Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben öğle yemeğinde istediğimi yiyorum kalori hesabı yapmadan. akşam 6 dan sonra bir şey de yemiyorum 3 gündür diyetteyim. Şişkinliğime rağmen 1.4 kilo verdim. bugün -400 ü gördüm 66.6 yım. Ben diyet psikolojisine girince kilo veremiyorum. Aksine alıyorum bile. Anormallik bende mi?

ya kızlar hiç bişey yemek istemiyorum bugun valla hep hayal içindeyim şöyle güzel bir trençkot belim incecik kemerinide bağlamışım falan aaayyyy hayali bile güzel..

O günleri iple çekiyorum. Millete bakıp bakıp gıpta ediyorum. Ne güzel şey.

ya kızlar hiç bişey yemek istemiyorum bugun valla hep hayal içindeyim şöyle güzel bir trençkot belim incecik kemerinide bağlamışım falan aaayyyy hayali bile güzel..
Buda benden sana gelsin

Eklentiler

• IMG-20161009-WA0000.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 26
O günleri iple çekiyorum. Millete bakıp bakıp gıpta ediyorum. Ne güzel şey.
hayaldi gerçek olacak nilgünüm, az kaldı sabrett

kızlar tv 2 de derya baykalda bir profeser konuşuyo geçen nette görmüştüm ben japon bilim adamı açlık vududu yeniliyo diye nobel ödülü almış araştırması nette görünce pek itimat etmemiştim ama gerçkmiş anlatıyo şimdi programda akşam 5 ten sonra sabah 9 a kadar hiç birşey yememek herşeye iyi diyo

Zaten acıkmadım bugün. Ama tavuk balık bayacak bir süre sonra hep farklı şeyler üretip yapmak lazım. Eger hızlı sonuç alırsam hayatïmin diyeti olur

Zaten acıkmadım bugün. Ama tavuk balık bayacak bir süre sonra hep farklı şeyler üretip yapmak lazım. Eger hızlı sonuç alırsam hayatïmin diyeti olur
Ya çok değişik usuller soslar var onlarla yaparsan baymaz vaktin olmadığında da haslarsin ben mesela bageti haslayip yumurta ve yulaf kepegini batırarak fırında edemeyeceğim bakalım nasıl olacak

belki duymuşsunuzdur Aidin SALİH'i. Açlıkla ilgili hemen hemen her şeyi İslam Dini açısında değerlendirerek anlatıyor. Açlık bahşedilmiş büyük bür nimettir diyor. Kitabı da var zaten bununla ilgili. Bağışıklık sisteminizi yenilemek istiyorsanız aç kalın gibi tavsiyeleri var. Yani doğrudur adamın dediği de.

çok değişik usuller soslar var onlarla yaparsan baymaz vaktin olmadığında da haslarsin ben mesela bageti haslayip yumurta ve yulaf kepegini batırarak fırında pisirecegim bakalım nasıl olacak

belki duymuşsunuzdur Aidin SALİH'i. Açlıkla ilgili hemen hemen her şeyi İslam Dini açısında değerlendirerek anlatıyor. Açlık bahşedilmiş büyük bür nimettir diyor. Kitabı da var zaten bununla ilgili. Bağışıklık sisteminizi yenilemek istiyorsanız aç kalın gibi tavsiyeleri var. Yani doğrudur adamın dediği de.

Evet bayag okudum o konuda şifa orucu var ama hiç cesaret edemedim

yok yeni duydum canım ben bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…