Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

açım zaten günaha davet etme beni... lahmacun olcam ben daha....
hahah, kız ödül öğünü iskender yicem üstüne de kaymaklı ekmek kadayıfı diodum eşime, şimdi 2 lahmacum yiyim daha iyi demeye başladım, ödül öğünümü hiç edionuz, lahmacun üstüne aşure yicem karar verdim
Senin kan grubun ne canim benimde ete uygun degil balik ve tavuga haftada 3 gun izin varmis A negatfim ben
a + bende, aynı sayılırız canım.
Ay feci tıkandım ben yine gripten olcem galiba uzandım 100msj birikmiş ay birazdan okurum yeşil çay içiyorum...
aman geçmiş olsun nilgüncüm, yine mi grip kız bi kurtaramadın paçayı, yürüyüşe ince mi çıkıosun napıosun, niye hastalanıosun sen yaw

Sabah erk3n kalkıyor ondandir soğuk olur sabah dışarı çıkıyo walla biz evin içinde usuyoruz Ankara soğuk

Napacan lahmacunu 27 mayistaki elmacioglu İskender var ya git orda güzel bir İskender ye tatlı da artık künefe yersin

Napacan lahmacunu 27 mayistaki elmacioglu İskender var ya git orda güzel bir İskender ye tatlı da artık künefe yersin

hahah yok kız oranın kaymaklı ekmek tatlısı var acaip güzel, onu yerim, künefe de çekici ama dursun az.

hahah yok kız oranın kaymaklı ekmek tatlısı var acaip güzel, onu yerim, künefe de çekici ama dursun az.
Nisanliyken eşimi oraya goturmustum sonra kardeşime oraya gidelim demiş oda Sivas caddesinde goturmustum aynı değildi diyor benim favorim 27 mayis en güzel yemek orda yenir bence çok yer varda oranın tadı bir başka Nurselde bugün krep arası et sote gibi değişik bi sey de yapiyolar dükan krebiyle yaparız bizde

Nisanliyken eşimi oraya goturmustum sonra kardeşime oraya gidelim demiş oda Sivas caddesinde goturmustum aynı değildi diyor benim favorim 27 mayis en güzel yemek orda yenir bence çok yer varda oranın tadı bir başka Nurselde bugün krep arası et sote gibi değişik bi sey de yapiyolar dükan krebiyle yaparız bizde

Yarın doktor işini halledeyim de bi spora başlıcam. Yeniden buralardayım ondan sonra

Yok canım tam atamadım ondan...
geçmiş olsuuun.... aman pek zoğuklar bastırdı dikkat etmeli.....
Yok bacım senin dediğin gibi resetliyip geliyo

pırsaları boylamasına 4 e bölüp ince ince kıyıyorum 1 kaşık zeytin yağında kavuruyorum kaya tuzunu atınca sünüyo hemen... üstüne az kırmızı biber bide yumurta tamamdır misss....
tamam tatlım pırasa alınca yapayım bende
morordek yoğurdun tutmasına sevindim artık hazır yoğurt almazsın canım

aynen 27 mayısın tadı başka, ya benim krep pek ince olmuyo naaparsam yapayım, ekmek gibi kabarıyo, ince olması için daha çok süt mü koysam ki?

Hı anladım. Tamam ben yedim 1 dilim bugün.

olsun canım o önemli değil, öğrendin dikkat et artık.

aynen 27 mayısın tadı başka, ya benim krep pek ince olmuyo naaparsam yapayım, ekmek gibi kabarıyo, ince olması için daha çok süt mü koysam ki?

olsun canım o önemli değil, öğrendin dikkat et artık.
Biraz daha dut köy katı olmasın birde yaptığın tava ince olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…