Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Salam değilde jambona izin var ben yemiyorum ama @wendy e soralim yiyormusun salam yoğurt az yağlı alman yeterli ℅1.5 oluyo yağ oranı genelde

Dostoyeveski de mezarından kalkıp ra ol ci cezanın hayatını yazmaya geldi bir zamanlar pek severdim kendisini nerdeyse bütün kitaplarını okudum

Ayda 4kilo benim idealimmis diyetisyenm ole dediydi canm
Tam bugdayi kizarttim canm

aynen canım partonun hanımı geldi bana afra tafra yapıyor şimdi de ben naptım sanki bişey bile demedim bizim tafra yapmamız gerekirken o yapıyor zor tutuyorum kendimi hayırdır bi problem mi var dicem
Deme bence zaten ayrilcan kotu olan sen olursn sonra sabretcen napcann

Betul katiliyom sana

yaaa bi de diyo ki ben onu okudum altının çizileceği bir yer bulamadım bu nasıl bir yalandır nasıl söyler bunu koskoca insan bundan sonra kim ciddiye alır bu kadını gitsin atsın kendini bi yerden rezil yaa....

Gunaydınlaar
Kız o akşam ne öyle salamla akşam yemegi mi yenir :)
morordek e diyodun ya sende az sherlock değilmişsin
Aaaa o ve inatettimolacak az mı ajanlık yaptılar, korkmak lazım onlardan
günaydınlarrr
btlbetul canım nasıl yapıyon pırasalı yumurtayı tatlım
morordek canım geçmişleri maalesef okuyamadım çok fazlaydı ne yaptın yoğurdu yaptın mı?
Kaptanım ilk denemem başarısızlıktan dönen bi yogurt oldu. Başta sıcaklık yetmedi, sonra fırını ısıtıp biraz icinde bekleyince tuttu.
Dun aksam yenisini mayaladım ve cuk tuttu vallahi bu sefer, sabah dolapta baktım taş gibiydi. Kaptım ben bu işi sanırım
Antalyada tişört giyiyoruz biz halaaa
Yaaaaa gözünü sevdigimin güneyi ve Egesi, donuyoruz ya burda
Canım bence öyle yapma, evet hızlı kaybedersin ama sonrasında da aynen geri alırsın. Önemli olan saglıklı kilo vermek
Ya ben de bunu arıyodum sabah oda arkadasım bahsetti, dün de sosyal medyada baya geyigi dönmüs ama olayı anlamamıstım. Dur izleyeyim bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…