- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.561
Ebruyla deniz bir gorunup bir kayboluyorlar
5. Takım diye kandırıp sonra Dukancı yapıyorsun zatenAdını degistirsek bu kadar dukanci gelmez
İşte evet sonunda herkes Dukancı olup cıkacak
Selam verip kacma kız nerelerdesin özledik seni :)Kızlar merhabalar bi selam vereyim dedim :)
Kaptanım ben de bugun hic kalkmak istemedim, gece biraz geç uyudum 1:30 falandı. Sabah 8'de kalktım ama nasıl zor geldigünaydınlarrrr
dukancılar sardı iyice ortalığı kızlar yahuu
hadi bakalım kolay gelsin bu sabah 5 te kalktım cin gibiydim işe geldim uykum geldi uyumak istiyorum ben yahuuu
İnşallah kaptanım valla şu 75 i bir görim hemen inerim altına.canım çok güzel kg vermişsin bence yarın 7 li rakamları göreceksin hadi bakalım
son günlerde hiç uyuyamayacaksın şimdi bugünlerin tadını çıkar5. Takım diye kandırıp sonra Dukancı yapıyorsun zaten
Selam verip kacma kız nerelerdesin özledik seni :)
Kaptanım ben de bugun hic kalkmak istemedim, gece biraz geç uyudum 1:30 falandı. Sabah 8'de kalktım ama nasıl zor geldiİlerde gerçi bugunleri bile arayacagım
tatlım inan çok güzel bir gelin olacaksın sende bu azim varkenİnşallah kaptanım valla şu 75 i bir görim hemen inerim altına.Bu dukana güvendim cidden başarı hikayelerini okuyunca.. Dukaning diye bir site var. Dukanla zayıflayanlar fotoğraf ve hikayelerini paylaşmışlar. Çok etkilendim.
Ya ben sizin tanışma hikayenizi çok merak ettim :) nedense anlattıklarından sanki eşin seni uzaktan sevmiş ,sen farkında değilmişmişsin, soonra istemiş, biraz seni alırken uğraşmış gibi filan geldine hikaye yazdım ama dimi.
bende sizi özledim canım :) nasılsın yavru ördek nasıl ? merakla bekliyorum cinsiyetini5. Takım diye kandırıp sonra Dukancı yapıyorsun zaten
Kaptanım ben de bugun hic kalkmak istemedim, gece biraz geç uyudum 1:30 falandı. Sabah 8'de kalktım ama nasıl zor geldiİlerde gerçi bugunleri bile arayacagım
İstediğim kiloya ineyim söz size gelinlikli düğün fotosu atacam. Hatta before after şeklinde.son günlerde hiç uyuyamayacaksın şimdi bugünlerin tadını çıkar
tatlım inan çok güzel bir gelin olacaksın sende bu azim varken
Zeki hatunun Halide başka oluyo bak nasilda anlamış@w e n d y Böyle ne yapıyosun sen, böyle tombik kalmaya devam mı etmek istiyorsun, iyi ne halin varsa gör der gibiydi. Hahahahaİnşallah düşmez motivasyonumuz ama düştüğü anda Ayse'nin geri yükselteceği kesin. Baksana hatun 10 kasıma 70 yazmış. Yani 22 günde 7.5 kilo vermesi lazım bu gazla o bizi de zayıflatır kesin. Ya dukancı ablalarım bana sabah kahvaltısına farklı şeyler önerin ya. medusa38
ooo anlaşıldı seni görünce kaçırmamam lazım demiş elini çabuk tutmuş :)Canim bizi arkadaşlar tanıştırdı. Nisan da tanıştık. Mayısta nişanlandik. Temmuzda da evlendi.:)))
Hersey çok çabuk gelişti.
havalara bak görende 10 yıldır dukancı sancak bugun 2. günün unuttuysan hatırlatayımnilsub Al canım sen pazardan bol bol sebze meyve. Sonra onları bir güzel ye gaz yapsın tostoparlak ol da bende geçim seni. Nihahaha çok kötüyüm ya . Hakikatten pazarı yağmaladı kadın.
