- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.381
Sendedün protein günü yapmistin bugün ekşi gorebildinmidimii yaa hissedebiliyorum resmen hücrelerimin yenilendiğini vücudumun dinlendiğini bunu hayat tarzı yapmıştım ben başka hiç bişey yapmadan 20 kilo verdim herkes şaşırdı evlenince düzen bozuldu biraz ama tekrar o düzeni oturtuyorum şükür
canım yaa bende ara ara girip bana yazılanlara cevap verebildim bugün...
çok iyi menün tebrik ediyorum yarın sabah tartıda eksi görüceksin büyük ihtimal
Yaparsan bende sana eşlik ederim tek başıma cesaret edememistimkızlar ben yarın denemek istiyorum şifa orucu diye araştırdım güzel yorumlar var yarın sadece su içmeyi planlıyorum bakalım tansiyonum falan düşerse devam etmem ama denemekte fayda var biraz daha araştırıcam yarına kadar karar veririm
Ama bugün akşamdan bağırsak boşaltımı yapacan İngiliz tuzuyla biliyosun değil mikızlar ben yarın denemek istiyorum şifa orucu diye araştırdım güzel yorumlar var yarın sadece su içmeyi planlıyorum bakalım tansiyonum falan düşerse devam etmem ama denemekte fayda var biraz daha araştırıcam yarına kadar karar veririm
İnşallah zaten tartıya göre ekspress ya da normale karar verecemdimii yaa hissedebiliyorum resmen hücrelerimin yenilendiğini vücudumun dinlendiğini bunu hayat tarzı yapmıştım ben başka hiç bişey yapmadan 20 kilo verdim herkes şaşırdı evlenince düzen bozuldu biraz ama tekrar o düzeni oturtuyorum şükür
Bugün aradım ama bulamadım yulaf kepegi birazdan çıkıp yine bakacam.Aksamlarada yoğurt ekleyebilirsiniz cnm yulaf kepegini de unutma kahvaltıda kullanırsan gün içinde acikmiyorsun yoğurtla yersen aksam kabizligida iyi geliyor
Büyük marketlerde olur hangi şehirdesin sen değirmenci baharat markasının yulaf kepeği de var dogalsan doğa gibi markaların karışımları var onuda alabilirsinBugün aradım ama bulamadım yulaf kepegi birazdan çıkıp yine bakacam.
Geçmiş olsun ortim bi iyleste denersin onu denemeyi bende dusunuyordum bi ara yaparızBu açlık orucunu deneyecegim yakın zamanda. CÇok merak ediyorum sonucunu.
Allah allah, neler duyucaz bakalım, mantıklı aslında da yatma vakti çok geç olanlara uymaz, yazın da uymaz, 5 ne ki?
Buna şifa orucu diyorlar hastalıklardan kurtulmak için yapiyolarmis
ay ilk defa duyuyorum bunu ben, garipmiş, oruç dediğin iftarda yemek yemeli olur anacım.
Gecmis olsun tambak neyin varBen kahvaltıyı ağlayarak hazırladım. Baş ağrısı ve mide bulantisindan dolayı. Eşim yardım edeyim dedi ama o ben den kötü. Kahvaltı sofrası yerde duruyor ve ben hala yatıyorum. Kalkayim da bakayım bir etrafa.hala baş ağrısıvar ama...
Ilk defa duyuyorum yaTek sayı olacak şekilde istediğim kadar hurma yiyorum yanında da bir bardak süt. Zaten, en fazla dokuz tane yenebiliyor denedim. Niyet ediyorum. Akşam ezanı okununca da 3 hurma ile açıyorum orucumu (normalde sadece su ama ben dayanamıyorum. Ertesi gün sabah kahvaltı ediyorum aşırıya kaçmadan. 1,5 günü böyle tamamlıyorum.
