- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.181
Bana baya etkisi olmuştu, incelme bile oldu. Menisküsün asıl sebebi eğilip kalkmakmış zatenSquat popo diklestiriyomus bende bi ara hevslnmstm ama dayanmadm zor geliyo bana otur kalk zorladiysan olmus olabilir
Karatay kolay ya sadece sabah aksam daha basit benceHiç uğraşma Karatay yapamaz sinem bence yani..:)
Zayiflama ugruna bazen anlamdn kendimize zarar verbiliyoz iste daha dikkatli ol bundan sonra canimBana baya etkisi olmuştu, incelme bile oldu. Menisküsün asıl sebebi eğilip kalkmakmış zaten
Karatayda doyasıya yiceksin aralarda sade turk kahvesi şekersiz kalorisiz her içecek içiliyorMantikli bende yazmiyom o zaman benim saatim velli 10a kadar kahvalti aksamda 7 olmadan aksam yemegi öğle ve ara yapmicam zati
Uyu hadi sen sabh erkencisin tavuklarini aciyon bizim gibi 9a kadar devirmiyonAy yatağın içinden yazıyom hiç rahat yok sizdendeiyi geceler herkese:)
Valla pek merak ettim pirasa alip yapasim geldiben sölerim sen rahat ol :)) eziklerim ben onu....Nanelibal duydun mu ensendeyim.... sonra ağlama bana sataşıyolar deyü :))
kıııız denemedinse bi dene yaaaa nasıl güzel oluyor anlatamam... bende iki yıl önce keşfettim kendilerini ama mmmhh yani fevkaladenin fevkinde... birde kabaklı yumurta da harika oluyor... hemide lightt :))) daha nolsun......
Ya dukanda yağ hic yok mu? Yani kabız olmaniza sasmamak lazim eger yoksaAy bunları hiç duymamıştım, kulağıma güzel geldi, bizim sebze günlerinde müthiş olur, yumurtalı kabak demek, yağ koymadan yapsam lezzetsiz olur mu ki?
Hadi bakalim insallah. Biz senin iyiliğine diyoruz :)Alınmıyorum ya kendime kızıyorum benbugün yemekhane için karta para yükledik arkadaşlarla, belki daha güzel menülerim olur orda da pek hoş şeyler yok ama tosttan iyidir. Tatlı olmucak bi daha uzun süre
Bak duzelmis menün. Ogle otelde sagliksiz seyler ciktigi icin mi sadece corba yedin?Bugunki.menummorordek
Sabah
Domates peynir salatalik 2 dilim ekmek caay
Ogle
1 kase mercimek corba
Aksam
Yayla corba
3 parmak inegol kofte
3ltsu
Midem kuculumus zaten hemen doyuyom vallaKaratayda doyasıya yiceksin aralarda sade turk kahvesi şekersiz kalorisiz her içecek içiliyor
Sen geç kaşkıyosun ben her sabah 6 da uyanıyorum 8de kızım okula kocam işe akşama kadar çok uzun saat oluyo geç kalkanlara uygun bencedeKaratay kolay ya sadece sabah aksam daha basit bence
Ay bugün ağzından bal damlıyor herkese bi aferinler falan...
Birazdan kapıyı çalmasınlar binada gaz kokuyo herkesi zehirledinmi diye eee alıştılar kokunun senden geldiğini anlarlar çabucakbütün evi temizledim huzur içinde uyuyabilirim :))) her yer çamaşır suyu kokayi :)))
Birazdan kapıyı çalmasınlar binada gaz kokuyo herkesi zehirledinmi diye eee alıştılar kokunun senden geldiğini anlarlar çabucak
Nasıl sizce, tosttan iyi mi
Ucundan azicik dukanciyok toplanmadı gelenleri ayşe yanimedusa38 dukancı yaptı bir ara benide yapıyodu zor kaçtım elinden
Hanimlar bgun 30 dkika lesli yapabildim uykum geldi yaticam birazdan su 3 lt ictim spor yaptigim icin arttirdim suyumu 3 kupa 5'i bi yerde birki cayi ictim haydi hayrli gecelerrrr sabah gorusuruz
Okulun yemekhanesipilav - makarna - puding bu ne gıı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?