- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.521
Hurma da tatlı insanın canı başka şeyler isterevettt ama diğerinde akşam suyun yanında hurma da yeniliyor sanırım
Evet ya fark ettim, yeni üyelerimiz hep Dukan konusundan geliyorNeyse kilo verin hedeflerinize ulasın da ne diyeti yaptıgınızın cok da onemi yok :)
Bu espressolar kutu içinde migros ve groserilerde var. Starbucksınki harikadır tavsiye ederim. Ama marketteki bu paket nescafelere aman deyim yanasma. Evet gidim alim saatçiden takarım.kız nerden alcam ben onu, bitmek üzere zaten bu :) ay ben kahveyi çok seviyorum ama öle filtre kahve falan içemiyorum ama, illa süt ya da yumuşatacak bi krema falan olacak.. bu starbucksun ki falan olur mu?
kız saatçilerde oluyo onların pili, kendi işini kendin yap anacım, al takıver 2 dk
aynen canım okudum sebze suları salata tarzı şeylerle geçiş yapılıyor nasıl olcak yapabilir miyim bilmiyorum çalışırken yapmak beni zorlayabilir her sabah soğuğa yakın ılık duş almak gerekiyor bideGunaydin 5.takimin citir hatunlari bugun nasilsiniz bakimben cok iyiyim elhamdulillah..tartiya son 3 venimde vermem gereken 400 gram kaldi 3gunde veririm inşallah
Sonrasinida arastrdnmi sifa orucun bitince 2 3 gunde yine dikkat edilmesi gereken hususlar varmis hemen yemek yemiyomussun dun ben bayagi okudum
Evet cok fazla proteindeğil mi değil midukancılardan zarar gelmez, hiç olmadı protein verin susarız
Hadi ya bugünden anlarız bakalım artık bir görim su 70 li sayıları.1.5 kg Fark olabilir dükanin mucizesi bu ama önce odem atiyo
Bu espressolar kutu içinde migros ve groserilerde var. Starbucksınki harikadır tavsiye ederim. Ama marketteki bu paket nescafelere aman deyim yanasma. Evet gidim alim saatçiden takarım.
aynen canım okudum sebze suları salata tarzı şeylerle geçiş yapılıyor nasıl olcak yapabilir miyim bilmiyorum çalışırken yapmak beni zorlayabilir her sabah soğuğa yakın ılık duş almak gerekiyor bide
Adını degistirsek bu kadar dukanci gelmezTakımı iyice Dukancılar sardı yalnız
İsmini mi degistirsek napsak
Hoşgeldin dukancan. Bende dün dukancanlığa terfi ettim.merhaba arkadaşlar günaydın, dukan diyeti yapıyorum o grupta yazarken wendy arkadaşımız bu grupta olduklarını yazmış sizin içinde uygun olursa gruba girmek istiyorum
Çok teşekkürler kuzucum...
evet biz saat başı su içelim onu denemek istiyorum benHurma da tatlı insanın canı başka şeyler ister
kızz dukan da ne var istediğin kadar protein ye karnın tok sırtın pek missay gidim alim o zaman, hiç düşünmemiştim o kadar zararlı olduklarınısade expresso alcam dimi? bi de onu da normal nescafe gibi mi yapcam?
kızz bu ne anacım, ne çok prosedürü varmış bunundukandan bile zor geldi gözüme
Ben bu cesaret işini kendime Gorev edindim inşallah istediğin kiloya ulaşırsın. Cnm ben şu cümleyi çok seviyorum deneyip başarısız olmak hiç bir şey yapmamaktan iyidirHadi ya bugünden anlarız bakalım artık bir görim su 70 li sayıları.Ama kendimce belirlediğim zayıflama miktarının gerisinde gidiyorum şuan neyse 5 gün daha atakla yetişecem inşallah. Bu dukanla istediğim kiloyu görürsem baya duacın olacam medusa38 Çünkü sen vesile oldun ve cesaretlendirdin bu dukana.
Dün mesela dolapta yeni alınan muz ve mandalinalar vardı normalde kesin yerdim yani ama bir an gözümün önüne sen geldin ve bıraktım şaka gibi.Ben bu cesaret işini kendime Gorev edindim inşallah istediğin kiloya ulaşırsın. Cnm ben şu cümleyi çok seviyorum deneyip başarısız olmak hiç bir şey yapmamaktan iyidir
Eczanelerde diye biliyorum wendy almismi o bilir magnezyum sülfat diye geçiyor bende soracagim bugunmedusa38 canım ingiliz tuzu nerde satılıyor sen bilirsin arkadaşlara kabızlık için öneriyordun
Genelde takimdakilerde böyle bir etkim varDün mesela dolapta yeni alınan muz ve mandalinalar vardı normalde kesin yerdim yani ama bir an gözümün önüne sen geldin ve bıraktım şaka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?