Hallettiysen daha güzel canimdedim valla konuşruk çözdük aramızda o beni yanlış anlamış çözdük şükür şimdi iyiyiz
normalde onuda yemiyorum canım ama öyle atıştırdım eşim paketi açmış içinde 3 tanesi kaldı çöpe gitmesin diye atıverdim azıma
hele şimdi görsen burayı okadar sıcakki terliyoruz resmen
Saat 17de bitiron yani olemi canmkızlarr ben size diyorummm gerçekten deneyin görün en fazla 1 hafta zorlanırsınız.. sabah kalktığınızda ne kadar dinç uyandığınızı farkedeceksiniz ben öğlen 1 de yemeğimi yiyorum aralarda çay kahve yoğurt gibi şeyler tüketiyorum elbet ama 5 ten sonra ağzıma bişey sürmüyorum çay kahve sadece yada süt şekersiz.. cildim bile güzelleşti .. yaşımdan küçük gösteriyor yüzüm .. vücudum kendini yenilemekle uğraşıyor akşam yemeği yemeyince uykumu çok iyi alıyorum farkı göreceksiniz deneseniz
Doyurucu menu iste ne guzelAyıp be hiç oldun mu kaldın mi Dükan yaptın halin nicedir sari gelin diyen yok. İlk günü atlattım şükür. İlk gün deneyimlerini paylasayim; hiç acıkmadım, baş dönmesi, yorgunluk belirtisi hissetmedim.Ama normalde hep bişeyler yediğinden meyve sebze ya da bitter biraz garip geldi. Peki ne mi yedim? Sabah: Lorlu yumurta ( yagsiz) ve 1 dilim hindi füme( % 1 yağ orani)
Ara: Yanımda götürdüğüm 1.5 yağ oranlı 100 gram yoğurdumu yedim.
Ogle: izgara balık bol limonlu ve sarmisakli
Aksam: 6 minik misket köfte ve zero
@keremcemim @toz-pembe @nilsub @w e n d y @ toplight @NanelibalKumraL_KrakeR
Bende bakcam simdi merak sardikızlar ben yarın denemek istiyorum şifa orucu diye araştırdım güzel yorumlar var yarın sadece su içmeyi planlıyorum bakalım tansiyonum falan düşerse devam etmem ama denemekte fayda var biraz daha araştırıcam yarına kadar karar veririm
Aksam yemegimi yemiyosun sen ogleyi kacta yiyon sekermbugünkü menüm
wc sorunu var diye bugün kuru kayısıya dayadım kendimi
sabah 3-4 kuru kayısı 2 kuru incir 1 fincan şekersiz sütsüz kahve
öğlen 1 tabak kıymalı lahana sarması 1 kase yoğurt 1 dilim tt ekmek
ara 3 adet kuru kayısı
sabah işe gelirken 35-40 dk yürüdüm
40 sumo squat
akşamda son 100 ip atlama borcumu yapıcam
Kıyamam. Baslamak bitirmenin yarısıdır hadi bakalim insallah devami da guzel gelir :)Ayıp be hiç oldun mu kaldın mi Dükan yaptın halin nicedir sari gelin diyen yok. İlk günü atlattım şükür. İlk gün deneyimlerini paylasayim; hiç acıkmadım, baş dönmesi, yorgunluk belirtisi hissetmedim.Ama normalde hep bişeyler yediğinden meyve sebze ya da bitter biraz garip geldi. Peki ne mi yedim? Sabah: Lorlu yumurta ( yagsiz) ve 1 dilim hindi füme( % 1 yağ orani)
Ara: Yanımda götürdüğüm 1.5 yağ oranlı 100 gram yoğurdumu yedim.
Ogle: izgara balık bol limonlu ve sarmisakli
Aksam: 6 minik misket köfte ve zero
@keremcemim @toz-pembe @nilsub @w e n d y @ toplight @NanelibalKumraL_KrakeR
dimii yaa hissedebiliyorum resmen hücrelerimin yenilendiğini vücudumun dinlendiğini bunu hayat tarzı yapmıştım ben başka hiç bişey yapmadan 20 kilo verdim herkes şaşırdı evlenince düzen bozuldu biraz ama tekrar o düzeni oturtuyorum şükür
kızlar ben yarın denemek istiyorum şifa orucu diye araştırdım güzel yorumlar var yarın sadece su içmeyi planlıyorum bakalım tansiyonum falan düşerse devam etmem ama denemekte fayda var biraz daha araştırıcam yarına kadar karar veririm
Teşekkür ederim canım benim.Doyurucu menu iste ne guzel
Skintida yasamamissin daha ne olsun
İnşallah. Çok teşekkürler.Kıyamam. Baslamak bitirmenin yarısıdır hadi bakalim insallah devami da guzel gelir :)
Yaparsan bende sana eşlik ederim tek başıma cesaret edememistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?