Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu espressolar kutu içinde migros ve groserilerde var. Starbucksınki harikadır tavsiye ederim. Ama marketteki bu paket nescafelere aman deyim yanasma. Evet gidim alim saatçiden takarım.

aynen canım okudum sebze suları salata tarzı şeylerle geçiş yapılıyor nasıl olcak yapabilir miyim bilmiyorum çalışırken yapmak beni zorlayabilir her sabah soğuğa yakın ılık duş almak gerekiyor bide

1.5 kg Fark olabilir dükanin mucizesi bu ama önce odem atiyo
Hadi ya bugünden anlarız bakalım artık bir görim su 70 li sayıları. Ama kendimce belirlediğim zayıflama miktarının gerisinde gidiyorum şuan neyse 5 gün daha atakla yetişecem inşallah. Bu dukanla istediğim kiloyu görürsem baya duacın olacam medusa38 Çünkü sen vesile oldun ve cesaretlendirdin bu dukana.

Bu espressolar kutu içinde migros ve groserilerde var. Starbucksınki harikadır tavsiye ederim. Ama marketteki bu paket nescafelere aman deyim yanasma. Evet gidim alim saatçiden takarım.

ay gidim alim o zaman, hiç düşünmemiştim o kadar zararlı olduklarını sade expresso alcam dimi? bi de onu da normal nescafe gibi mi yapcam?

kızz bu ne anacım, ne çok prosedürü varmış bunun dukandan bile zor geldi gözüme

Kız pazarı torladın topladın aldın mı nilsub ? yeter yeter 1 hafta o sana, daha onlar dolaba yerleşcek

kızz dukan da ne var istediğin kadar protein ye karnın tok sırtın pek miss bunda sadece su var hiiçç bişey yok başka

Ben bu cesaret işini kendime Gorev edindim inşallah istediğin kiloya ulaşırsın. Cnm ben şu cümleyi çok seviyorum deneyip başarısız olmak hiç bir şey yapmamaktan iyidir

Ben bu cesaret işini kendime Gorev edindim inşallah istediğin kiloya ulaşırsın. Cnm ben şu cümleyi çok seviyorum deneyip başarısız olmak hiç bir şey yapmamaktan iyidir
Dün mesela dolapta yeni alınan muz ve mandalinalar vardı normalde kesin yerdim yani ama bir an gözümün önüne sen geldin ve bıraktım şaka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…