- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.281
Yok ondan değil ben uzayliyimAyşeyi regl etkilemiyo dukandanmı acaba
Salam değilde jambona izin var ben yemiyorum ama @wendy e soralim yiyormusun salam yoğurt az yağlı alman yeterli ℅1.5 oluyo yağ oranı geneldeBen piere dukanın kıtabında hindi dilimlerine izin var şeklinde okumuştum sanki. Ya açıkçası eve alınan yogurdun haricinde ekstra masraf yapmak istemiyorum. Zaten o yagı azaltılan yogurt ve sütlerin de sağlıklı olmadığını okumuştum.
Salam değilde jambona izin var ben yemiyorum ama @wendy e soralim yiyormusun salam yoğurt az yağlı alman yeterli ℅1.5 oluyo yağ oranı genelde
Dostoyeveski de mezarından kalkıp ra ol ci cezanın hayatını yazmaya geldi bir zamanlar pek severdim kendisini nerdeyse bütün kitaplarını okudumhahah, dünden beri ne yorumlar okuyom bende yaa, gül gül öldüm, suç ve ceza rapçi cezanın işlediği suçları anlatıyo demiş biri
bilmiyorum-okumadım demek çok mu zor sanki? gerçi bizim genel sıkıntımız, cem yılmaz da diyodu ya, türklerde bilmiyorum yok! illa bi yorum var
İzinli mi değilmi senceyok canım bende yemiyorum ama tamamen tadını sevmediğimden, aldım yiyemedim öle diyim
Ohh ne ala biz donuyoz ya gıGel canımm buralar çok güzel akşam serin oluyor biraz öğlen çok sıcak klimayı açıcaz nerdeyse sıcaktan bunalıp
Ayda 4kilo benim idealimmis diyetisyenm ole dediydi canmay ne bilim, haftada 4-5 kilo veriolar anacım, 2 hafta aç kalsam ölmem ama istediğim kiloya inerim sanki
şaka bi yana ben yağdan verdiğimi biliyorum, kas'ım lazım bana, güçlü vereyim daha iyi.
oo müthiş kaffaltı, ekmek ne ekmeği? kepek mi, tam buğday mı, ne ki?
Deme bence zaten ayrilcan kotu olan sen olursn sonra sabretcen napcannaynen canım partonun hanımı geldi bana afra tafra yapıyor şimdi de ben naptım sanki bişey bile demedim bizim tafra yapmamız gerekirken o yapıyor zor tutuyorum kendimi hayırdır bi problem mi var dicem
Betul katiliyom sanayap bebem yap vücudun direncini kaybetsin ne güzel havalarda soğudu kurtulama gripten pek eylenceli olur... uzun süre yapta saçlarında dökülsün mertebene erersin :)))
öyle verilen kilodan hayır gelmez... ilk aman be bu günde yapmayıvereyim dediğinden sonra kayış atar o iş....
bak ben deli spor yapıyorum gene veremiyorum ama biliyorum bir süre sonra gidecek.....
Afiyet olsun bende şimdi domates salatalık peynir ve yumurtadan oluşan kahvaltısı yiyecegim
Aynen katılıyorumDeme bence zaten ayrilcan kotu olan sen olursn sonra sabretcen napcann
hahah, dünden beri ne yorumlar okuyom bende yaa, gül gül öldüm, suç ve ceza rapçi cezanın işlediği suçları anlatıyo demiş biri
bilmiyorum-okumadım demek çok mu zor sanki? gerçi bizim genel sıkıntımız, cem yılmaz da diyodu ya, türklerde bilmiyorum yok! illa bi yorum var
Kuck bebeyi sna vereyim de bende erkenden uyuyayim ne varBa ba ba gece yatmayanlar belli uyanamıyorlar...
Afiyet olsun gayet doyurucu
Kız o akşam ne öyle salamla akşam yemegi mi yenir :)günaydın millett
dünkü menümü yazayım hemen
sabah yulaf kepekli yoğurt birkaç çatal light beyaz beynir şekersiz sütsüz kahve
öğlen 1 porsiyon tavuk şiş ve yoğurt
ara şekersiz türk kahvesi
2 fincan yeşilçay
akşam 3 dilim dana macar salam
sabah işe gelirken 35-40 dk yürüdüm
sabah 100 akşam 100 =200 ip atlama
40 sumo squat
Aaaa o ve
Kaptanım ilk denemem başarısızlıktan dönen bi yogurt oldu. Başta sıcaklık yetmedi, sonra fırını ısıtıp biraz icinde bekleyince tuttu.
Yaaaaa gözünü sevdigimin güneyi ve Egesi, donuyoruz ya burdaAntalyada tişört giyiyoruz biz halaaa
Canım bence öyle yapma, evet hızlı kaybedersin ama sonrasında da aynen geri alırsın. Önemli olan saglıklı kilo vermekbirinciler sırlarını paylaşıyor topiğini okudunuz mu? Berilcee hiiç bişi yememiş bu hafta nerdeyse, ölçümlerini yapan spor hocası da bu hafta kas ve su kaybetmişsin demiş, mefkurem de yemiyo hiç bişi, arada keremcemim de nerdeyse hiç bişi yemiyo
anam öle mi yapsam acaba
Ya ben de bunu arıyodum sabah oda arkadasım bahsetti, dün de sosyal medyada baya geyigi dönmüs ama olayı anlamamıstım. Dur izleyeyim bari :)
Afiyet olsun bende şimdi domates salatalık peynir ve yumurtadan oluşan kahvaltısı yiyecegim
Saol canm suan tika basa doydumAfiyet olsun gayet doyurucu
Biz yanlış yere mi geldik bizi yedirmeye çalışıyor vay hain vay bizi dosirecek kendi zayıf kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?