- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.161
Tamam ben karataya basliyom o zamankendim için dediydim sana dedim yaa karatay yap diye
yok toplanmadı gelenleri ayşe yani @keremcemim dukancı yaptı bir ara benide yapıyodu zor kaçtım elindenSen suan kacinci gundesin mesela
Yapabiliyomusun zormu kolaymi
Nerde dukanci varsa 5.takima toplanmis hee
İzmirliyim, Aydında okuyorum ordayım yani şu anNiye ugramiyon buralara bakim
Nerelisin seni pek bi merak ettim nedense
Hıı anladım merhaba deyim o zaman.Cnm 3.haftambenim ama gecen hafta hiic giremdim.yogunluktan
Ben yatamam daha kocis nobetindeyim gelmedi dahaay hadi kızlar yatın sabah kalmıyonuz sonra burda deli gibi kendi kendime yazıyom
valla tatlım dukanı sürdürmek çok zor bencede yapılabilirliği çok irade istiyor bence sen devam et düzgün hafif pol proteinli menülerine herkes dukanla zayıflamıyor sonuçta sendede azcık sıkılganlık var belli bende öyleyim çok liste işlerine gelemiyorumnilsub ya nilgun ne yapım sen söyle. Okudum araştırdım bu dukani baya bi. Bırakanlar fazlasıyla almışlar kilo. Pratik bir diyet olmadığı da kesin eğer sürekli disardaysan çalışıyorsan her anını planlamak zorundasın bu diyette o da bir süre sonra bıktırır beni ben kendimi biliyom. Ben en iyisi ekspress versiyonuyla bir açılış yapım duruma göre gerçek dükkana geçiş yapacağım.
valla ben eti tavugu seviyrum o yzden cok zorlamıyo beni ama bgun az yedgm için biraz halsizim gec oldgu içinde yemk istemyrum dukanı yapanların hikayeleri oku derim heveslendriyo ınsanı öncesi ve snrası resmleri var insaan şaşrıyo grünce aynı kişimi diyo dukan gerckten önce nerde cok yag varsa ordan veriyo onuda bgün anladım yazmıstım zaten ama sana uyarmı bilemem braz arastır oku ozman kendin karar ver canımSen suan kacinci gundesin mesela
Yapabiliyomusun zormu kolaymi
Nerde dukanci varsa 5.takima toplanmis hee
bir tanesindede mikrofon uzatmışlar şişmanlar soru sormasın diyorTamam ben karataya basliyom o zaman
Canan karatyin Yeme annem yeme kuzum yazan resmini gordum cok etkilendim
kız kocan nerde iştemi dahaBen yatamam daha kocis nobetindeyim gelmedi daha
Himm anladim gecmis olsun bu yasta ne menisküsuİzmirliyim, Aydında okuyorum ordayım yani şu an
Çok saldım bu aralarbacağımda sorun var sanırım menisküs, spor yapamıyorum çarşamba randevum var. Hastane işlerim oldu, ev taşıdım vs vs...
Uğrucam buralardayım artık
Iste ya gelemedi bi turlu benimki hep gec gelirkız kocan nerde iştemi daha
Aa onu görmedim hayretbir tanesindede mikrofon uzatmışlar şişmanlar soru sormasın diyor
Aa onu görmedim hayretbir tanesindede mikrofon uzatmışlar şişmanlar soru sormasın diyor
Tamam ogretmenim yarin senin icin içmicem
Diyorumki saatleri yazmiyomuyuz
Birde hergun tartiliyomuyuz canlar
yok yok açtım sade maden suyu onu içiyorum
Günde 200 squat falan yapıyodum bi ara o yüzden oldu sanırım. Daha doktora gitmedim tahminen söylüyorum umarım değildirHimm anladim gecmis olsun bu yasta ne menisküsu
Ay bende ev tasidim tasima telasinda aldim kilo onlari verdm nihayet bu hafta yeniden listelere donus yapicam
Ay bugün ağzından bal damlıyor herkese bi aferinler falan...aferim çekirge....
yazan yazsın o kadar şart koyunca kaçıyorlar sonra :)) bence mühim olan her kez günlük 7- 8 i geçirmeden yeme olayını kapasın.... suyunu içsin sporunu yapsın saatler çok da şart değil bence.. benim çünkü saatim belli olmuyo....
bir aferimde sana....
Squat popo diklestiriyomus bende bi ara hevslnmstm ama dayanmadm zor geliyo bana otur kalk zorladiysan olmus olabilirGünde 200 squat falan yapıyodum bi ara o yüzden oldu sanırım. Daha doktora gitmedim tahminen söylüyorum umarım değildirBen de öğrenci evindeyim arkadaşla, çook zorlanıyorum
Hiç uğraşma Karatay yapamaz sinem bence yani..:)
Mantikli bende yazmiyom o zaman benim saatim velli 10a kadar kahvalti aksamda 7 olmadan aksam yemegi öğle ve ara yapmicam zatiaferim çekirge....
yazan yazsın o kadar şart koyunca kaçıyorlar sonra :)) bence mühim olan her kez günlük 7- 8 i geçirmeden yeme olayını kapasın.... suyunu içsin sporunu yapsın saatler çok da şart değil bence.. benim çünkü saatim belli olmuyo....
bir aferimde sana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?