- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.541
Valla emek olmadan hiç bir şey olmuyor amann ne varki bunun kalorisi yok bile dediğimiz şeyler insanı şişirebiliyor. Dukan ne diyosa o.Genelde takimdakilerde böyle bir etkim varama bak seni cissslardan korumusum
sağol canım eczaneye bi sorayım bugünEczanelerde diye biliyorum wendy almismi o bilir magnezyum sülfat diye geçiyor bende soracagim bugun
Birde atalım 5. Gününe bir gel kendini 20 kg vermiş gibi hafif hissedeceksiniz su tutan hiçbir şey yemedigin için kuş gibi hafif oluyorsun şişkinlik yaşamıyorum cildin canlanıyor ve daha enerjik oliyosunValla emek olmadan hiç bir şey olmuyor amann ne varki bunun kalorisi yok bile dediğimiz şeyler insanı şişirebiliyor. Dukan ne diyosa o.Dün mehmet özün dukanla ilgili yorumunu dinledim. Dukanın çok mantıklı ve sonuç veren bir diyet olduğunu tek handikapının bir süre sonra proteinden sıkılınabileceğini söyledi. Ama bence hızla giden kiloları gören bir kilolu kolay kolay sıkılmaz. ..
@w e n d y Evet canım. Sade espresso alacaksın. Zaten sek espresso kahvelerin şahıdır bir alış paket nescafeler çamur gibi gelir.
kızz dukan da ne var istediğin kadar protein ye karnın tok sırtın pek missbunda sadece su var hiiçç bişey yok başka
@nilsub Al canım sen pazardan bol bol sebze meyve. Sonra onları bir güzel ye gaz yapsın tostoparlak ol da bende geçim seni. Nihahaha çok kötüyüm ya. Hakikatten pazarı yağmaladı kadın.
Dün mesela dolapta yeni alınan muz ve mandalinalar vardı normalde kesin yerdim yani ama bir an gözümün önüne sen geldin ve bıraktım şaka gibi.
Eczanelerde diye biliyorum wendy almismi o bilir magnezyum sülfat diye geçiyor bende soracagim bugun
Valla emek olmadan hiç bir şey olmuyor amann ne varki bunun kalorisi yok bile dediğimiz şeyler insanı şişirebiliyor. Dukan ne diyosa o.Dün mehmet özün dukanla ilgili yorumunu dinledim. Dukanın çok mantıklı ve sonuç veren bir diyet olduğunu tek handikapının bir süre sonra proteinden sıkılınabileceğini söyledi. Ama bence hızla giden kiloları gören bir kilolu kolay kolay sıkılmaz. ..
yemek açısından dedim hiç bişey yok diyee su içiyon aç aç dolanıyonay inşallah, başta zor alışıcam sanırım ama..
kızz nası bişi yok, yokı sebze suyu yok ılık duş, bagırsakları boşalt, ne bilim, zaten suyu güç bela içiom ben
hahaha, hakkaten kötüsün
kız nasıl canlandı gözünde anlat hele, elinde sopası bi öğretmen mi
yok canım almadım, elma güzel etkiliyo beni, kilo verimimi durdurmazsa elmayla devam edicem, şimdilik mutluluk veriyo bi sıkıntı yok
ay bende kesin sıkılıcam diyodum ama motivasyon düşmüyor dukanda, ondan sıkılmıyosun, inşallah sıkılmayız
yemek açısından dedim hiç bişey yok diyee su içiyon aç aç dolanıyon
Bende yapacam ama mide 300 ml dusuyomus burger falan yerse hastanelik olurhele bi deneyin siz, kilo 2. deneme sebebim olur, asıl o dediğin organ yenilenmesi, enerji vermesi, kendini iyi hissetmen, onları merak ediyorum, bi de devamlılığını, sen ve kocan malum, kendinizi künefecide mi bulacaksınız acaba burger da mı
Bende merak ettimay inşallah, başta zor alışıcam sanırım ama..
kızz nası bişi yok, yokı sebze suyu yok ılık duş, bagırsakları boşalt, ne bilim, zaten suyu güç bela içiom ben
hahaha, hakkaten kötüsün
kız nasıl canlandı gözünde anlat hele, elinde sopası bi öğretmen mi
yok canım almadım, elma güzel etkiliyo beni, kilo verimimi durdurmazsa elmayla devam edicem, şimdilik mutluluk veriyo bi sıkıntı yok
ay bende kesin sıkılıcam diyodum ama motivasyon düşmüyor dukanda, ondan sıkılmıyosun, inşallah sıkılmayız
Lahana diyeti yaptıktan sonra bir ayva yedim hastanelik olduydum tecrübeyle sabithele bi deneyin siz, kilo 2. deneme sebebim olur, asıl o dediğin organ yenilenmesi, enerji vermesi, kendini iyi hissetmen, onları merak ediyorum, bi de devamlılığını, sen ve kocan malum, kendinizi künefecide mi bulacaksınız acaba burger da mı
Kızlar merhabalar bi selam vereyim dedim :)
kocam biraz önce aradı ben açlıktan bi fena oldum diye kıvranıyorhele bi deneyin siz, kilo 2. deneme sebebim olur, asıl o dediğin organ yenilenmesi, enerji vermesi, kendini iyi hissetmen, onları merak ediyorum, bi de devamlılığını, sen ve kocan malum, kendinizi künefecide mi bulacaksınız acaba burger da mı
Lahana diyeti yaptıktan sonra bir ayva yedim hastanelik olduydum tecrübeyle sabit
Ebruyla deniz bir gorunup bir kayboluyorlarortim meraba, nerdesin sesin soluğun çıkmaz oldu?
kocam biraz önce aradı ben açlıktan bi fena oldum diye kıvranıyormeyve ye acıktıkça dedim... babası da işyerinde öğlen mangal yakalım demiş üstüne yaa ne mangalı mangal falan yakmayın diye sinirlenmiş öğlene dayanamaz bizimki bozar kesin
bende vücudum yenilensin sindirim sistemim düzelsin diye çok istiyorum zayıflatsa da sonradan alınır o kilolar gibi geliyor bana oyüzden kilo verdirmesinin çok bi önemi yok şuan benim içinde
Napim canım izinliyim biliyorsun biraz kendimi toparlamaya çalışıyorum.Senin nasıl gidiyor ?ortim meraba, nerdesin sesin soluğun çıkmaz oldu?
canım çok güzel kg vermişsin bence yarın 7 li rakamları göreceksin hadi bakalım@w e n d y Böyle ne yapıyosun sen, böyle tombik kalmaya devam mı etmek istiyorsun, iyi ne halin varsa gör der gibiydi. Hahahahaİnşallah düşmez motivasyonumuz ama düştüğü anda Ayse'nin geri yükselteceği kesin. Baksana hatun 10 kasıma 70 yazmış. Yani 22 günde 7.5 kilo vermesi lazım bu gazla o bizi de zayıflatır kesin. Ya dukancı ablalarım bana sabah kahvaltısına farklı şeyler önerin ya. medusa38
Hep öyle oluyor zaten kaderimiz.günaydınlarrrr
dukancılar sardı iyice ortalığı kızlar yahuu
hadi bakalım kolay gelsin bu sabah 5 te kalktım cin gibiydim işe geldim uykum geldi uyumak istiyorum ben yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?