesin kız öyle, bişi demedim taam ya :)

Oglumu uyuttum simdi limonlu yesilcayimi iciyorum yuruyuse basliycam 2km yurumeyi planliyorum
Hazir canim restorantta yedim ben ne anlarim kulbastidan

Hahah, yeni bişi öğrenecektim ne güzel tühh, mecburen dışarda yicez tüh :)

Kız sen deli misin? Tok karna tartılınır mı? Vücut halleder ay napcan da dakika başı tartılıyon :) hergün bile tartılmayın diyolar :)

Kızlar AVM ye gidemedim eşim hastaydi. Yine de gidelim dedi ama ben razi olmadım. Yatıyor şimdi. O toparlanan kadar pek ugrayarak galiba .ama arada yazmaya çalışırım. Inanin çocuklarda n daha Nazlı oluyor. Benimle ilgilenen yok bana bakan yok diye geziyor evin içinde düşünün artık halimi.

bugunde menün çok güzel olmuş afiyet olsun...

valla ben hergün tartılıyom birde mantar panoya not tutuyorum

kız ne oldu adama nazar değdi adama seni yediriyo diye

nilsub inatettimolacak morordek

bu günkü yediğim haltlar :)

sabah
1 hş yumurta
3 kaşık lor

ara 1 muz

öğlen 1 mandalina

akşam saat 4 te akşam
1 kase pilav
1 tabak patlıcan musakka

6 da da 1 portakal

su 1 lt
spor jillian level 1

şimdide evi bi süpürüp silcem....

aza dinleneyim anaaaaam her yanım titriyor.... bu jillian beni öldürcek.... çok aşırı tempolu....

Hahah demem yok, olmamış bu diyip kardeş neyim yaparlar sonra

olamaz mı olabiliir :)))

vah vaaah açlıktan ölcek bu....

beni de yeeee beni de bu ne biçim diyet menü gııı.... sopa mı istiyon de bakiim....

o zero ne ooo............ sana zero verdim otur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…