- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.501
guatr ve nodül bende de var ve sigara içiyorum bide en çok oyüzden istiyorum .. ilk 3 gün zor oluyor diyolar bende dayanabildiğim kadar yapıcam bakalımGün belirlemedim dayanabildigim kadar şimdi gün belirlemek stres yapar akşam bayag okudum daha öncede okumuştum ben biraz da hastalığın icin istiyorum guatr nodülleri bile iyilesiyormus
akşam eşimin kardeşine anlatıyorum siz yapın ölmezseniz bende denicem diyoay merak ettim bende, deneyin bakalım nolcak
aynen ben saat başı su içilenden yapıcam canım sen?Peki sen saat başı su içilebilir yapılanı yapacaksın dimi birde iftar vaktinde su içilebilir var
Ya nasıl eksilmezsin aklım almıyor, yediklerin de cok fazla seyler degil. Senin metabolizma calısmıyor mu nedir yani :)yok kız hala sabitim olmayiii.... daha az yemem lazım zannımca.....ama jillian fena şekillendirdi beni ahh bir de kilo verebilsem sixpeklerim çıkıcak meydanee.... ben şınav bile çekebilir olldum....
Senin yeme psikolojik bence de. Detoks yaptın diye yiyorsun demiyorum zaten, ipin ucunu kacırıp toparlamak icin detoks yapıyorsun gibi geliyor bana. Ama böyle kısır bi döngüye girmis durumdasın.morordek kendimi salmamın sebebi detokslar değil. Hacamat yaptıracam ya. 3 gün boyunca hayvansal gıda yasak o yüzden bu yasak beni gerdi. Bi de aklımı kuru alaya bir mesele var. Ben ne zaman stresli olsam yemeğe veriyorum kendimi. Bunu yapmamayi oöğrenmem lazım. Insan midesi agriyarak hala yer mi yani....
Ne zaman deneyeceksin
guatr ve nodül bende de var ve sigara içiyorum bide en çok oyüzden istiyorum .. ilk 3 gün zor oluyor diyolar bende dayanabildiğim kadar yapıcam bakalım
akşam eşimin kardeşine anlatıyorum siz yapın ölmezseniz bende denicem diyo
Ya nasıl eksilmezsin aklım almıyor, yediklerin de cok fazla seyler degil. Senin metabolizma calısmıyor mu nedir yani :)
Ama sekillenmene sevindim, belki biraz daha sonra gösterir etkisini Jillian, bilemedim ki. Ben yaptıgımın ertesi günü mutlaka eksi görürdüm.
Tamam bende bugün niyetlendimde bu işe aynı canım benim kide on gün yapabilecekmisin peki
Bende diğeri zor oluraynen ben saat başı su içilenden yapıcam canım sen?
gel canım sende beraber deneyelim bugün sadece çiğ sebze meyve yiyerek başladım ben ilk günümYaaa ben de istiyordum ama yaaa...
Hoşgeldin canım, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini yazman gerekiyor.merhaba arkadaşlar günaydın, dukan diyeti yapıyorum o grupta yazarken wendy arkadaşımız bu grupta olduklarını yazmış sizin içinde uygun olursa gruba girmek istiyorum
evettt ama diğerinde akşam suyun yanında hurma da yeniliyor sanırımBende diğeri zor olur
merhaba arkadaşlar günaydın, dukan diyeti yapıyorum o grupta yazarken wendy arkadaşımız bu grupta olduklarını yazmış sizin içinde uygun olursa gruba girmek istiyorum
hakikaten bu ne yaa.Üff bilmiyosun sus bari hala okudum diyobunu izlediniz mi yaaa sabah haberlerde çıktı ben utandım valla kadının kendini düşürdüğü halden......
Sonrasinida arastrdnmi sifa orucun bitince 2 3 gunde yine dikkat edilmesi gereken hususlar varmis hemen yemek yemiyomussun dun ben bayagi okudumşifa orucu canım tam başlamadım da denemek istiyorum .. ilk dışında diğer günler sadece su içiliyor yemek yok
Takımı iyice Dukancılar sardı yalnız
İsmini mi degistirsek napsak
Canım sen kendine haftalık hedef mi koymustun?Gunaydin 5.takimin citir hatunlari bugun nasilsiniz bakimben cok iyiyim elhamdulillah..tartiya son 3 venimde vermem gereken 400 gram kaldi 3gunde veririm inşallah
Evet ya fark ettim, yeni üyelerimiz hep Dukan konusundan geliyordukancılar çalışıyor kaptanım, dukan deneyimleri sayfasına da yazıyoruz menülerimizi, orda da çok aktif kişi yok, hoop burdayız tüm dukancılar
Çok teşekkürler kuzucum...süpersin tebrik ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?