- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.221
Ben de en çok onları beğenmiştimpilav makarna puding harici güzel gibi....
ayy canım ağzından bal damlıyorrr inşallahhh 26 benden kot giyerimSiz karar verene kadar @wendy @azaydidem @matilda34toz-pembe hepimiz zayıflayıp çıtır olacaz sizde daha düşünün fatmagul 2-3 hafta sonra sen 26 bedende giyerdim cnm
geçmiş olsun canım kas gevşetici krem falan sür çok rahatsız ediyorsa bilirim o acıyı benim boynum çok tutulurGünaydın kızlarGece cam açık kalmış o yüzden galiba belim resmen tutulmuş. Otururken acı çekiyorum resmen Okula gitmek zorundayım bu halde
İnşallah o yüzdendir başka bi şey yoktur bu aralar bi uğursuzluk üstümdegeçmiş olsun canım kas gevşetici krem falan sür çok rahatsız ediyorsa bilirim o acıyı benim boynum çok tutulur
ayy evet ya yeni kız geldi herkeste bi afra bi tafra herşeyi kızın üstüne yıkıyorlar sen yenisin diyerek bende kıza iş öğretmeye çalışıyorum bi yandan işleri yetiştirmeye çalışıyorum bide bulaşık çıktı başıma amaa bende naptım kağıt bardaklardan aldım kendime içip içip çöpe atcam bardakları herkes naparsa yapsınIsin çok zor canım. Her taraftan seni sıkıştırmışlar gibi.
nazar değmiştir canım Allah kem gözlerden korusunİnşallah o yüzdendir başka bi şey yoktur bu aralar bi uğursuzluk üstümde
Krem alcam dersten çıkınca
eşim de öyle dedi zaten az bi vaktin kaldı kafana takma dedi kağıt bardak al dedi bende öyle yaptım sabah gelirken kağıt bardak aldım onda içicem çayımı kahvemi atcam direk çöpe kimseyi de takmicam napıyolarsa yapsınlar yesinler birbirleriniBoşver stres yapma, ne yapıosan yine öle devam et sen, boşver bak totondakinin sebebi stres biliosun dimi? Hayat böyle he diyip geçicen, seni bilen biliodur.
Ay geçmiş olsun...
Ne çektim 2ay ben dahada tam iyileşmedim..
Aman diyim kocana naz yapma şimdi yedirir durur seni hastasın diye
aa çok güzel olur kızzz nerde yaşıyon bacım sen ingiltere kraliçesimisin yoksa adımda değişik falan diyon
aman sende ne yaptığını bilmiyon boşver bence sen dukanı
Ay geçmiş olsun...
Ne çektim 2ay ben dahada tam iyileşmedim..
Aman diyim kocana naz yapma şimdi yedirir durur seni hastasın diye
Ayşeyi regl etkilemiyo dukandanmı acaba
ayy evet ya yeni kız geldi herkeste bi afra bi tafra herşeyi kızın üstüne yıkıyorlar sen yenisin diyerek bende kıza iş öğretmeye çalışıyorum bi yandan işleri yetiştirmeye çalışıyorum bide bulaşık çıktı başıma amaa bende naptım kağıt bardaklardan aldım kendime içip içip çöpe atcam bardakları herkes naparsa yapsın
ayy evet ya yeni kız geldi herkeste bi afra bi tafra herşeyi kızın üstüne yıkıyorlar sen yenisin diyerek bende kıza iş öğretmeye çalışıyorum bi yandan işleri yetiştirmeye çalışıyorum bide bulaşık çıktı başıma amaa bende naptım kağıt bardaklardan aldım kendime içip içip çöpe atcam bardakları herkes naparsa yapsın
Ay sorma bencede dukan zor helal olsun bi Zero su var ...Günaydın kızlar,
Sabah tartıldım 63,1 yani -500 ve ben elmamı yedim yine, bence beni pozitif etkiliyo, deneme dönemim, böyle devam ederse yemeye devam edicem bende..
kız nilgün, çok tatlısın sen, elizabeth adım benim, hemen de ifşa ettin
hahah, T tatlitambak nilgün doğru söylüyo, naz maz yapma, midem bulanıyo de, yediremesin bişigeçmiş olsun canım bu arada.
beni de etkilemiyo canım, dukan ödemi engelliyo sanırım, regl döneminde şişmiyoruz, ee o kadar da güzelliği olsun, çok eziyetini çekioz
hehhh, aferin işte böle, en güzelini yapmışsın..
Ben de en çok onları beğenmiştimcuma gününden itibaren yemekhanede yicem artık
Ay sorma bencede dukan zor helal olsun bi Zero su var ...
@w e n d y bak böyle oluyor soğanlı yumurta az gorunduğune bakma yumurtaların altı soğan dolu ayyy misss gibi yedim afiyet olsun bana ...
Eki Görüntüle 1899505
Bu arada senin adın neden yabancı bence senin kökten yabancı değilsin yazarken hiç hata yapmıyorsun çünkü...elma da yiyorum ben, çaktırmapsikolojik olarak güzel etkiledi beni sanırım, malum elma elma diye ağlıyodum resmen, sabahta güzel eksiyi görünce dayanamadım yedim. az daha yiyim dimi
Karıştır canım ben bu sabah öyle yaptım normalde bende karıştırırımay eline sağlık süper, bende yapcam ama yumurtanın beyazıyla sarısı ayrı olunca sevmiorum, azıcık karıştırırım olmaz mı?
bi arkadaşta dukana uygun karnabahar kısırı yapmış, ay kısıra bayılırım, içim gitti sabah sabah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?