- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.721
Hoşgeldin canım tanışmadık ben Nilgünmemnun oldum bende dukan ekspres yapıyorum ama tam uyamıyorum özellikle şu aralar fena gribim.
hoşbuldumHoşgeldin canım tanışmadık ben Nilgün
Ben bir domates ve salatalık yedim anca kosturmaktan acikmaya fırsatın olmadı@tatlitambakmedusa38 canlar naptınız ? benim 2 elma 2 armut oldu bu saate kadar .. açlık var biraz ama idare ediyorum sizde durumlar nasıl ?
Yalnız bayanlar bir konuda sizi uyarayım. Benim kardeşim tip okuyor. Ve onun açıklamasına göre aclikla beraber vücutta seker, karbonhidrat ve yag yakımindan sonra temel yapitasimiz olan proteinleri parçalıyor yani kas kaybı gerçekleşiyor. Sizin bahsettiğiniz o iyi hücreler kötü hücreleri olduruyormus dedim yok öyle birşey dedi. İyi araştırın derim. Aşırı açlık sonucu hipoglisemi geçirip yemeğe saldırmayın.
Tamam canım kaydettim.tabiki okudum kabul ediyorum.
cumartesi tartıldım kilom 66 idi
hedefim 60 olmak.
dukan ekspres yapıyorum 2. haftam ilk hafta 2 kilo verdim yani 68 ile başlamıştım.
evliyim 1 oğlum var. çalışıyorum.
herkes kendinden kısaca bahsederse bende çok mutlu olurum.
Evet kaptanım ben de ondan korkuyorum işte kısmet artıkcanım 12. haftada benim 2. ci için büyük ihtimalle kız demişti dr ama 14. haftada erkek olduğunu öğrenmiştik inş seninki de öyle olmaz
Gecmis olsun tekrardan, kaptanım yazmıs zaten bu hafta ayrılamıyormussun ama haftaya izne ayırırız seni olmazsa.Diğer hafta ayrılırım o zaman. İğne kullanıcam 12 tane, vücutta ödem yapabilirmiş ve takımı etkilemek istemiyorum bitene kadar. Dizimdeki kıkırdak zedelenmiş, eğer tedaviyi kabul etmezsem kireçlenmeye çevirebilirmiş. Hem tedavim biter hem takımı etkilememiş olurum kilo fazlam olursa
Ben de uzun aclıklarla kilo verilmenin cok saglıklı olmadıgını düsünüyorum. Herkesin kendi tercihi tabiYalnız bayanlar bir konuda sizi uyarayım. Benim kardeşim tip okuyor. Ve onun açıklamasına göre aclikla beraber vücutta seker, karbonhidrat ve yag yakımindan sonra temel yapitasimiz olan proteinleri parçalıyor yani kas kaybı gerçekleşiyor. Sizin bahsettiğiniz o iyi hücreler kötü hücreleri olduruyormus dedim yok öyle birşey dedi. İyi araştırın derim. Aşırı açlık sonucu hipoglisemi geçirip yemeğe saldırmayın.
Ebruşum ne okuyordun sen?Bu aralar sınavlara çalışıyorum.Ön lisansın bitmesi lazımdı bu dönem ama alttan dersim kalmış.
Afiyet bal şeker olsun.... Bana yetişeme...Eki Görüntüle 1900167 Akşam yemeği bu şekilde lorlu baharatlı chicken fajita ve yağsız yogurt
aynen bakalım yapabilirim inşallahh yaaAyy o zamn çok güzel.İnsan sadece bu zehirden kurtulmak için denemeli
süper canım ama meyve falan da yememeye çalış akşamları mideye hiç bişey almamak en iyisi dayanamazsak sadece sıvı şeylerle idare etmeliyizBen akşam yemek yesemde 6'da bitmiş olur yemeğim erkenciyim...
kızz sen gerçekten uzaylısın nasıl dayandın yaa 1 domates 1 salatalıkla tebrik ediyorum sen bu işi yaparsın vallaaBen bir domates ve salatalık yedim anca kosturmaktan acikmaya fırsatın olmadı
Birazdan marul salatası yapacağım içine pancar salatalık ve elma dograrim
Sağol kuzucum inşallah herkes fit ve sağlıklı olurYok yok ayy ne çıtır gelin diyecekler.
