Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada bayanlar bugün pazara gittim o tazecik sebze ve meyveleri görünce yok arkadaş ben dukan mukan yapamam dedim, çünkü zaten diyette iken şeker, yağlı yasak olduğu için en azından bunlar gecistiriyordu. Ben meyve sebze insanıyım orası kesin ama @keremcemim' in kilo kaybından çok etkilendiğim için deneyeceğim bu diyeti ama ilk hafta ekspresse olanini.

anam çabuk vazgeçtin sende daha 3 saat önce hayırlı olsun dediydik

Sende girersin canim 2 haftacik hemen geciveriyo ben 3 mayista basladim ah ahh omrum diyetle gecti
Valla ben kendimi bildim bileli diyetteyim. Yemeyi seven kadının ayrılmaz ikilisi diyet işte. Arkadaşlarımla bile buluştuğumuzda iki lafimizdan biri kilo diyet yok o ne yapmış yok şu da zayıflamış

nilsub ya nilgun ne yapım sen söyle. Okudum araştırdım bu dukani baya bi. Bırakanlar fazlasıyla almışlar kilo. Pratik bir diyet olmadığı da kesin eğer sürekli disardaysan çalışıyorsan her anını planlamak zorundasın bu diyette o da bir süre sonra bıktırır beni ben kendimi biliyom. Ben en iyisi ekspress versiyonuyla bir açılış yapım duruma göre gerçek dükkana geçiş yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…