Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada senin adın neden yabancı bence senin kökten yabancı değilsin yazarken hiç hata yapmıyorsun çünkü...

hahah, deli adım yabancı demedim ki ben

karakteristik dedim, vasfiye gibi düşün, söylersem bilirler diye, işim, mesleğim adım herşeyim ortada olmasın dedim.

geçmiş olsun kuzuma, dut şerbeti ya da dut pekmezi-reçeli varsa yedir az, iyi geliyo dut ağız yaralarına.

Hahaha bende Elizabeth dedin ya ondan dedim herhalde Karadenizliyim ben yanılmam anam valla çatladım bacım özelden yaz...

Hahaha bende Elizabeth dedin ya ondan dedim herhalde Karadenizliyim ben yanılmam anam valla çatladım bacım özelden yaz...

ay öğrenince bu muymuş dicen kız gizemli kalsın boşver, daha çekici böyle

evit ve çok şaşırcaksınız ama hiç yetmedi gene..... ((( böyle olacağını biliyordum..... bu gün nar yiciğim naaar..... soydum getirdim yanımda....

afiyet olsun betüş, elma yedim bende, mutlu olunca daha güzel kilo verilir dimi hiç biriniz de aferim ye kız boşver demionuz la

afiyet olsun betüş, elma yedim bende, mutlu olunca daha güzel kilo verilir dimi hiç biriniz de aferim ye kız boşver demionuz la
Adını yaz sana istediğin kadar ye dicem ...

günaydınlarrr
btlbetul canım nasıl yapıyon pırasalı yumurtayı tatlım
morordek canım geçmişleri maalesef okuyamadım çok fazlaydı ne yaptın yoğurdu yaptın mı?

pırsaları boylamasına 4 e bölüp ince ince kıyıyorum 1 kaşık zeytin yağında kavuruyorum kaya tuzunu atınca sünüyo hemen... üstüne az kırmızı biber bide yumurta tamamdır misss....

kahvaltı niyetine elma mı yedin.... kusura bakma... ben sağlıklı ve sürdürülebilir beslenme taraftarıyım yok sana aferim... kahvaltına penir yumurta kat... bak biz hatun kısmısı ilerde çok çekecez bu kemiklerimizden.... kalsiyum bize şimdi faydalı ilerde kalsiyum havuzuna girsek fayda etmicekç....

yok kız kaffaltı öncesi yedim, şimdi yumurtamı peynirimi yiyorum, çayımı içiyorum. aç karna yiyince seviyorum ben, kaffaltısız olmaz.

evet cnm saglıklı seyler yoktu .oyuzden sadce corba ıctım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…