İnşallah başlarsınız biran evvel geçmiş olsun. Bak dukan liderimiz Ayşe çok hassas kaytarma konusunda. Her an sopasıyla gorunebilir.memnun oldum bende dukan ekspres yapıyorum ama tam uyamıyorum özellikle şu aralar fena gribim.
Bak ya sağol Nilguncum. Ama şampiyon belli diyorum.Afiyet bal şeker olsun.... Bana yetişeme...
Afiyet olsun eline saglikEki Görüntüle 1900167 Akşam yemeği bu şekilde lorlu baharatlı chicken fajita ve yağsız yogurt
Sosyolaji okuyorum canım. Açıköğretim.Tamam canım kaydettim.
Ben kaptan yardımcısıyım, takımdan mezun oldum ama halen buralarda takılıyorum. 27 yaşındayım, evliyim.
Evet kaptanım ben de ondan korkuyorum işte kısmet artık
Gecmis olsun tekrardan, kaptanım yazmıs zaten bu hafta ayrılamıyormussun ama haftaya izne ayırırız seni olmazsa.
Ben de uzun aclıklarla kilo verilmenin cok saglıklı olmadıgını düsünüyorum. Herkesin kendi tercihi tabi
Ebruşum ne okuyordun sen?
Eki Görüntüle 1900167 Akşam yemeği bu şekilde lorlu baharatlı chicken fajita ve yağsız yogurt
Ellerine sağlık afiyet olsun.Eki Görüntüle 1900170 Bu da dukan muffin ekmeklerim
Teşekkürler canimAfiyet olsun eline saglik
Çok düzensiz olmuş.Benim sabah kahvaltım 3 kare çikolata
Saat 3 gibi
Öğlen adana dürüm
Ayran
Bugünü böyle bitireceğim.
2 mile leslie 20 dakika kolbastı oynayacağım 7 gibi nasipse
İçeceklerden neler serbest ben şimdi elma marul ve salatalık tan olusan Akşam yemeğimi yiyorumaynen bakalım yapabilirim inşallahh yaaşu hayatta en çok zevk aldığım şeylerden biride sigara ama ilerleyen zamanlarda bebek için bırakmam gerekicek mecburen
süper canım ama meyve falan da yememeye çalış akşamları mideye hiç bişey almamak en iyisi dayanamazsak sadece sıvı şeylerle idare etmeliyiz
kızz sen gerçekten uzaylısın nasıl dayandın yaa 1 domates 1 salatalıkla tebrik ediyorum sen bu işi yaparsın vallaaben kefir içiyorum şimdi de
Süper gidiyorsun öğretmen hanımİçeceklerden neler serbest ben şimdi elma marul ve salatalık tan olusan Akşam yemeğimi yiyorumwalla ben akşamda acilmazsa uzayliyim galiba
Sağol ebrucum sahada şimdiden afiyet olsunEllerine sağlık afiyet olsun.
aynen ya doktorlara git veriyorlar eline 1 poşet ilaç haydi yallah böbrekler mahfoluyor idrar yolları mahfoluyor ve bizim bilmediğimiz daha nerelerimiz mahfoluyor ..Bu diyeti uygulayanlarda hiç bir şekilde kas kaybı yaşanmamış. Bunu savunan da açıklayan da zaten kendisi doktor Aidin Salih. Modern Tıbbın alt yapısının olmadığını savunuyor. İyileştirici bir tarafı olmadığını aksine iyileştirirken, yan etkiler ile birlikte başka hastalıklara yol açan ilaçlarla tedavi ediliyor diyor video linki atmak serbestse burdan atayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?