- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.241
Yok ağızlarının içide yara olmuş yanımda yatıyo yollamadım bugunde..
Bu arada senin adın neden yabancı bence senin kökten yabancı değilsin yazarken hiç hata yapmıyorsun çünkü...
Bu arada senin adın neden yabancı bence senin kökten yabancı değilsin yazarken hiç hata yapmıyorsun çünkü...
Anam bu sabah bence çıktım çok soğuktu dondum şimdide sıcak sıcak çay içiyorum...anaam pek soğuk gene başladım hapşırmaya... işe gelen kadar donarak ölcem sandım.... az giyinmişim bırrrr...... neyseki iş yerinde polarım varmış giydim hemen....
Hahaha bende Elizabeth dedin ya ondan dedim herhalde Karadenizliyim ben yanılmamhahah, deli adım yabancı demedim ki ben
karakteristik dedim, vasfiye gibi düşün, söylersem bilirler diye, işim, mesleğim adım herşeyim ortada olmasın dedim.
geçmiş olsun kuzuma, dut şerbeti ya da dut pekmezi-reçeli varsa yedir az, iyi geliyo dut ağız yaralarına.
Yaptın mı pırasalı yumurtanı..:)anaam pek soğuk gene başladım hapşırmaya... işe gelen kadar donarak ölcem sandım.... az giyinmişim bırrrr...... neyseki iş yerinde polarım varmış giydim hemen....
Anam bu sabah bence çıktım çok soğuktu dondum şimdide sıcak sıcak çay içiyorum...
Yaptın mı pırasalı yumurtanı..:)
1kilo pırasa 10 yumurtadan yap yeter o zaman..evit ve çok şaşırcaksınız ama hiç yetmedi gene.....((( böyle olacağını biliyordum..... bu gün nar yiciğim naaar..... soydum getirdim yanımda....
Hahaha bende Elizabeth dedin ya ondan dedim herhalde Karadenizliyim ben yanılmamanam valla çatladım bacım özelden yaz...
evit ve çok şaşırcaksınız ama hiç yetmedi gene.....((( böyle olacağını biliyordum..... bu gün nar yiciğim naaar..... soydum getirdim yanımda....
Adını yaz sana istediğin kadar ye dicem ...ay öğrenince bu muymuş dicen kız gizemli kalsın boşver, daha çekici böyle
afiyet olsun betüş, elma yedim bende, mutlu olunca daha güzel kilo verilir dimihiç biriniz de aferim ye kız boşver demionuz la
1kilo pırasa 10 yumurtadan yap yeter o zaman..
ay öğrenince bu muymuş dicen kız gizemli kalsın boşver, daha çekici böyle
afiyet olsun betüş, elma yedim bende, mutlu olunca daha güzel kilo verilir dimihiç biriniz de aferim ye kız boşver demionuz la
kahvaltı niyetine elma mı yedin.... kusura bakma... ben sağlıklı ve sürdürülebilir beslenme taraftarıyım yok sana aferim... kahvaltına penir yumurta kat... bak biz hatun kısmısı ilerde çok çekecez bu kemiklerimizden.... kalsiyum bize şimdi faydalı ilerde kalsiyum havuzuna girsek fayda etmicekç....
Ya ama gecmisi okumak gunden gune daha zor oluyor bu grupta. 2 saatcik yoktum sadece, 100 kusur mesaj birikmis, bana yazik degil mi?bari cevaplandiklarima ve etiketlendiklerime cevap yazayim
Valla pek merak ettim pirasa alip yapasim geldi
Gecen gun aşure dağıttığım bi komsum bize iade olarak pirasali borek yollamis. O pek güzel, yarin yiyecegim
Ya dukanda yağ hic yok mu? Yani kabız olmaniza sasmamak lazim eger yoksa
Hadi bakalim insallah. Biz senin iyiliğine diyoruz :)
Bak duzelmis menün. Ogle otelde sagliksiz seyler ciktigi icin mi sadece corba yedin?
yok kız kaffaltı öncesi yedim, şimdi yumurtamı peynirimi yiyorum, çayımı içiyorum. aç karna yiyince seviyorum ben, kaffaltısız olmaz.
Antalyada tişört giyiyoruz biz halaaaAnam bu sabah bence çıktım çok soğuktu dondum şimdide sıcak sıcak çay içiyorum...
Antalyada tişört giyiyoruz biz halaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?