- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.261
Sebzeli makarna yemzsn iyi cnmNasıl sizce, tosttan iyi mi
Siz karar verene kadar @wendy @azaydidem @matilda34toz-pembe hepimiz zayıflayıp çıtır olacaz sizde daha düşünün fatmagul 2-3 hafta sonra sen 26 bedende giyerdim cnm
Gecmis olsum oglununmu her yani şiş anlamdm canmGünaydın kızlar. Gece çok zor geçti. Uyudu dediğim oğlum. Kalkıp oyun oynamaya başladı. Dayanamadim verdim babasına .1.30 a kadar deliksiz uyudum. Sonra oğlum geldi yanıma yatti uyudu. Çok yorulmuş. Ama sabah bir kalktım her yani şiş. Basım ağrıyor midem bulaniyor boğazım şişmiş. Ben de hasta oldum. Nane Limon yaptım ama mide bulantisindan 3 yudum anca içebildim.
ölmezsem arada yazarım. Azcik ta ben kocaya naz yapayım. Hep o mu yapacak
Uyandim aslinda esimi yedir icir yolla derken anca alabildm teli elime anacimBa ba ba gece yatmayanlar belli uyanamıyorlar...
Ohh en iyisini yapmisin bana dokunmayan yilan bin yasasinayy evet ya yeni kız geldi herkeste bi afra bi tafra herşeyi kızın üstüne yıkıyorlar sen yenisin diyerek bende kıza iş öğretmeye çalışıyorum bi yandan işleri yetiştirmeye çalışıyorum bide bulaşık çıktı başıma amaa bende naptım kağıt bardaklardan aldım kendime içip içip çöpe atcam bardakları herkes naparsa yapsın
Ohh en iyisini yapmisin bana dokunmayan yilan bin yasasinayy evet ya yeni kız geldi herkeste bi afra bi tafra herşeyi kızın üstüne yıkıyorlar sen yenisin diyerek bende kıza iş öğretmeye çalışıyorum bi yandan işleri yetiştirmeye çalışıyorum bide bulaşık çıktı başıma amaa bende naptım kağıt bardaklardan aldım kendime içip içip çöpe atcam bardakları herkes naparsa yapsın
Himm nefis bende bayilirim kararbiber attinmi cok yaskisiyo sogana@w e n d y bak böyle oluyor soğanlı yumurta az gorunduğune bakma yumurtaların altı soğan dolu ayyy misss gibi yedim afiyet olsun bana ...
Eki Görüntüle 1899505
Hicc bise yemeyerek saglikli olunurmu sence canimbirinciler sırlarını paylaşıyor topiğini okudunuz mu? Berilcee hiiç bişi yememiş bu hafta nerdeyse, ölçümlerini yapan spor hocası da bu hafta kas ve su kaybetmişsin demiş, mefkurem de yemiyo hiç bişi, arada keremcemim de nerdeyse hiç bişi yemiyo
anam öle mi yapsam acaba
Gel canımm buralar çok güzel akşam serin oluyor biraz öğlen çok sıcak klimayı açıcaz nerdeyse sıcaktan bunalıphainler ben hırkamın üzerine polar giydim ... içimde atlet ve tişörtte var.... utanmasam eve gidip battaniyemi alıp gelicem :))))
Hicc bise yemeyerek saglikli olunurmu sence canim
Guanydinlarr kizinatettimolacak nerdesin bakim tartildinmi bu sabah ben bu 69.3 ciktm -500 yicem seni bu hafta kahvaltımda bolee
Eki Görüntüle 1899518
aynen canım partonun hanımı geldi bana afra tafra yapıyor şimdi de ben naptım sanki bişey bile demedim bizim tafra yapmamız gerekirken o yapıyor zor tutuyorum kendimi hayırdır bi problem mi var dicemOhh en iyisini yapmisin bana dokunmayan yilan bin yasasin
birinciler sırlarını paylaşıyor topiğini okudunuz mu? Berilcee hiiç bişi yememiş bu hafta nerdeyse, ölçümlerini yapan spor hocası da bu hafta kas ve su kaybetmişsin demiş, mefkurem de yemiyo hiç bişi, arada keremcemim de nerdeyse hiç bişi yemiyo
anam öle mi yapsam acaba
yap bebem yap vücudun direncini kaybetsin ne güzel havalarda soğudu kurtulama gripten pek eylenceli olur... uzun süre yapta saçlarında dökülsün mertebene erersin :)))
öyle verilen kilodan hayır gelmez... ilk aman be bu günde yapmayıvereyim dediğinden sonra kayış atar o iş....
bak ben deli spor yapıyorum gene veremiyorum ama biliyorum bir süre sonra gidecek.....
Yoğurdu yüzünü yememek şartıyla ev yogurduda kullaniyorum az yağlı yoğurt larda olur çoğu markanın var salam sucuk sosis onerilmiyor cnmGünaydın bayanlar dukana başladım. Hadi hayırlısı.medusa38 sana sormak istediklerim var. Dukanda yoğurdun yağsız olması şart mı? Bu pınar aç bitir hindi dilimlerini izin var mı?
10 NUMARA KAHVALTIGuanydinlarr kizinatettimolacak nerdesin bakim tartildinmi bu sabah ben bu 69.3 ciktm -500 yicem seni bu hafta kahvaltımda bolee
Eki Görüntüle 1899518
Ben piere dukanın kıtabında hindi dilimlerine izin var şeklinde okumuştum sanki. Ya açıkçası eve alınan yogurdun haricinde ekstra masraf yapmak istemiyorum. Zaten o yagı azaltılan yogurt ve sütlerin de sağlıklı olmadığını okumuştum.Yoğurdu yüzünü yememek şartıyla ev yogurduda kullaniyorum az yağlı yoğurt larda olur çoğu markanın var salam sucuk sosis onerilmiyor cnm
bunu izlediniz mi yaaa sabah haberlerde çıktı ben utandım valla kadının kendini düşürdüğü halden......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?