Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslında bizim amacımız kilo vermekten ziyade organları temizlemesi vücudu bakıma almak yoksa hızlı verilen kilo hızlı alınır yaparsam kilo vermek için yapmam zaten 2 gün sonra geri alınabilir çünkü

İçeceklerden neler serbest ben şimdi elma marul ve salatalık tan olusan Akşam yemeğimi yiyorum walla ben akşamda acilmazsa uzayliyim galiba
valla bence uzaylısın maşallah diyeyim sana ben bugün yeşilçay şekersiz türk kahvesi ve bol su içtim şimdi kefir içiyorum açlık bastırdığı için akşam da kv ye gidicem inşallah bişey yemem orda yememek için kefir içiyorum tok tutsun diye

Ben ağzıma yemek komayinca daha dayanıklılık aslında gündüz acikmam ben akşam önemli içecekleri akşama sakliyorum

Arada yapılabilir canım, ben de diyetteyken 2 gün ayran aşı detoksu yapmıstım :) Sürekli olması sıkıntı

Bi yerde okuduydum içecekler 250 Gr geçmesin diyodu
hadi yaa ben sabahtan beri su içiyom 1 fincan yeşilçay içtim 1 fincan türk kahvesi kefir de 200 ml heralde çoktan geçmiştir
Ben ağzıma yemek komayinca daha dayanıklılık aslında gündüz acikmam ben akşam önemli içecekleri akşama sakliyorum

Arada yapılabilir canım, ben de diyetteyken 2 gün ayran aşı detoksu yapmıstım :) Sürekli olması sıkıntı
zaten senede 1 den fazla yapmayın deniyor canım sürekli yapılması sakıncalı olur gibime geliyor
Ay cok kotu ya senin dyette oldgunu bilmiyolarmi
biliyorlarr inadına yicen mi diye soruyolar bide güzelmiş tazeymiş diye konuşmalar geçiyor

Bugün için değil oruç başlayınca 250gr gecmicen haberin olsun yani meyve suyu falan içersen haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…