Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Adını degistirsek bu kadar dukanci gelmez
5. Takım diye kandırıp sonra Dukancı yapıyorsun zaten
hahah, morordek cim, dukancı gelmese bile gelenleri dukancı yapıyo bu medusa38 öğretmenim, onu napcan
İşte evet sonunda herkes Dukancı olup cıkacak
Kızlar merhabalar bi selam vereyim dedim :)
Selam verip kacma kız nerelerdesin özledik seni :)
günaydınlarrrr
dukancılar sardı iyice ortalığı kızlar yahuu
hadi bakalım kolay gelsin bu sabah 5 te kalktım cin gibiydim işe geldim uykum geldi uyumak istiyorum ben yahuuu
Kaptanım ben de bugun hic kalkmak istemedim, gece biraz geç uyudum 1:30 falandı. Sabah 8'de kalktım ama nasıl zor geldi İlerde gerçi bugunleri bile arayacagım

canım çok güzel kg vermişsin bence yarın 7 li rakamları göreceksin hadi bakalım
İnşallah kaptanım valla şu 75 i bir görim hemen inerim altına.Bu dukana güvendim cidden başarı hikayelerini okuyunca.. Dukaning diye bir site var. Dukanla zayıflayanlar fotoğraf ve hikayelerini paylaşmışlar. Çok etkilendim.

son günlerde hiç uyuyamayacaksın şimdi bugünlerin tadını çıkar
tatlım inan çok güzel bir gelin olacaksın sende bu azim varken

Canim bizi arkadaşlar tanıştırdı. Nisan da tanıştık. Mayısta nişanlandik. Temmuzda da evlendi.:)))
Hersey çok çabuk gelişti.

bende sizi özledim canım :) nasılsın yavru ördek nasıl ? merakla bekliyorum cinsiyetini

son günlerde hiç uyuyamayacaksın şimdi bugünlerin tadını çıkar

tatlım inan çok güzel bir gelin olacaksın sende bu azim varken
İstediğim kiloya ineyim söz size gelinlikli düğün fotosu atacam. Hatta before after şeklinde.

Zeki hatunun Halide başka oluyo bak nasilda anlamış

nilsub Al canım sen pazardan bol bol sebze meyve. Sonra onları bir güzel ye gaz yapsın tostoparlak ol da bende geçim seni. Nihahaha çok kötüyüm ya. Hakikatten pazarı yağmaladı kadın.
havalara bak görende 10 yıldır dukancı sancak bugun 2. günün unuttuysan hatırlatayım

Napayim kaptanım karış miyim mi takımım tombismi kalsın herkes zayiflasin

Dükan poğaça tarifi vardı yumurta peynir omlet yapabilirsin nane falan koyuyorum ben yumurtayı yağda gibi sutle yapıyorum ben soğanlı kıymalı yumurta olur biride pita ekmeği yapmıştı tarifler var

bende sizi özledim canım :) nasılsın yavru ördek nasıl ? merakla bekliyorum cinsiyetini
Ben de çok merak ediyorum vallahi. Çok minik bir ihtimalle haftayaki kontrolde ögrenebiliriz ama dedigim gibi olasılık baya düsük :)
Napayim kaptanım karış miyim mi takımım tombismi kalsın herkes zayiflasin
Yok canım iyi oluyor, baya gaza getiriyorsun herkesi :)

benim kaffaltım fix valla, işe yumurta peynir ve ekmek götürüyorum, sebze günümse yanında domates-salatalık oluyo, evdeysem çeşit çok ama, peynirli-kıymalı omlet, menemen bissürü çeşit yapılabilir.

Napim canım izinliyim biliyorsun biraz kendimi toparlamaya çalışıyorum.Senin nasıl gidiyor ?

canım biz gördüğün gibi devam ediyoruz, çene devam :) gel ama özletme kendini..

İstediğim kiloya ineyim söz size gelinlikli düğün fotosu atacam. Hatta before after şeklinde.

inşallah canım, Allah emeklerimizi zayi etmesin, annem okulda söylerdi şimdi ben neye söylüom

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu diyet ‘tek gıda rejimi’ adı verilen diyetlerden olup, her gün, en az 4 bardak soda ya da su tüketilmesi tavsiye edilir. Yemeklerinize, çeşitli bitki ve baharatlar ile tuz, acı biber ve sirke ekleyebilirsiniz. En fazla 7 gün uygulanmalıdır.

Hedef: 1 haftada 3-4 kilo.
Günlük kalori: 1000 Kcal.
Nasıl mı? İşte size kısa zamanda etkin sonuçlar alabileceğiniz bir diyet programı…
1. gün
Muz hariç gün boyunca istediğiniz kadar meyve
2. gün
Gün boyunca sadece istediğiniz kadar sebze yemeği (patates hariç)
3. gün
İstediğiniz kadar meyve ve sebze yemeği (patates ve muz hariç)
4. gün
5 muz, 5 bardak süt
5. gün
Haşlanmış sebze, ızgarada pişmiş bir parça biftek, tavuk veya balık (Öğle ve Akşam)
6. gün
2 parça ızgara biftek, çiğ sebze, (havuç, kereviz, domates, lahana vs) (Öğle ve Akşam)
7. gün
Haşlanmış sebze, ızgarada pişmiş bir parça biftek, tavuk veya balık (Öğle ve Akşam)
böyle bir diyet doğrumudur acaba verdirimi 4 kilo

birazı kızların yaptığı detox'a benziyo, gerisi de protein ve sebze zaten, ben dukan yapmasam deneyebileceğim bi liste olurdu açıkcası, sen hali hazırda diyette olduğundan ve çok ödemin bulunmadığından 4 veremezsin gibi, ama yine de verdirir gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…