- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.581
niya ya ben öğrenmiştim daha 3 aylık falan dı özelde ultrasan ölçümü ile büyük ihtimalle kız demişti bana valla ben bile merak ediyorum yavruyuBen de çok merak ediyorum vallahi. Çok minik bir ihtimalle haftayaki kontrolde ögrenebiliriz ama dedigim gibi olasılık baya düsük :)
Yok canım iyi oluyor, baya gaza getiriyorsun herkesi :)
regliyim ya bacımkız hamile misin yoksa?
ay gidim alim o zaman, hiç düşünmemiştim o kadar zararlı olduklarınısade expresso alcam dimi? bi de onu da normal nescafe gibi mi yapcam?
kızz bu ne anacım, ne çok prosedürü varmış bunundukandan bile zor geldi gözüme
Ben de çok merak ediyorum vallahi. Çok minik bir ihtimalle haftayaki kontrolde ögrenebiliriz ama dedigim gibi olasılık baya düsük :)
Yok canım iyi oluyor, baya gaza getiriyorsun herkesi :)
ağzından el alsın kız aman Allah isteyene versin..üstüne görmüş olma
regliyim ya bacım
denesem yapabilirmiyim acababirazı kızların yaptığı detox'a benziyo, gerisi de protein ve sebze zaten, ben dukan yapmasam deneyebileceğim bi liste olurdu açıkcası, sen hali hazırda diyette olduğundan ve çok ödemin bulunmadığından 4 veremezsin gibi, ama yine de verdirir gibi geldi bana.
yok ya benim regli öncesi ortası sonrası hep iştahım olur dünden beri hiç yiyesim yok acıkmıyorumda enterasanAy ben de beden böyle iştahım diyorum. Regl ime az kaldı. Ben de 1 hafta öncesi iştah oluyor. Regliyken de iştah pek olmuyor
denesem yapabilirmiyim acaba
İşte ihtimal veriyorlarmıs bu haftalarda ama yanlıs görme olasılıkları da varmıs. Dogum yapan arkadaslarımdan bazılarının öyle degisen olmus falan önce kız görüp erkek doguranlar :) Sözde bunlar da özele gitti ama neyseniya ya ben öğrenmiştim daha 3 aylık falan dı özelde ultrasan ölçümü ile büyük ihtimalle kız demişti bana valla ben bile merak ediyorum yavruyu
yarın şeyma çoşkunun kara buğday detoksunu yapmak istiyodum bugun haşlayıp karabuğdayı hazır edeyim ne koyuyodun içine canımYaparsın kiz neden yapmayalım bence 4 kilo da veririsin
sağlıklı olsunda bahtı güzel olsun annası babası başında olsun kız erkek ne farkederİşte ihtimal veriyorlarmıs bu haftalarda ama yanlıs görme olasılıkları da varmıs. Dogum yapan arkadaslarımdan bazılarının öyle degisen olmus falan önce kız görüp erkek doguranlar :) Sözde bunlar da özele gitti ama neyse
Genelde en net 14-16. haftalarda diyorlar :) Erkekse bi de erken ögreniliyormus malum organdan dolayı
yarın şeyma çoşkunun kara buğday detoksunu yapmak istiyodum bugun haşlayıp karabuğdayı hazır edeyim ne koyuyodun içine canım
niya ya ben öğrenmiştim daha 3 aylık falan dı özelde ultrasan ölçümü ile büyük ihtimalle kız demişti bana valla ben bile merak ediyorum yavruyu
Aynen fark etmiyor zaten benimki sadece merak :)sağlıklı olsunda bahtı güzel olsun annası babası başında olsun kız erkek ne farkeder
sağol güzel aslında yarın bunu yapıcam cumada diğer listeye geçicem 7 gün sonuçta dayanıcam nasip olursa zaten listeyi 1 haftadan fazla önermiyorlar1 elma
3 yk Karabugday
1 CK tarçın.
Aralarda da salatalik
Evet arkadaslarım da onu onerdi, net degilse söylemesin doktorun, ister istemez alıstırırsın kendini dediler :) Ama bi yandan da merak icimi kemiriyor, napıcam bilmiyorumkız 12. haftada doktora gittik bizde, doktora söylemeyin emin deilseniz dedik, o da tamam dedi, sonra ultrason için radyoloji uzmanına gittik, o da erkek gibi görünüyo diyiverdi. 16. haftada gidince doktorumuz kız dedi, anam eşim bi bozuldu ki, hani erkekti ne biçim doktor bu böyle diyeister istemez alıştırıyo insan kendini, emin değilseniz söylemeyin de morordek ördekcim.
Önemli olan başlamak canım gör bak seni nasıl gececem. Şimdiden yeni rakip bul bence.havalara bak görende 10 yıldır dukancı sancak bugun 2. günün unuttuysan hatırlatayım
seni bırak biz bile merak ediyoruzAynen fark etmiyor zaten benimki sadece merak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?