Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Siz karar verene kadar @wendy @azaydidem @matilda34 toz-pembe hepimiz zayıflayıp çıtır olacaz sizde daha düşünün fatmagul 2-3 hafta sonra sen 26 bedende giyerdim cnm
siz yeterki çıtır olun yavrum
Gecmis olsum oglununmu her yani şiş anlamdm canm

Ohh en iyisini yapmisin bana dokunmayan yilan bin yasasin

Ohh en iyisini yapmisin bana dokunmayan yilan bin yasasin

birinciler sırlarını paylaşıyor topiğini okudunuz mu? Berilcee hiiç bişi yememiş bu hafta nerdeyse, ölçümlerini yapan spor hocası da bu hafta kas ve su kaybetmişsin demiş, mefkurem de yemiyo hiç bişi, arada keremcemim de nerdeyse hiç bişi yemiyo

anam öle mi yapsam acaba

Hicc bise yemeyerek saglikli olunurmu sence canim

Hicc bise yemeyerek saglikli olunurmu sence canim

ay ne bilim, haftada 4-5 kilo veriolar anacım, 2 hafta aç kalsam ölmem ama istediğim kiloya inerim sanki
şaka bi yana ben yağdan verdiğimi biliyorum, kas'ım lazım bana, güçlü vereyim daha iyi.

Guanydinlarr kiz inatettimolacak nerdesin bakim tartildinmi bu sabah ben bu 69.3 ciktm -500 yicem seni bu hafta kahvaltımda bolee
Eki Görüntüle 1899518

oo müthiş kaffaltı, ekmek ne ekmeği? kepek mi, tam buğday mı, ne ki?

yap bebem yap vücudun direncini kaybetsin ne güzel havalarda soğudu kurtulama gripten pek eylenceli olur... uzun süre yapta saçlarında dökülsün mertebene erersin :)))

öyle verilen kilodan hayır gelmez... ilk aman be bu günde yapmayıvereyim dediğinden sonra kayış atar o iş....

bak ben deli spor yapıyorum gene veremiyorum ama biliyorum bir süre sonra gidecek.....

geçen hafta benim de öle oldu işte ama bak cumadan bu yana -1 bi anda patır patır iniyo, inşallah devam eder..

Günaydın bayanlar dukana başladım. Hadi hayırlısı. medusa38 sana sormak istediklerim var. Dukanda yoğurdun yağsız olması şart mı? Bu pınar aç bitir hindi dilimlerini izin var mı?
Yoğurdu yüzünü yememek şartıyla ev yogurduda kullaniyorum az yağlı yoğurt larda olur çoğu markanın var salam sucuk sosis onerilmiyor cnm

bunu izlediniz mi yaaa sabah haberlerde çıktı ben utandım valla kadının kendini düşürdüğü halden......

Yoğurdu yüzünü yememek şartıyla ev yogurduda kullaniyorum az yağlı yoğurt larda olur çoğu markanın var salam sucuk sosis onerilmiyor cnm
Ben piere dukanın kıtabında hindi dilimlerine izin var şeklinde okumuştum sanki. Ya açıkçası eve alınan yogurdun haricinde ekstra masraf yapmak istemiyorum. Zaten o yagı azaltılan yogurt ve sütlerin de sağlıklı olmadığını okumuştum.

bunu izlediniz mi yaaa sabah haberlerde çıktı ben utandım valla kadının kendini düşürdüğü halden......

hahah, dünden beri ne yorumlar okuyom bende yaa, gül gül öldüm, suç ve ceza rapçi cezanın işlediği suçları anlatıyo demiş biri

bilmiyorum-okumadım demek çok mu zor sanki? gerçi bizim genel sıkıntımız, cem yılmaz da diyodu ya, türklerde bilmiyorum yok! illa bi yorum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…