- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.741
bu sorun için canan karatayında bir çözümü var dukanada uyuyor yoğurda keten tohumu ve chia tohumu karıştırıp yiyin birazda zeytinyağı koyarsanız süper olur.
aslında bizim amacımız kilo vermekten ziyade organları temizlemesi vücudu bakıma almak yoksa hızlı verilen kilo hızlı alınır yaparsam kilo vermek için yapmam zaten 2 gün sonra geri alınabilir çünküTamam canım kaydettim.
Ben kaptan yardımcısıyım, takımdan mezun oldum ama halen buralarda takılıyorum. 27 yaşındayım, evliyim.
Evet kaptanım ben de ondan korkuyorum işte kısmet artık
Gecmis olsun tekrardan, kaptanım yazmıs zaten bu hafta ayrılamıyormussun ama haftaya izne ayırırız seni olmazsa.
Ben de uzun aclıklarla kilo verilmenin cok saglıklı olmadıgını düsünüyorum. Herkesin kendi tercihi tabi
Ebruşum ne okuyordun sen?
Ben bir domates ve salatalık yedim anca kosturmaktan acikmaya fırsatın olmadı
Birazdan marul salatası yapacağım içine pancar salatalık ve elma dograrim
off canım çektiii sabahtan beri elma armut yiyomm benEki Görüntüle 1900167 Akşam yemeği bu şekilde lorlu baharatlı chicken fajita ve yağsız yogurt
Hosgeldin sendemi dukancisinhoşbuldum
Saol cnm böyle 3 gün edemeyeceğim baktım alistim on güne tamamlarimSüper gidiyorsun öğretmen hanım
biz şifa orucu yapmayı düşünüyoruz da canım ondan öyle ilk gün çiğ sebze meyve yeniyoElma derken benim gibi kacamakmi yoksa braktinmi dukani
valla bence uzaylısın maşallah diyeyim sanaİçeceklerden neler serbest ben şimdi elma marul ve salatalık tan olusan Akşam yemeğimi yiyorumwalla ben akşamda acilmazsa uzayliyim galiba
Bi yerde okuduydum içecekler 250 Gr geçmesin diyoduoff canım çektiii sabahtan beri elma armut yiyomm benafiyet olsun canım
Eki Görüntüle 1900167 Akşam yemeği bu şekilde lorlu baharatlı chicken fajita ve yağsız yogurt
Ben ağzıma yemek komayinca daha dayanıklılık aslında gündüz acikmam ben akşam önemli içecekleri akşama sakliyorumvalla bence uzaylısın maşallah diyeyim sanaben bugün yeşilçay şekersiz türk kahvesi ve bol su içtim şimdi kefir içiyorum açlık bastırdığı için akşam da kv ye gidicem inşallah bişey yemem orda yememek için kefir içiyorum tok tutsun diye
Dükan da 2-3 kornişon izni var abartmamak lazım yinedeBende ilk defa dun aksam ekmek yaptim canim esim bile yeditursu yiyebiliyomusun exspresde
Arada yapılabilir canım, ben de diyetteyken 2 gün ayran aşı detoksu yapmıstım :) Sürekli olması sıkıntıaslında bizim amacımız kilo vermekten ziyade organları temizlemesi vücudu bakıma almak yoksa hızlı verilen kilo hızlı alınır yaparsam kilo vermek için yapmam zaten 2 gün sonra geri alınabilir çünkü
biz şifa orucu yapmayı düşünüyoruz da canım ondan öyle ilk gün çiğ sebze meyve yeniyo
yaa böyle işyeri mi olur bi gün yaşpasta bi gün profiterol yiyolar burda diyette olmak çok zor
Benimki ekspres değil normal dukan evet makul ölçüde yeniyorBende ilk defa dun aksam ekmek yaptim canim esim bile yeditursu yiyebiliyomusun exspresde
hadi yaa ben sabahtan beri su içiyom 1 fincan yeşilçay içtim 1 fincan türk kahvesi kefir de 200 ml heralde çoktan geçmiştirBi yerde okuduydum içecekler 250 Gr geçmesin diyodu
Ben ağzıma yemek komayinca daha dayanıklılık aslında gündüz acikmam ben akşam önemli içecekleri akşama sakliyorum
zaten senede 1 den fazla yapmayın deniyor canım sürekli yapılması sakıncalı olur gibime geliyorArada yapılabilir canım, ben de diyetteyken 2 gün ayran aşı detoksu yapmıstım :) Sürekli olması sıkıntı
biliyorlarr inadına yicen mi diye soruyolar bide güzelmiş tazeymiş diye konuşmalar geçiyorAy cok kotu ya senin dyette oldgunu bilmiyolarmi
Şifa orucu için bugünlük fazla seçenek yok çiğ sebze meyve sadeceElma derken benim gibi kacamakmi yoksa braktinmi dukani
Bugün için değil oruç başlayınca 250gr gecmicen haberin olsun yani meyve suyu falan içersen haberin olsunhadi yaa ben sabahtan beri su içiyom 1 fincan yeşilçay içtim 1 fincan türk kahvesi kefir de 200 ml heralde çoktan geçmiştir
zaten senede 1 den fazla yapmayın deniyor canım sürekli yapılması sakıncalı olur gibime geliyor
biliyorlarr inadına yicen mi diye soruyolar bide güzelmiş tazeymiş diye konuşmalar geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?