Napayim kaptanım karış miyim mi takımım tombismi kalsın herkes zayiflasin5. Takım diye kandırıp sonra Dukancı yapıyorsun zaten
Ben kendiminkini attydim tabi ozaman 56 kg idim sende atarsin inşİstediğim kiloya ineyim söz size gelinlikli düğün fotosu atacam. Hatta before after şeklinde.
Dükan poğaça tarifi vardı yumurta peynir omlet yapabilirsin nane falan koyuyorum ben yumurtayı yağda gibi sutle yapıyorum ben soğanlı kıymalı yumurta olur biride pita ekmeği yapmıştı tarifler var@w e n d y Böyle ne yapıyosun sen, böyle tombik kalmaya devam mı etmek istiyorsun, iyi ne halin varsa gör der gibiydi. Hahahahaİnşallah düşmez motivasyonumuz ama düştüğü anda Ayse'nin geri yükselteceği kesin. Baksana hatun 10 kasıma 70 yazmış. Yani 22 günde 7.5 kilo vermesi lazım bu gazla o bizi de zayıflatır kesin. Ya dukancı ablalarım bana sabah kahvaltısına farklı şeyler önerin ya. medusa38
Ben de çok merak ediyorum vallahi. Çok minik bir ihtimalle haftayaki kontrolde ögrenebiliriz ama dedigim gibi olasılık baya düsük :)bende sizi özledim canım :) nasılsın yavru ördek nasıl ? merakla bekliyorum cinsiyetini
Yok canım iyi oluyor, baya gaza getiriyorsun herkesi :)Napayim kaptanım karış miyim mi takımım tombismi kalsın herkes zayiflasin
@w e n d y Böyle ne yapıyosun sen, böyle tombik kalmaya devam mı etmek istiyorsun, iyi ne halin varsa gör der gibiydi. Hahahahaİnşallah düşmez motivasyonumuz ama düştüğü anda Ayse'nin geri yükselteceği kesin. Baksana hatun 10 kasıma 70 yazmış. Yani 22 günde 7.5 kilo vermesi lazım bu gazla o bizi de zayıflatır kesin. Ya dukancı ablalarım bana sabah kahvaltısına farklı şeyler önerin ya. medusa38
Napim canım izinliyim biliyorsun biraz kendimi toparlamaya çalışıyorum.Senin nasıl gidiyor ?
İstediğim kiloya ineyim söz size gelinlikli düğün fotosu atacam. Hatta before after şeklinde.
Bu diyet ‘tek gıda rejimi’ adı verilen diyetlerden olup, her gün, en az 4 bardak soda ya da su tüketilmesi tavsiye edilir. Yemeklerinize, çeşitli bitki ve baharatlar ile tuz, acı biber ve sirke ekleyebilirsiniz. En fazla 7 gün uygulanmalıdır.
Hedef: 1 haftada 3-4 kilo.
Günlük kalori: 1000 Kcal.
Nasıl mı? İşte size kısa zamanda etkin sonuçlar alabileceğiniz bir diyet programı…
1. gün
Muz hariç gün boyunca istediğiniz kadar meyve
2. gün
Gün boyunca sadece istediğiniz kadar sebze yemeği (patates hariç)
3. gün
İstediğiniz kadar meyve ve sebze yemeği (patates ve muz hariç)
4. gün
5 muz, 5 bardak süt
5. gün
Haşlanmış sebze, ızgarada pişmiş bir parça biftek, tavuk veya balık (Öğle ve Akşam)
6. gün
2 parça ızgara biftek, çiğ sebze, (havuç, kereviz, domates, lahana vs) (Öğle ve Akşam)
7. gün
Haşlanmış sebze, ızgarada pişmiş bir parça biftek, tavuk veya balık (Öğle ve Akşam)
böyle bir diyet doğrumudur acaba verdirimi 4 kilo
ay kızlar bana bişey oldu dünden beri hiç yemek yiyesim yok ömründe ilk defa başıma geliyo böyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?