- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.361
Hiç sana Gore değil zaten sadece su iciliyo birde şu bile icilmeden iftar vaktinde su içilebilir olanı var zor yanı adamın biri 25 günde 22 kg vermişyok yeni duydum canım ben bilmiyodum
Evet bayag okudum o konuda şifa orucu var ama hiç cesaret edemedim
Oruçları ona goremi yapiyosun oruç sadece suyla açılıyor ya yoksa normal yemek yiyormusunBen yaptım ama sadece 4 gün sürdü. Kitabını alınca okudum ki, aslında ilk önce vücudu 1.5 günlük açlıklarla alıştırmak gerekiyormuş. Ama benim için güzel bir deneyimdi. Her açıdan. Şimdi Vücudumu alıştırma evresindeyim Pazartesi ve Perşembe oruçları ile.
Oruçları ona goremi yapiyosun oruç sadece suyla açılıyor ya yoksa normal yemek yiyormusun
kızlar tv 2 de derya baykalda bir profeser konuşuyo geçen nette görmüştüm ben japon bilim adamı açlık vududu yeniliyo diye nobel ödülü almış araştırması nette görünce pek itimat etmemiştim ama gerçkmiş anlatıyo şimdi programda akşam 5 ten sonra sabah 9 a kadar hiç birşey yememek herşeye iyi diyo
Tek sayı olacak şekilde istediğim kadar hurma yiyorum yanında da bir bardak süt. Zaten, en fazla dokuz tane yenebiliyor denedim. Niyet ediyorum. Akşam ezanı okununca da 3 hurma ile açıyorum orucumu (normalde sadece su ama ben dayanamıyorum. Ertesi gün sabah kahvaltı ediyorum aşırıya kaçmadan. 1,5 günü böyle tamamlıyorum.
Allah allah, neler duyucaz bakalım, mantıklı aslında da yatma vakti çok geç olanlara uymaz, yazın da uymaz, 5 ne ki?
ay ilk defa duyuyorum bunu ben, garipmiş, oruç dediğin iftarda yemek yemeli olur anacım.
belki duymuşsunuzdur Aidin SALİH'i. Açlıkla ilgili hemen hemen her şeyi İslam Dini açısında değerlendirerek anlatıyor. Açlık bahşedilmiş büyük bür nimettir diyor. Kitabı da var zaten bununla ilgili. Bağışıklık sisteminizi yenilemek istiyorsanız aç kalın gibi tavsiyeleri var. Yani doğrudur adamın dediği de.
Ben kahvaltıyı ağlayarak hazırladım. Baş ağrısı ve mide bulantisindan dolayı. Eşim yardım edeyim dedi ama o ben den kötü. Kahvaltı sofrası yerde duruyor ve ben hala yatıyorum. Kalkayim da bakayım bir etrafa.hala baş ağrısıvar ama...
çok değişik usuller soslar var onlarla yaparsan baymaz vaktin olmadığında da haslarsin ben mesela bageti haslayip yumurta ve yulaf kepegini batırarak fırında pisirecegim bakalım nasıl olacak
dedim valla konuşruk çözdük aramızda o beni yanlış anlamış çözdük şükür şimdi iyiyizDeme bence zaten ayrilcan kotu olan sen olursn sonra sabretcen napcann
normalde onuda yemiyorum canım ama öyle atıştırdım eşim paketi açmış içinde 3 tanesi kaldı çöpe gitmesin diye atıverdim azımaGunaydınlaar
Kız o akşam ne öyle salamla akşam yemegi mi yenir :)
Aaaa o ve @inatettimolacak az mı ajanlık yaptılar, korkmak lazım onlardan
Kaptanım ilk denemem başarısızlıktan dönen bi yogurt oldu. Başta sıcaklık yetmedi, sonra fırını ısıtıp biraz icinde bekleyince tuttu.
