Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@tatlitambak medusa38 canlar naptınız ? benim 2 elma 2 armut oldu bu saate kadar .. açlık var biraz ama idare ediyorum sizde durumlar nasıl ?
Ben bir domates ve salatalık yedim anca kosturmaktan acikmaya fırsatın olmadı
Birazdan marul salatası yapacağım içine pancar salatalık ve elma dograrim

Bu diyeti uygulayanlarda hiç bir şekilde kas kaybı yaşanmamış. Bunu savunan da açıklayan da zaten kendisi doktor Aidin Salih. Modern Tıbbın alt yapısının olmadığını savunuyor. İyileştirici bir tarafı olmadığını aksine iyileştirirken, yan etkiler ile birlikte başka hastalıklara yol açan ilaçlarla tedavi ediliyor diyor video linki atmak serbestse burdan atayım.

Tamam canım kaydettim.
Ben kaptan yardımcısıyım, takımdan mezun oldum ama halen buralarda takılıyorum. 27 yaşındayım, evliyim.
canım 12. haftada benim 2. ci için büyük ihtimalle kız demişti dr ama 14. haftada erkek olduğunu öğrenmiştik inş seninki de öyle olmaz
Evet kaptanım ben de ondan korkuyorum işte kısmet artık
Gecmis olsun tekrardan, kaptanım yazmıs zaten bu hafta ayrılamıyormussun ama haftaya izne ayırırız seni olmazsa.
Ben de uzun aclıklarla kilo verilmenin cok saglıklı olmadıgını düsünüyorum. Herkesin kendi tercihi tabi
Bu aralar sınavlara çalışıyorum.Ön lisansın bitmesi lazımdı bu dönem ama alttan dersim kalmış.
Ebruşum ne okuyordun sen?

Ayy o zamn çok güzel.İnsan sadece bu zehirden kurtulmak için denemeli
aynen bakalım yapabilirim inşallahh yaa şu hayatta en çok zevk aldığım şeylerden biride sigara ama ilerleyen zamanlarda bebek için bırakmam gerekicek mecburen
Ben akşam yemek yesemde 6'da bitmiş olur yemeğim erkenciyim...
süper canım ama meyve falan da yememeye çalış akşamları mideye hiç bişey almamak en iyisi dayanamazsak sadece sıvı şeylerle idare etmeliyiz
Ben bir domates ve salatalık yedim anca kosturmaktan acikmaya fırsatın olmadı
Birazdan marul salatası yapacağım içine pancar salatalık ve elma dograrim
kızz sen gerçekten uzaylısın nasıl dayandın yaa 1 domates 1 salatalıkla tebrik ediyorum sen bu işi yaparsın vallaa ben kefir içiyorum şimdi de

Yok yok ayy ne çıtır gelin diyecekler.
Sağol kuzucum inşallah herkes fit ve sağlıklı olur
memnun oldum bende dukan ekspres yapıyorum ama tam uyamıyorum özellikle şu aralar fena gribim.
İnşallah başlarsınız biran evvel geçmiş olsun. Bak dukan liderimiz Ayşe çok hassas kaytarma konusunda. Her an sopasıyla gorunebilir.
Afiyet bal şeker olsun.... Bana yetişeme...
Bak ya sağol Nilguncum. Ama şampiyon belli diyorum. Bence pes et Beni dukanla bir Ayşe yenebilir.

Sosyolaji okuyorum canım. Açıköğretim.

Benim sabah kahvaltım 3 kare çikolata

Saat 3 gibi
Öğlen adana dürüm
Ayran

Bugünü böyle bitireceğim.

2 mile leslie 20 dakika kolbastı oynayacağım 7 gibi nasipse

İçeceklerden neler serbest ben şimdi elma marul ve salatalık tan olusan Akşam yemeğimi yiyorum walla ben akşamda acilmazsa uzayliyim galiba

aynen ya doktorlara git veriyorlar eline 1 poşet ilaç haydi yallah böbrekler mahfoluyor idrar yolları mahfoluyor ve bizim bilmediğimiz daha nerelerimiz mahfoluyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…