Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Genelde takimdakilerde böyle bir etkim var ama bak seni cissslardan korumusum
Valla emek olmadan hiç bir şey olmuyor amann ne varki bunun kalorisi yok bile dediğimiz şeyler insanı şişirebiliyor. Dukan ne diyosa o. Dün mehmet özün dukanla ilgili yorumunu dinledim. Dukanın çok mantıklı ve sonuç veren bir diyet olduğunu tek handikapının bir süre sonra proteinden sıkılınabileceğini söyledi. Ama bence hızla giden kiloları gören bir kilolu kolay kolay sıkılmaz...

Birde atalım 5. Gününe bir gel kendini 20 kg vermiş gibi hafif hissedeceksiniz su tutan hiçbir şey yemedigin için kuş gibi hafif oluyorsun şişkinlik yaşamıyorum cildin canlanıyor ve daha enerjik oliyosun

@w e n d y Evet canım. Sade espresso alacaksın. Zaten sek espresso kahvelerin şahıdır bir alış paket nescafeler çamur gibi gelir.

ay inşallah, başta zor alışıcam sanırım ama..

kızz dukan da ne var istediğin kadar protein ye karnın tok sırtın pek miss bunda sadece su var hiiçç bişey yok başka

kızz nası bişi yok, yokı sebze suyu yok ılık duş, bagırsakları boşalt, ne bilim, zaten suyu güç bela içiom ben

@nilsub Al canım sen pazardan bol bol sebze meyve. Sonra onları bir güzel ye gaz yapsın tostoparlak ol da bende geçim seni. Nihahaha çok kötüyüm ya. Hakikatten pazarı yağmaladı kadın.

hahaha, hakkaten kötüsün

Dün mesela dolapta yeni alınan muz ve mandalinalar vardı normalde kesin yerdim yani ama bir an gözümün önüne sen geldin ve bıraktım şaka gibi.

kız nasıl canlandı gözünde anlat hele, elinde sopası bi öğretmen mi

Eczanelerde diye biliyorum wendy almismi o bilir magnezyum sülfat diye geçiyor bende soracagim bugun

yok canım almadım, elma güzel etkiliyo beni, kilo verimimi durdurmazsa elmayla devam edicem, şimdilik mutluluk veriyo bi sıkıntı yok

ay bende kesin sıkılıcam diyodum ama motivasyon düşmüyor dukanda, ondan sıkılmıyosun, inşallah sıkılmayız

yemek açısından dedim hiç bişey yok diyee su içiyon aç aç dolanıyon

yemek açısından dedim hiç bişey yok diyee su içiyon aç aç dolanıyon

hele bi deneyin siz, kilo 2. deneme sebebim olur, asıl o dediğin organ yenilenmesi, enerji vermesi, kendini iyi hissetmen, onları merak ediyorum, bi de devamlılığını, sen ve kocan malum, kendinizi künefecide mi bulacaksınız acaba burger da mı

Bende yapacam ama mide 300 ml dusuyomus burger falan yerse hastanelik olur

Bende merak ettim

Lahana diyeti yaptıktan sonra bir ayva yedim hastanelik olduydum tecrübeyle sabit

kocam biraz önce aradı ben açlıktan bi fena oldum diye kıvranıyor meyve ye acıktıkça dedim... babası da işyerinde öğlen mangal yakalım demiş üstüne yaa ne mangalı mangal falan yakmayın diye sinirlenmiş öğlene dayanamaz bizimki bozar kesin
bende vücudum yenilensin sindirim sistemim düzelsin diye çok istiyorum zayıflatsa da sonradan alınır o kilolar gibi geliyor bana oyüzden kilo verdirmesinin çok bi önemi yok şuan benim içinde

en iyisi kendinizi 10 gün eve kapatın, mutfağı da kilitleyin ancak o zaman uyulur bu şifa orucuna.

@w e n d y Böyle ne yapıyosun sen, böyle tombik kalmaya devam mı etmek istiyorsun, iyi ne halin varsa gör der gibiydi. Hahahaha İnşallah düşmez motivasyonumuz ama düştüğü anda Ayse'nin geri yükselteceği kesin. Baksana hatun 10 kasıma 70 yazmış. Yani 22 günde 7.5 kilo vermesi lazım bu gazla o bizi de zayıflatır kesin. Ya dukancı ablalarım bana sabah kahvaltısına farklı şeyler önerin ya. medusa38

canım çok güzel kg vermişsin bence yarın 7 li rakamları göreceksin hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…