Dun aksam yenisini mayaladım ve cuk tuttu vallahi bu sefer, sabah dolapta baktım taş gibiydi. Kaptım ben bu işi sanırım
Yaaaaa gözünü sevdigimin güneyi ve Egesi, donuyoruz ya burda
Canım bence öyle yapma, evet hızlı kaybedersin ama sonrasında da aynen geri alırsın. Önemli olan saglıklı kilo vermek
Ya ben de bunu arıyodum sabah oda arkadasım bahsetti, dün de sosyal medyada baya geyigi dönmüs ama olayı anlamamıstım. Dur izleyeyim bari :)
hele şimdi görsen burayı okadar sıcakki terliyoruz resmenOFF NAISL YANI BEN COK USUYORUM 9DERECE BURASI
kızlar tv 2 de derya baykalda bir profeser konuşuyo geçen nette görmüştüm ben japon bilim adamı açlık vududu yeniliyo diye nobel ödülü almış araştırması nette görünce pek itimat etmemiştim ama gerçkmiş anlatıyo şimdi programda akşam 5 ten sonra sabah 9 a kadar hiç birşey yememek herşeye iyi diyo
kızlarr ben size diyorummm gerçekten deneyin görün en fazla 1 hafta zorlanırsınız.. sabah kalktığınızda ne kadar dinç uyandığınızı farkedeceksiniz ben öğlen 1 de yemeğimi yiyorum aralarda çay kahve yoğurt gibi şeyler tüketiyorum elbet ama 5 ten sonra ağzıma bişey sürmüyorum çay kahve sadece yada süt şekersiz.. cildim bile güzelleşti .. yaşımdan küçük gösteriyor yüzüm .. vücudum kendini yenilemekle uğraşıyor akşam yemeği yemeyince uykumu çok iyi alıyorum farkı göreceksiniz denesenizbelki duymuşsunuzdur Aidin SALİH'i. Açlıkla ilgili hemen hemen her şeyi İslam Dini açısında değerlendirerek anlatıyor. Açlık bahşedilmiş büyük bür nimettir diyor. Kitabı da var zaten bununla ilgili. Bağışıklık sisteminizi yenilemek istiyorsanız aç kalın gibi tavsiyeleri var. Yani doğrudur adamın dediği de.
geçmiş olsun canım dikkat et kendineBen kahvaltıyı ağlayarak hazırladım. Baş ağrısı ve mide bulantisindan dolayı. Eşim yardım edeyim dedi ama o ben den kötü. Kahvaltı sofrası yerde duruyor ve ben hala yatıyorum. Kalkayim da bakayım bir etrafa.hala baş ağrısıvar ama...
yaa insan alışıyor canım gerçekten çok aç hissedersen 1 barak su iç gene geçmezse süt iç alışıyorsun ve yemek yediğin zaman rahatsız oluyorsun yatarken hissediyorsun o yemeğin verdiği huzursuzluğu en fazla 1 hafta alışma evresi sonra çok rahatAllah allah, neler duyucaz bakalım, mantıklı aslında da yatma vakti çok geç olanlara uymaz, yazın da uymaz, 5 ne ki?
ay ilk defa duyuyorum bunu ben, garipmiş, oruç dediğin iftarda yemek yemeli olur anacım.
yaa insan alışıyor canım gerçekten çok aç hissedersen 1 barak su iç gene geçmezse süt iç alışıyorsun ve yemek yediğin zaman rahatsız oluyorsun yatarken hissediyorsun o yemeğin verdiği huzursuzluğu en fazla 1 hafta alışma evresi sonra çok rahat
dimii yaa hissedebiliyorum resmen hücrelerimin yenilendiğini vücudumun dinlendiğini bunu hayat tarzı yapmıştım ben başka hiç bişey yapmadan 20 kilo verdim herkes şaşırdı evlenince düzen bozuldu biraz ama tekrar o düzeni oturtuyorum şükürKesinlikle ve daha kolay kilo veriyorsun. Sağlıkla birlikte huzurlu da oluyorsun.
canım yaa bende ara ara girip bana yazılanlara cevap verebildim bugün...Ayıp be hiç oldun mu kaldın mi Dükan yaptın halin nicedir sari gelin diyen yok. İlk günü atlattım şükür. İlk gün deneyimlerini paylasayim; hiç acıkmadım, baş dönmesi, yorgunluk belirtisi hissetmedim.Ama normalde hep bişeyler yediğinden meyve sebze ya da bitter biraz garip geldi. Peki ne mi yedim? Sabah: Lorlu yumurta ( yagsiz) ve 1 dilim hindi füme( % 1 yağ orani)
Ara: Yanımda götürdüğüm 1.5 yağ oranlı 100 gram yoğurdumu yedim.
Ogle: izgara balık bol limonlu ve sarmisakli
Aksam: 6 minik misket köfte ve zero
@keremcemim @toz-pembe @nilsub @w e n d y @ toplight @NanelibalKumraL_KrakeR
Aksamlarada yoğurt ekleyebilirsiniz cnm yulaf kepegini de unutma kahvaltıda kullanırsan gün içinde acikmiyorsun yoğurtla yersen aksam kabizligida iyi geliyorAyıp be hiç oldun mu kaldın mi Dükan yaptın halin nicedir sari gelin diyen yok. İlk günü atlattım şükür. İlk gün deneyimlerini paylasayim; hiç acıkmadım, baş dönmesi, yorgunluk belirtisi hissetmedim.Ama normalde hep bişeyler yediğinden meyve sebze ya da bitter biraz garip geldi. Peki ne mi yedim? Sabah: Lorlu yumurta ( yagsiz) ve 1 dilim hindi füme( % 1 yağ orani)
Ara: Yanımda götürdüğüm 1.5 yağ oranlı 100 gram yoğurdumu yedim.
Ogle: izgara balık bol limonlu ve sarmisakli
Aksam: 6 minik misket köfte ve zero
@keremcemim @toz-pembe @nilsub @w e n d y @ toplight @NanelibalKumraL_KrakeR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?