- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.601
sağol güzel aslında yarın bunu yapıcam cumada diğer listeye geçicem 7 gün sonuçta dayanıcam nasip olursa zaten listeyi 1 haftadan fazla önermiyorlar
denesem yapabilirmiyim acaba
sağlıklı olsunda bahtı güzel olsun annası babası başında olsun kız erkek ne farkeder
hahaha yarından itibaren listeye başlıcam tozumu yutarsınÖnemli olan başlamak canım gör bak seni nasıl gececem. Şimdiden yeni rakip bul bence.
Evet arkadaslarım da onu onerdi, net degilse söylemesin doktorun, ister istemez alıstırırsın kendini dediler :) Ama bi yandan da merak icimi kemiriyor, napıcam bilmiyorum
cümlemize canım aminkız gayet dolu dolu niye yapamayasın, zaten bişi yediğin yok küçüldü miden iyice, belki bununla az bişi gider midene :)
ne güzel bi dua, amin
İkili test yaptırmam lazım ama bu haftalarda :)En iyisi 16. Haftaya kadar kontrole gitme:)
peki arda kahve falan içebilirmiyim canım senin dediğin detokstaEn iyisi 16. Haftaya kadar kontrole gitme:)
Evet arkadaslarım da onu onerdi, net degilse söylemesin doktorun, ister istemez alıstırırsın kendini dediler :) Ama bi yandan da merak icimi kemiriyor, napıcam bilmiyorum
küçülsün minicik olsun midemkız gayet dolu dolu niye yapamayasın, zaten bişi yediğin yok küçüldü miden iyice, belki bununla az bişi gider midene :)
ne güzel bi dua, amin
valla sen dukana başlayınca korktumda ondan başlıyorum listeyeÖnemli olan başlamak canım gör bak seni nasıl gececem. Şimdiden yeni rakip bul bence.
Aminküçülsün minicik olsun midem
kız senin adın hanzade falanmı dur bulcam benhahah, sadist hatun
Son 2 günü yapmadım. Faydalı olmadığını söyleyemem tabiki ama bir gün sebze yemedim bir gün pro bozulmuş oldu.Neden ki
peki arda kahve falan içebilirmiyim canım senin dediğin detoksta
Kız hani dirilecektinizherşey aynı bu ayşe hatun hepimize tozunu yutturuyo
Zaten haftaya netlesmezse 14'ün bitimine dogru da kontrol randevusu gibi gider ogrenmeye calısırım yani, ben dayanamam kesin :) Senle aklımız aynı calısıyor vallahiaslında aklımıza ne gelmişti bilio musun, doktorumuzla samimiydik zaten, siz kağıda yazın 1 ay sonra bakalım dicektik, diyemedik, keşke deseydik diye hayıflandık sonra, sen desene; hocam yazın kağıda söylemeyin ama diye
12. haftada değil de 14'te de netleşiyo canım, bi sabırsızlık yapabilirsin 2 hafta sonra
Adını dusune dusune Zayiflicankız senin adın hanzade falanmı dur bulcam ben
ben dirildimde betüş uyuyo dahaKız hani dirilecektiniz
Kim olduğunuzu gösterecektiniz
Ne kadar verdin toplamda pekiSon 2 günü yapmadım. Faydalı olmadığını söyleyemem tabiki ama bir gün sebze yemedim bir gün pro bozulmuş oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?