- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.621
Maşallah diyelimde nazar değmesin.Ay kız canım hiç istemiyor nedense anlamadım bu sabahta azcık yedim elimde kahve dolaşıyorum...
Sadece ilk gün kilo verdim. 800 gram. Benim için çok iyi sayılıyor.Ne kadar verdin toplamda peki
Başka yiyecek bişey yok derkentartılmadım canım daha
sevinirim canım beraber yapalım istersen senin araştırdığın yöntem nasıl ?
benimkinde ilk gün çiğ sebze meyve yenip akşama ingiliz tuzu içiliyor
diğer günler sadece su içiliyor yiyecek hiç birşey yok ben en fazla 10 gün yaparım 25 güne kadar çıkamam sanırım
+7 yi verdin mi organik hatunKızlar dun bende bir menu buldum 1haftada 4kg diyo araştırıp yollarım sizede...
Zaten haftaya netlesmezse 14'ün bitimine dogru da kontrol randevusu gibi gider ogrenmeye calısırım yani, ben dayanamam kesin :) Senle aklımız aynı calısıyor vallahi
Aslında doktora gidecegim gün 12+6 oluyor, ihtimal yükseliyor yani. Zaten bilerek ekim sonu gibi gel ki bi ihtimal cinsiyeti de görebiliriz demisti, doktor da çakal
kız senin adın hanzade falanmı dur bulcam ben
stresten iştahım kesildi
Acaba nedir nedir
Sadece ilk gün kilo verdim. 800 gram. Benim için çok iyi sayılıyor.
Ayy çok hızlı gidiyorsun.@w e n d y
Evet tartıldım ya aslında ben dün tartılmıştım 81.6 çıktı ama benim tartımın pili zayıfladıgı icin arada bir yanlış tartıyor bu sebeple paylaşmadım bu sabah 80.1 çıktım. Annemin tartısına el koydum o yeni almıştı. Yani 1.5 kiloluk bir kilo kaybına yol açacağını düşünmüyorum. Muhtemelen dünkü tartı yanlış tarttı. Ama 1 günde bile baya bir hafiflediğimi hissediyorum.
sen gülüyor olabilirsin ama ben stres oluyorumo zaman yüksek ihtimal görür, sen yine de bi kağıda bişeye yazdır..
hahaha, kız çok güldürüyonuz beni, ekrana bakıp gülüom millet delirdi heralde diyo kesin
canım -800 süper, hakkıyla yapmışsın kız saf protein gününü, maşallah sana, buna rağmen ne bıraktıysan, çabuk başla tekrar
verme yolunda emin adımlarla ilerliyorum ya alırken çok kolay olmuştu+7 yi verdin mi organik hatun
O saatte ne pazarı kızKızlar pazara gidip geliyorum..:)
Maşallah ne güzel şeymiş oGün belirlemedim dayanabildigim kadar şimdi gün belirlemek stres yapar akşam bayag okudum daha öncede okumuştum ben biraz da hastalığın icin istiyorum guatr nodülleri bile iyilesiyormus
Çok geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar. Gece çok zor geçti. Uyudu dediğim oğlum. Kalkıp oyun oynamaya başladı. Dayanamadim verdim babasına .1.30 a kadar deliksiz uyudum. Sonra oğlum geldi yanıma yatti uyudu. Çok yorulmuş. Ama sabah bir kalktım her yani şiş. Basım ağrıyor midem bulaniyor boğazım şişmiş. Ben de hasta oldum. Nane Limon yaptım ama mide bulantisindan 3 yudum anca içebildim.
ölmezsem arada yazarım. Azcik ta ben kocaya naz yapayım. Hep o mu yapacak
Vayy analize bakYa ben sizin tanışma hikayenizi çok merak ettim :) nedense anlattıklarından sanki eşin seni uzaktan sevmiş ,sen farkında değilmişmişsin, soonra istemiş, biraz seni alırken uğraşmış gibi filan geldine hikaye yazdım ama dimi.
Sigara da mı içmeyeceksinguatr ve nodül bende de var ve sigara içiyorum bide en çok oyüzden istiyorum .. ilk 3 gün zor oluyor diyolar bende dayanabildiğim kadar yapıcam bakalım
akşam eşimin kardeşine anlatıyorum siz yapın ölmezseniz bende denicem diyo
ÖrdeğimmmmGunaydın hanımlar
Ya nasıl eksilmezsin aklım almıyor, yediklerin de cok fazla seyler degil. Senin metabolizma calısmıyor mu nedir yani :)
Ama sekillenmene sevindim, belki biraz daha sonra gösterir etkisini Jillian, bilemedim ki. Ben yaptıgımın ertesi günü mutlaka eksi görürdüm.
Senin yeme psikolojik bence de. Detoks yaptın diye yiyorsun demiyorum zaten, ipin ucunu kacırıp toparlamak icin detoks yapıyorsun gibi geliyor bana. Ama böyle kısır bi döngüye girmis durumdasın.
Bak miden bile kabul etmiyormus niye yiyosun ve kendine işkence ediyosun anlamıs degilim :)
Bir dukancı daha mımerhaba arkadaşlar günaydın, dukan diyeti yapıyorum o grupta yazarken wendy arkadaşımız bu grupta olduklarını yazmış sizin içinde uygun olursa gruba girmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?