Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ama gecmisi okumak gunden gune daha zor oluyor bu grupta. 2 saatcik yoktum sadece, 100 kusur mesaj birikmis, bana yazik degil mi? bari cevaplandiklarima ve etiketlendiklerime cevap yazayim
Valla pek merak ettim pirasa alip yapasim geldi
Gecen gun aşure dağıttığım bi komsum bize iade olarak pirasali borek yollamis. O pek güzel, yarin yiyecegim
Ay bunları hiç duymamıştım, kulağıma güzel geldi, bizim sebze günlerinde müthiş olur, yumurtalı kabak demek, yağ koymadan yapsam lezzetsiz olur mu ki?
Ya dukanda yağ hic yok mu? Yani kabız olmaniza sasmamak lazim eger yoksa
Alınmıyorum ya kendime kızıyorum ben bugün yemekhane için karta para yükledik arkadaşlarla, belki daha güzel menülerim olur orda da pek hoş şeyler yok ama tosttan iyidir. Tatlı olmucak bi daha uzun süre
Hadi bakalim insallah. Biz senin iyiliğine diyoruz :)
Bugunki.menum morordek

Sabah
Domates peynir salatalik 2 dilim ekmek caay

Ogle
1 kase mercimek corba

Aksam
Yayla corba
3 parmak inegol kofte
3ltsu
Bak duzelmis menün. Ogle otelde sagliksiz seyler ciktigi icin mi sadece corba yedin?

babam ve ailesi ne stresli film yaaa mideme ağrı girdi bana noluyosa.....

Hanimlar bgun 30 dkika lesli yapabildim uykum geldi yaticam birazdan su 3 lt ictim spor yaptigim icin arttirdim suyumu 3 kupa 5'i bi yerde birki cayi ictim haydi hayrli gecelerrrr sabah gorusuruz

@Pdr93 hemen vazmigectin dukandan dukanda meyve yok sadece ama meyveler karbonhidrat ve şeker olduğu için yok normalde diyetisyen lerde et koyduğumuz yemekleri yağsız yapın diyor bizimkilerin sebze yemediğinden bakmayın patates ve bezelye gibi nişastalı sebzeler yasak sadece
Sende eğer kısa sürede kilo vermek istiyosan bikac ay yemiyecegim anacigim bak ben de çok severim meyveyi eskiden her gece yatmadN yemeden içim rahat etmezdi bu yaz da eşimin yigeninnin dugunu var o düğünde fit olacamm sencekendi düğününde fit olmak için biraz rahatindan odun vermeye değmez mi ama tabii ki son karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…