- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.201
Karatayim resmini buzdolabına as hergun seni etkilerTamam ben karataya basliyom o zaman
Canan karatyin Yeme annem yeme kuzum yazan resmini gordum cok etkilendim
Karatayim resmini buzdolabına as hergun seni etkilerTamam ben karataya basliyom o zaman
Canan karatyin Yeme annem yeme kuzum yazan resmini gordum cok etkilendim
Walla bu diyette hayatının kararı yani öyle kolay mı karar vermek basladin mi birakirsin başladığını yarım bırakma duduncesi insanı engelliyoanam çabuk vazgeçtin sende daha 3 saat önce hayırlı olsun dediydik
Bende bu diyete başlamadan önce 4 gün boyunca bütün neti okudum başarı hikayelerini okudum sonra karar verdim o kilolar verenler nasıl yaptıysa bende yapabilirim dedim.Once kendim ve sonra eşim için bizim evdeki en kilolu kişi benim koca evlendigimizden beri hiç kilolu olmadı aldigindada hemen verdi o yüzden 32 yaşına kadar nasıl zayıf oldiysam bu 6 yılı silip tekrar eskisi gibi olacağımvalla ben eti tavugu seviyrum o yzden cok zorlamıyo beni ama bgun az yedgm için biraz halsizim gec oldgu içinde yemk istemyrum dukanı yapanların hikayeleri oku derim heveslendriyo ınsanı öncesi ve snrası resmleri var insaan şaşrıyo grünce aynı kişimi diyo dukan gerckten önce nerde cok yag varsa ordan veriyo onuda bgün anladım yazmıstım zaten ama sana uyarmı bilemem braz arastır oku ozman kendin karar ver canım
Dukanda yağ yok çünkü Dükan yağı proteinle eritiyo yağ nerde fazlaysa ordan başlıyo etin kendi yağı var zaten yumurtayida ben sutle pisiriyorum sebzeler azıcık suya kendi suyunu bırakıyor zaten aslında bizim disardN aldığımız tuz gibi yağda fazlalıkYa ama gecmisi okumak gunden gune daha zor oluyor bu grupta. 2 saatcik yoktum sadece, 100 kusur mesaj birikmis, bana yazik degil mi?bari cevaplandiklarima ve etiketlendiklerime cevap yazayim
Valla pek merak ettim pirasa alip yapasim geldi
Gecen gun aşure dağıttığım bi komsum bize iade olarak pirasali borek yollamis. O pek güzel, yarin yiyecegim
Ya dukanda yağ hic yok mu? Yani kabız olmaniza sasmamak lazim eger yoksa
Hadi bakalim insallah. Biz senin iyiliğine diyoruz :)
Bak duzelmis menün. Ogle otelde sagliksiz seyler ciktigi icin mi sadece corba yedin?
Tatlilari yemez, pilav makarnayı da abartmazsan bence iyi yani normal yediklerine gore. Klasik yemekhane menusu iste.Nasıl sizce, tosttan iyi mi
Ah yok anladim ki Dukan bana göre degil. Ben ki Ege'nin bagrindan kopup gelmişim salatama mis gibi taze zeytinyagi koyamayacak miyim? Cks geciniz.Dukanda yağ yok çünkü Dükan yağı proteinle eritiyo yağ nerde fazlaysa ordan başlıyo etin kendi yağı var zaten yumurtayida ben sutle pisiriyorum sebzeler azıcık suya kendi suyunu bırakıyor zaten aslında bizim disardN aldığımız tuz gibi yağda fazlalık
Öyle mi diyorsun. Evet haklısın.Pumpkinspicelattee hemen vazmigectin dukandan dukanda meyve yok sadece ama meyveler karbonhidrat ve şeker olduğu için yok normalde diyetisyen lerde et koyduğumuz yemekleri yağsız yapın diyor bizimkilerin sebze yemediğinden bakmayın patates ve bezelye gibi nişastalı sebzeler yasak sadece
Sende eğer kısa sürede kilo vermek istiyosan bikac ay yemiyecegim anacigim bak ben de çok severim meyveyi eskiden her gece yatmadN yemeden içim rahat etmezdi bu yaz da eşimin yigeninnin dugunu var o düğünde fit olacamm sencekendi düğününde fit olmak için biraz rahatindan odun vermeye değmez mi ama tabii ki son karar senin
Ben bugün tartilamadim şuan okula gidiyorum.Günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah...
Pumpkinspicelattee bu sabah 78.8 çıktım dun 79.9 dum -100 gitmiş sende durumlar ne?
Kız pisi kedi pırasalı yumurtanı yapta resim at bende soğanlısını yapcam :) sen kaç çıktın tartım unutma
Hadi bakalım tekrardan hayırlı olsun o zaman dayanacaksın dukanla duğune kadar incecik olursun...Ben bugün tartilamadim şuan okula gidiyorum.
Ay geçmiş olsun...Günaydın kızlar. Gece çok zor geçti. Uyudu dediğim oğlum. Kalkıp oyun oynamaya başladı. Dayanamadim verdim babasına .1.30 a kadar deliksiz uyudum. Sonra oğlum geldi yanıma yatti uyudu. Çok yorulmuş. Ama sabah bir kalktım her yani şiş. Basım ağrıyor midem bulaniyor boğazım şişmiş. Ben de hasta oldum. Nane Limon yaptım ama mide bulantisindan 3 yudum anca içebildim.
ölmezsem arada yazarım. Azcik ta ben kocaya naz yapayım. Hep o mu yapacak
Çakma dukancıyımUcundan azicik dukanci
Ayşeyi regl etkilemiyo dukandanmı acabaOcağa kadar devam dukana ama bugün çok büyük ihtimal regl olacağım. O yüzden cumaya kadar tartılmam
Okulun yemekhanesiBu aralar kilo verememe sebebim bu okuldaki yemek durumum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?