- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.301
Hindi Jambon var konuştuğumuz salam di salam sosis sucuk onları öneriyor zaten onların da neden yapıldığı belirsiz kayseride yine evlik sucuk alma şansı var burda hep ışıl işlem gormus varrmedusa38 @w e n d y ben dukan hindi jambona izin var dye biliyodum yokmu yoksa smdi yumurtaya kattgim hindi jambon %0.1 yagli
OnermiyorHindi Jambon var konuştuğumuz salam di salam sosis sucuk onları öneriyor zaten onların da neden yapıldığı belirsiz kayseride yine evlik sucuk alma şansı var burda hep ışıl işlem gormus varr
İzinli mi değilmi sence
Afiyet olsun bende şimdi domates salatalık peynir ve yumurtadan oluşan kahvaltısı yiyecegim
Hindi Jambon var konuştuğumuz salam di salam sosis sucuk onları öneriyor zaten onların da neden yapıldığı belirsiz kayseride yine evlik sucuk alma şansı var burda hep ışıl işlem gormus varr
Evet canım 5+5 yapıyorum halayağsız jambon, yağsız hindi ve tavuk dilimleri izinli olan, onun harici izinli değilmiş, çok bilgim yok sevmediğimden araştırmadım da.
canım sende mi sebze protein günündesin?
hahaha, kız hatçe harcatma bizi bak, zaten onlarda pizza yiyolar, bu pizza diyetiyle kilo vercem diyen vardı nooldu ona
yağsız jambon, yağsız hindi ve tavuk dilimleri izinli olan, onun harici izinli değilmiş, çok bilgim yok sevmediğimden araştırmadım da.
canım sende mi sebze protein günündesin?
hahaha, kız hatçe harcatma bizi bak, zaten onlarda pizza yiyolar, bu pizza diyetiyle kilo vercem diyen vardı nooldu ona
Hmm anladim canim saol ozman yiyeblirimHindi Jambon var konuştuğumuz salam di salam sosis sucuk onları öneriyor zaten onların da neden yapıldığı belirsiz kayseride yine evlik sucuk alma şansı var burda hep ışıl işlem gormus varr
Ben evde yapıyorum sakatat kaymadan çok ta güzel olur bizim oranın sucuk içi Kurbanda yapılıp dolaba atılır ya cnm cektikızz ev sucuğunu bile yağsız yapınca ne kadar çok yağ çıkıyo, yağsız sucuk yok anacım, dukan sucuğu diye bişi yapmışlar, ancak o izinli olur bence, yağsız ete basıcan baharatı sucuk niyetine yicen
1+1 yapiosun saniyodum zor degilmi bide kilo vermeye devm ediyomusun canmEvet canım 5+5 yapıyorum hala
Dogru solemis bak dunyaya bidaha gelmicez o yuzden saglikli yasamak en guzeli
Bu haftadan sonra dönüyorum 1+1 e tartilmadim bugun1+1 yapiosun saniyodum zor degilmi bide kilo vermeye devm ediyomusun canm
Bu haftadan sonra dönüyorum 1+1 e tartilmadim bugun
öyle bi diyet mi varmış hemen başlayalım kıznilsub koş koooşş bize uygun diyet yapmışlar....
Ben evde yapıyorum sakatat kaymadan çok ta güzel olur bizim oranın sucuk içi Kurbanda yapılıp dolaba atılır ya cnm cekti
Bu arafa sölemeyi unuttum 100 gr fazla ciktim bgun ben biliyodum fazla ckicagimi kacamkta yapmadim ama ndense dun bole oldu ness bi alip bo vermeye devm moral bozmuyrum bozmamak icin drek kendimi ölcyorum baldirlarim gobusum kculmeye devm oyuzden takmiyrum tartiyi cok oncden olsa moralim bzulur kacamak yaprdm ama yntemni duldum yapmiyrum
McClellan, her üç saatte bir dilim pizza yedi ve günde bir saat spor yaptı. Kısa sürede 12 kilo veren McClellan, kendi hikayesini duyurmak için de 30 günlük bisiklet turuna çıktı. Temmuz'da Florida'dan yola çıkan McClellan, turunu 4 Ağustos'ta New YorkTimes Meydanı'nda tamamlayacak.
her 3 saatte bi sebzeli pizza yiceksin, toplamda gün içinde 1 pizza yemiş oluyomuşsun, pizza da 450 kalori civarıymış, günlük 450 kaloriyle pizza dagıtıcan ama
becerikli hatunsun sen, dukana uygun sucuk içi yap geçsin canının çekmesi, kan grubuna uygun değil dedin etten soğudum sayende
McClellan, her üç saatte bir dilim pizza yedi ve günde bir saat spor yaptı. Kısa sürede 12 kilo veren McClellan, kendi hikayesini duyurmak için de 30 günlük bisiklet turuna çıktı. Temmuz'da Florida'dan yola çıkan McClellan, turunu 4 Ağustos'ta New YorkTimes Meydanı'nda tamamlayacak.
her 3 saatte bi sebzeli pizza yiceksin, toplamda gün içinde 1 pizza yemiş oluyomuşsun, pizza da 450 kalori civarıymış, günlük 450 kaloriyle pizza dagıtıcan ama
becerikli hatunsun sen, dukana uygun sucuk içi yap geçsin canının çekmesi, kan grubuna uygun değil dedin etten soğudum sayende
Onuda yaptım evde kayseridemisin baharatın getirdim sonra parmak sucuk gibi sıkıp adet olarak buzluga koydum 28 tane yaptım eşime dayanması hergun onu yedi bi daha da yapmadım ama seneye yaparım yazın anca gelirim kayseriye eti hiç yeme demiyorum ya cnm sayısını azaltır son hafta da 2 kez mesela bi köfte birde et yemeği olurMcClellan, her üç saatte bir dilim pizza yedi ve günde bir saat spor yaptı. Kısa sürede 12 kilo veren McClellan, kendi hikayesini duyurmak için de 30 günlük bisiklet turuna çıktı. Temmuz'da Florida'dan yola çıkan McClellan, turunu 4 Ağustos'ta New YorkTimes Meydanı'nda tamamlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?