Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın millett

dünkü menümü yazayım hemen

sabah yulaf kepekli yoğurt birkaç çatal light beyaz beynir şekersiz sütsüz kahve

öğlen 1 porsiyon tavuk şiş ve yoğurt

ara şekersiz türk kahvesi
2 fincan yeşilçay
akşam 3 dilim dana macar salam

sabah işe gelirken 35-40 dk yürüdüm
sabah 100 akşam 100 =200 ip atlama
40 sumo squat

Isin çok zor canım. Her taraftan seni sıkıştırmışlar gibi.
ayy evet ya yeni kız geldi herkeste bi afra bi tafra herşeyi kızın üstüne yıkıyorlar sen yenisin diyerek bende kıza iş öğretmeye çalışıyorum bi yandan işleri yetiştirmeye çalışıyorum bide bulaşık çıktı başıma amaa bende naptım kağıt bardaklardan aldım kendime içip içip çöpe atcam bardakları herkes naparsa yapsın

Boşver stres yapma, ne yapıosan yine öle devam et sen, boşver bak totondakinin sebebi stres biliosun dimi? Hayat böyle he diyip geçicen, seni bilen biliodur.
eşim de öyle dedi zaten az bi vaktin kaldı kafana takma dedi kağıt bardak al dedi bende öyle yaptım sabah gelirken kağıt bardak aldım onda içicem çayımı kahvemi atcam direk çöpe kimseyi de takmicam napıyolarsa yapsınlar yesinler birbirlerini

Günaydın kızlar,

Sabah tartıldım 63,1 yani -500 ve ben elmamı yedim yine, bence beni pozitif etkiliyo, deneme dönemim, böyle devam ederse yemeye devam edicem bende..

aa çok güzel olur kızzz nerde yaşıyon bacım sen ingiltere kraliçesimisin yoksa adımda değişik falan diyon

kız nilgün, çok tatlısın sen, elizabeth adım benim, hemen de ifşa ettin

aman sende ne yaptığını bilmiyon boşver bence sen dukanı

Ay geçmiş olsun...
Ne çektim 2ay ben dahada tam iyileşmedim..
Aman diyim kocana naz yapma şimdi yedirir durur seni hastasın diye

hahah, T tatlitambak nilgün doğru söylüyo, naz maz yapma, midem bulanıyo de, yediremesin bişi geçmiş olsun canım bu arada.

Ayşeyi regl etkilemiyo dukandanmı acaba

beni de etkilemiyo canım, dukan ödemi engelliyo sanırım, regl döneminde şişmiyoruz, ee o kadar da güzelliği olsun, çok eziyetini çekioz

hehhh, aferin işte böle, en güzelini yapmışsın..

En iyisini yapmissin:)))

Ay sorma bencede dukan zor helal olsun bi Zero su var ...

Ben de en çok onları beğenmiştim cuma gününden itibaren yemekhanede yicem artık

öyle yap beybi hem bişi diyimm mi ben senin yaşında bunları tabak tabak makarna pilav yerdim ben bunlarla kilo almadım.... ben ne zaman işe başladım öğlen yemeği çıkmadı lokantalar pahalı geldi pastaneye dadandım ondan sonra kilom arttıda arttı.... bisküvi çukulatayla poğçayla geçiştirdiğim her öğün bana kilo olarak döndü.... yani yemkten değil hamur işinden aburcuburdan kork bence....

@w e n d y bak böyle oluyor soğanlı yumurta az gorunduğune bakma yumurtaların altı soğan dolu ayyy misss gibi yedim afiyet olsun bana ...
Eki Görüntüle 1899505

ay eline sağlık süper, bende yapcam ama yumurtanın beyazıyla sarısı ayrı olunca sevmiorum, azıcık karıştırırım olmaz mı?

bi arkadaşta dukana uygun karnabahar kısırı yapmış, ay kısıra bayılırım, içim gitti sabah sabah..

elma da yiyorum ben, çaktırma psikolojik olarak güzel etkiledi beni sanırım, malum elma elma diye ağlıyodum resmen, sabahta güzel eksiyi görünce dayanamadım yedim. az daha yiyim dimi
Bu arada senin adın neden yabancı bence senin kökten yabancı değilsin yazarken hiç hata yapmıyorsun çünkü...

anaam pek soğuk gene başladım hapşırmaya... işe gelen kadar donarak ölcem sandım.... az giyinmişim bırrrr...... neyseki iş yerinde polarım varmış giydim hemen....

Karıştır canım ben bu sabah öyle yaptım normalde bende karıştırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…