Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de çok merak ediyorum vallahi. Çok minik bir ihtimalle haftayaki kontrolde ögrenebiliriz ama dedigim gibi olasılık baya düsük :)

Yok canım iyi oluyor, baya gaza getiriyorsun herkesi :)
niya ya ben öğrenmiştim daha 3 aylık falan dı özelde ultrasan ölçümü ile büyük ihtimalle kız demişti bana valla ben bile merak ediyorum yavruyu

Canim sifa orucunu ben d çok arastirdim
Ben de çok merak ediyorum vallahi. Çok minik bir ihtimalle haftayaki kontrolde ögrenebiliriz ama dedigim gibi olasılık baya düsük :)

Yok canım iyi oluyor, baya gaza getiriyorsun herkesi :)

Cinsiyeti ben de merak ediyorum. Haftaya derken 13 haftalikken mi cok erken dwgil mi cinsiyet icin

denesem yapabilirmiyim acaba

niya ya ben öğrenmiştim daha 3 aylık falan dı özelde ultrasan ölçümü ile büyük ihtimalle kız demişti bana valla ben bile merak ediyorum yavruyu
İşte ihtimal veriyorlarmıs bu haftalarda ama yanlıs görme olasılıkları da varmıs. Dogum yapan arkadaslarımdan bazılarının öyle degisen olmus falan önce kız görüp erkek doguranlar :) Sözde bunlar da özele gitti ama neyse
Genelde en net 14-16. haftalarda diyorlar :) Erkekse bi de erken ögreniliyormus malum organdan dolayı

sağlıklı olsunda bahtı güzel olsun annası babası başında olsun kız erkek ne farkeder

kız 12. haftada doktora gittik bizde, doktora söylemeyin emin deilseniz dedik, o da tamam dedi, sonra ultrason için radyoloji uzmanına gittik, o da erkek gibi görünüyo diyiverdi. 16. haftada gidince doktorumuz kız dedi, anam eşim bi bozuldu ki, hani erkekti ne biçim doktor bu böyle diye ister istemez alıştırıyo insan kendini, emin değilseniz söylemeyin de morordek ördekcim.

Evet arkadaslarım da onu onerdi, net degilse söylemesin doktorun, ister istemez alıstırırsın kendini dediler :) Ama bi yandan da merak icimi kemiriyor, napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…