Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gün belirlemedim dayanabildigim kadar şimdi gün belirlemek stres yapar akşam bayag okudum daha öncede okumuştum ben biraz da hastalığın icin istiyorum guatr nodülleri bile iyilesiyormus
guatr ve nodül bende de var ve sigara içiyorum bide en çok oyüzden istiyorum .. ilk 3 gün zor oluyor diyolar bende dayanabildiğim kadar yapıcam bakalım
ay merak ettim bende, deneyin bakalım nolcak
akşam eşimin kardeşine anlatıyorum siz yapın ölmezseniz bende denicem diyo

Gunaydın hanımlar
yok kız hala sabitim olmayiii.... daha az yemem lazım zannımca.....ama jillian fena şekillendirdi beni ahh bir de kilo verebilsem sixpeklerim çıkıcak meydanee.... ben şınav bile çekebilir olldum....
Ya nasıl eksilmezsin aklım almıyor, yediklerin de cok fazla seyler degil. Senin metabolizma calısmıyor mu nedir yani :)
Ama sekillenmene sevindim, belki biraz daha sonra gösterir etkisini Jillian, bilemedim ki. Ben yaptıgımın ertesi günü mutlaka eksi görürdüm.
Senin yeme psikolojik bence de. Detoks yaptın diye yiyorsun demiyorum zaten, ipin ucunu kacırıp toparlamak icin detoks yapıyorsun gibi geliyor bana. Ama böyle kısır bi döngüye girmis durumdasın.
Bak miden bile kabul etmiyormus niye yiyosun ve kendine işkence ediyosun anlamıs degilim :)

Ne zaman deneyeceksin

siz deneyin de sonra canım, sanmıyorum ama belli de olmaz, kilo değil de şu organ yenilenmesi falan güzel, onun için belki

aynen, aynen

bazen sıkılaştığın hafta kilo kaybı olmuyo hakkaten, muhtemelen yağı kasa çevirdiğimizden.. ondan çok sporu da kilo verme döneminde önermiolar, kilonuzu verin, sonra sıkılaşın diolar.

merhaba arkadaşlar günaydın, dukan diyeti yapıyorum o grupta yazarken wendy arkadaşımız bu grupta olduklarını yazmış sizin içinde uygun olursa gruba girmek istiyorum
Hoşgeldin canım, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini yazman gerekiyor.
Şu anki kilonu, hedef kilonu yazabilir misin kaydedelim :)
Bir de kendinden bahsedersen takımla kaynasman icin iyi olacaktır

merhaba arkadaşlar günaydın, dukan diyeti yapıyorum o grupta yazarken wendy arkadaşımız bu grupta olduklarını yazmış sizin içinde uygun olursa gruba girmek istiyorum

canım hoşgeldin, kaptan yardımcımız anlatmış zaten, kuralları oku da kabul et, kaynaşmak kolay bizde bu çene varken

Bugünyaptığım dukan muffin ekmekler çok güzel oldu. Normalde o yulaf kepeğinin yoğun tadını hiç sevmiyordum saman gibi geliyordu ama hem çok doyurucu hem de lezzetli oldu. Tarifi internetten buldum. 8 yk yulaf kepeği, 1 yk kuru maya, 2 kaşık süt, 3 kaşık yoğurt, 3 yumurta az tuz. Önce yumurtaları çıptım sonra yulaf hariç hepsini blenderdan geçirdim. En sonda yulafı ekledim. Önceden ısıttığım fırında muffin kalıplarının diplerini 1 damla zeytinyağ ile yağlayıp malzemeyi döktüm.15-20 dakika pişirip baya kabarınca dinlenmeye aldım. Mutlaka deneyin dukancılar süper oluyor.. Bu arada ne yaparsam yapim resim atamıyorum pcden de denedim olmuyor. Boyutu büyük geliyor.

Gunaydin 5.takimin citir hatunlari bugun nasilsiniz bakim ben cok iyiyim elhamdulillah..tartiya son 3 venimde vermem gereken 400 gram kaldi 3gunde veririm inşallah
şifa orucu canım tam başlamadım da denemek istiyorum .. ilk dışında diğer günler sadece su içiliyor yemek yok
Sonrasinida arastrdnmi sifa orucun bitince 2 3 gunde yine dikkat edilmesi gereken hususlar varmis hemen yemek yemiyomussun dun ben bayagi okudum

Gunaydin 5.takimin citir hatunlari bugun nasilsiniz bakim ben cok iyiyim elhamdulillah..tartiya son 3 venimde vermem gereken 400 gram kaldi 3gunde veririm inşallah
Canım sen kendine haftalık hedef mi koymustun?
Ben senin icin sınırı izne ayrıldıgın kilo olarak düsündügümden 69.9 altısın diye sınırı gectin diye düsünüyordum
3 günde 400 gramı kesin verirsin

dukancılar çalışıyor kaptanım, dukan deneyimleri sayfasına da yazıyoruz menülerimizi, orda da çok aktif kişi yok, hoop burdayız tüm dukancılar
Evet ya fark ettim, yeni üyelerimiz hep Dukan konusundan geliyor Neyse kilo verin hedeflerinize ulasın da ne diyeti yaptıgınızın cok da onemi yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…