- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.141
yok yeni değiller ama uğramıyolar
Ben izinde olan uyeyim izinden dondum ondan sorduydumKumraL_KrakeR bana 28 ekim dendi canim, sende benden sonra geldiğine göre bu hafta listede olman imkansız gibi. Keşke ikimizde bu cumadan girsek listeye
Ağustosta katıldım sanırım
Sende girersin canim 2 haftacik hemen geciveriyo ben 3 mayista basladim ah ahh omrum diyetle gectiHıı ben bilmiyordum onu. Tamam o vakit.
aman sende ne yaptığını bilmiyon boşver bence sen dukanıHee simdi 3 gun atak cikti
Okuyorum, 21 yaşındayım, bekarımSen ne isle mesguldn okuyomusum calisiyomusm evlimisin adin ne
He valla ya dukan amca hoslanmadi bendenaman sende ne yaptığını bilmiyon boşver bence sen dukanı
anam çabuk vazgeçtin sende daha 3 saat önce hayırlı olsun dediydikBu arada bayanlar bugün pazara gittim o tazecik sebze ve meyveleri görünce yok arkadaş ben dukan mukan yapamam dedim, çünkü zaten diyette iken şeker, yağlı yasak olduğu için en azından bunlar gecistiriyordu. Ben meyve sebze insanıyım orası kesin ama @keremcemim' in kilo kaybından çok etkilendiğim için deneyeceğim bu diyeti ama ilk hafta ekspresse olanini.
Niye ugramiyon buralara bakimOkuyorum, 21 yaşındayım, bekarım
Cnm 3.haftambenim ama gecen hafta hiic giremdim.yogunluktan
bende smdi tekrar hesapladm senin gibi diyette oldgmu işaretledm bana seyir evresnde cktıHee simdi 3 gun atak cikti
ben karatayı çok seviyorum ama 2 öğün oluşunu sevmiyorum birtek 3 öğün olsa süperHe valla ya dukan amca hoslanmadi benden
Karataya bakim az da
Sinemle bizim kafalar karisik...anam çabuk vazgeçtin sende daha 3 saat önce hayırlı olsun dediydik
Valla ben kendimi bildim bileli diyetteyim. Yemeyi seven kadının ayrılmaz ikilisi diyet işte. Arkadaşlarımla bile buluştuğumuzda iki lafimizdan biri kilo diyet yok o ne yapmış yok şu da zayıflamışSende girersin canim 2 haftacik hemen geciveriyo ben 3 mayista basladim ah ahh omrum diyetle gecti
Ben 2 ogun yapiyorum hecmi bakmadn menulerimeben karatayı çok seviyorum ama 2 öğün oluşunu sevmiyorum birtek 3 öğün olsa süper
kendim için dediydim sana dedim yaa karatay yap diyeBen 2 ogun yapiyorum hecmi bakmadn menulerime
Sen suan kacinci gundesin meselabende smdi tekrar hesapladm senin gibi diyette oldgmu işaretledm bana seyir evresnde cktıdediğim gbi olmş demekki bana 6 gün atak ckmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?