- 23 Ağustos 2012
- 14.833
- 39.230
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.321
hahah, kız ödül öğünü iskender yicem üstüne de kaymaklı ekmek kadayıfı diodum eşime, şimdi 2 lahmacum yiyim daha iyi demeye başladım, ödül öğünümü hiç edionuz, lahmacun üstüne aşure yicem karar verdimaçım zaten günaha davet etme beni... lahmacun olcam ben daha....
a + bende, aynı sayılırız canım.Senin kan grubun ne canim benimde ete uygun degil balik ve tavuga haftada 3 gun izin varmis A negatfim ben
aman geçmiş olsun nilgüncüm, yine mi gripAy feci tıkandım ben yine gripten olcem galiba uzandım 100msj birikmiş ay birazdan okurum yeşil çay içiyorum...
Ay feci tıkandım ben yine gripten olcem galiba uzandım 100msj birikmiş ay birazdan okurum yeşil çay içiyorum...
Sabah erk3n kalkıyor ondandir soğuk olur sabah dışarı çıkıyo walla biz evin içinde usuyoruz Ankara soğukhahah, kız ödül öğünü iskender yicem üstüne de kaymaklı ekmek kadayıfı diodum eşime, şimdi 2 lahmacum yiyim daha iyi demeye başladım, ödül öğünümü hiç edionuz, lahmacun üstüne aşure yicem karar verdim
a + bende, aynı sayılırız canım.
aman geçmiş olsun nilgüncüm, yine mi gripkız bi kurtaramadın paçayı, yürüyüşe ince mi çıkıosun napıosun, niye hastalanıosun sen yaw
Napacan lahmacunu 27 mayistaki elmacioglu İskender var ya git orda güzel bir İskender ye tatlı da artık künefe yersinhahah, kız ödül öğünü iskender yicem üstüne de kaymaklı ekmek kadayıfı diodum eşime, şimdi 2 lahmacum yiyim daha iyi demeye başladım, ödül öğünümü hiç edionuz, lahmacun üstüne aşure yicem karar verdim
aman geçmiş olsun nilgüncüm, yine mi gripkız bi kurtaramadın paçayı, yürüyüşe ince mi çıkıosun napıosun, niye hastalanıosun sen yaw
Napacan lahmacunu 27 mayistaki elmacioglu İskender var ya git orda güzel bir İskender ye tatlı da artık künefe yersin
Nisanliyken eşimi oraya goturmustum sonra kardeşime oraya gidelim demiş oda Sivas caddesinde goturmustum aynı değildi diyor benim favorim 27 mayis en güzel yemek orda yenir bence çok yer varda oranın tadı bir başka Nurselde bugün krep arası et sote gibi değişik bi sey de yapiyolar dükan krebiyle yaparız bizdehahah yok kız oranın kaymaklı ekmek tatlısı var acaip güzel, onu yerim, künefe de çekici ama dursun az.
Nisanliyken eşimi oraya goturmustum sonra kardeşime oraya gidelim demiş oda Sivas caddesinde goturmustum aynı değildi diyor benim favorim 27 mayis en güzel yemek orda yenir bence çok yer varda oranın tadı bir başka Nurselde bugün krep arası et sote gibi değişik bi sey de yapiyolar dükan krebiyle yaparız bizdehahah yok kız oranın kaymaklı ekmek tatlısı var acaip güzel, onu yerim, künefe de çekici ama dursun az.
Yarın doktor işini halledeyim de bi spora başlıcam. Yeniden buralardayım ondan sonraöyle yap beybi hem bişi diyimm mi ben senin yaşında bunları tabak tabak makarna pilav yerdim ben bunlarla kilo almadım.... ben ne zaman işe başladım öğlen yemeği çıkmadı lokantalar pahalı geldi pastaneye dadandım ondan sonra kilom arttıda arttı.... bisküvi çukulatayla poğçayla geçiştirdiğim her öğün bana kilo olarak döndü.... yani yemkten değil hamur işinden aburcuburdan kork bence....
Hı anladım. Tamam ben yedim 1 dilim bugün.yok canım bende yemiyorum ama tamamen tadını sevmediğimden, aldım yiyemedim öle diyim
Yok canım tam atamadım ondan...hahah, kız ödül öğünü iskender yicem üstüne de kaymaklı ekmek kadayıfı diodum eşime, şimdi 2 lahmacum yiyim daha iyi demeye başladım, ödül öğünümü hiç edionuz, lahmacun üstüne aşure yicem karar verdim
Yok bacım senin dediğin gibi resetliyip geliyogeçmiş olsuuun.... aman pek zoğuklar bastırdı dikkat etmeli.....
tamam tatlım pırasa alınca yapayım bendepırsaları boylamasına 4 e bölüp ince ince kıyıyorum 1 kaşık zeytin yağında kavuruyorum kaya tuzunu atınca sünüyo hemen... üstüne az kırmızı biber bide yumurta tamamdır misss....
OFF NAISL YANI BEN COK USUYORUM 9DERECE BURASIGel canımm buralar çok güzel akşam serin oluyor biraz öğlen çok sıcak klimayı açıcaz nerdeyse sıcaktan bunalıp
Nisanliyken eşimi oraya goturmustum sonra kardeşime oraya gidelim demiş oda Sivas caddesinde goturmustum aynı değildi diyor benim favorim 27 mayis en güzel yemek orda yenir bence çok yer varda oranın tadı bir başka Nurselde bugün krep arası et sote gibi değişik bi sey de yapiyolar dükan krebiyle yaparız bizde
Hı anladım. Tamam ben yedim 1 dilim bugün.
Biraz daha dut köy katı olmasın birde yaptığın tava ince olsunaynen 27 mayısın tadı başka, ya benim krep pek ince olmuyo naaparsam yapayım, ekmek gibi kabarıyo, ince olması için daha çok süt mü koysam ki?
olsun canım o önemli değil, öğrendin dikkat et artık.
funda özkalyoncuoğlu'nun kitap özetleri
(bkz: savaş ve barış'ı okudum körfez savaşını anlatıyor)
(bkz: tutunamayanlar'ı okudum metrobüste geçiyor)
''ömer seyfettin'in diyet kitabını okuyarak 1 ayda 5 kilo verdim, üstelik canan karatay'a da ilham veren faydalı bir içeriği var.*'' üstüne tanımam.
btlbetul geyiklerin devamı..
Ama yiyebileceğiniz çok şey varBu dukanda çok fazla şeye kısıtlama koymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?