- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.261
Günayyydın KIzlaaar;
Hepinizin Kadınlar Günü kutlu OlsuN!........
günaydın
ay mersacım dün akşam da burda oldu 3.7 ama tam merkezde olduğu için baya hissettik. allahtan pek korkmuyorum ben. demek elazığda da olmuş ha bakmadım daha haberlere üzüldüm yaa..
bijom aşkolsun resmime hiç yorum yapmıyosun.tanımadınmı beni resimdeki benimm..
mersacım merviş sabahçımı.. dün gece aliş okudu listesinide oda birazdan kalkacak ve o listeye başlayacak okulda nasıl uydururum ona bakıcam artık en yakınını bulmaya çalışıcaz.. bugünden itibarende yazmaya başlayacakmış, çocuğumun aklı burda kaldı ama anası gibi toparlanamadı :))
şimdi kocamda sağlık ocağına testleri yaptırmaya gitti oda başlıyor cuma günü diyetisyene baya ciddiye aldık bakalım .inşallah olumlu sonuç alırız.
traş olmamışsın ya ondan tanımamıştır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 lan hatçekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oburcum cuma günü takım içindede 1. olduk biliyosun dimi reyhan ablam ısrarla yazdı valla kızlar ne istiyosanız söyleyin dedi önceki haftada çikolatayla tombili 1.olmuştu onlar hiç bişey istememiş biz isteyelimmi yoksa bizdemi istemeyelim ne diyosun.bilmiyorumkismile.buldum reyhan ablayla kalistenin kilosunu ve verdikleri kiloyu isteyebiliriz devlet sırrı gibi saklıyolar .reyhan abla ne isterseniz isteyin demişti.oburum ne diyosun yada birer tane boydan resimlerini.valla habire aklıma muzurluklar geliyor.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?