Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende bu diyete başlamadan önce 4 gün boyunca bütün neti okudum başarı hikayelerini okudum sonra karar verdim o kilolar verenler nasıl yaptıysa bende yapabilirim dedim.Once kendim ve sonra eşim için bizim evdeki en kilolu kişi benim koca evlendigimizden beri hiç kilolu olmadı aldigindada hemen verdi o yüzden 32 yaşına kadar nasıl zayıf oldiysam bu 6 yılı silip tekrar eskisi gibi olacağım

Dukanda yağ yok çünkü Dükan yağı proteinle eritiyo yağ nerde fazlaysa ordan başlıyo etin kendi yağı var zaten yumurtayida ben sutle pisiriyorum sebzeler azıcık suya kendi suyunu bırakıyor zaten aslında bizim disardN aldığımız tuz gibi yağda fazlalık

Nasıl sizce, tosttan iyi mi
Tatlilari yemez, pilav makarnayı da abartmazsan bence iyi yani normal yediklerine gore. Klasik yemekhane menusu iste.
Ah yok anladim ki Dukan bana göre degil. Ben ki Ege'nin bagrindan kopup gelmişim salatama mis gibi taze zeytinyagi koyamayacak miyim? Cks geciniz.

Öyle mi diyorsun. Evet haklısın.

Günaydın kızlar. Gece çok zor geçti. Uyudu dediğim oğlum. Kalkıp oyun oynamaya başladı. Dayanamadim verdim babasına .1.30 a kadar deliksiz uyudum. Sonra oğlum geldi yanıma yatti uyudu. Çok yorulmuş. Ama sabah bir kalktım her yani şiş. Basım ağrıyor midem bulaniyor boğazım şişmiş. Ben de hasta oldum. Nane Limon yaptım ama mide bulantisindan 3 yudum anca içebildim.

ölmezsem arada yazarım. Azcik ta ben kocaya naz yapayım. Hep o mu yapacak

Ben bugün tartilamadim şuan okula gidiyorum.

Ay geçmiş olsun...
Ne çektim 2ay ben dahada tam iyileşmedim..
Aman diyim kocana naz yapma şimdi yedirir durur seni hastasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…