- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.281
alişte toparlandı ama burun akıntısı var bide öksürüyor salgınmış çok okullar dolmuş taşmış yine...
bizde okula harçlık götürmeyiz :) haftada bir kez belki oda... ama genelde ekmek arası yapıp koyuyorum akşam 7 ye doğru geliyor 11.30 da evden çıkıyor öğlen yemeği yok yani mecbur kalıyor aşırı acıkıyor böyle ters oluyor bizim yeme düzenimiz..
listeyede bayıldım valla herşey var..
kalistem ekmek arası yine yiyebilir.akşam ekmeği kısarsınız aynı yere gelir.keşke benimkide öğlenci olsaydı daha kolay olurdu .sabah öğlene kadar nasıl olsa geçiyor.tehlike öğleden sonra başlıyor .doktoruda söylüyor ağır şeyleri sabah yemeye çalış gün ilerledikçe hafiflrt diyor.öğleden sonra evde olunca bazen kaçırıyor.ama bayağı dikkat etmeye başladı.kalistem sen ozaman ekmek arasını öğle yemeği yerine koy.ara öğün içinde elma seviyorsa 1 elma koy .
valla siz istesenizde istemesenizde bu cuma kilolarımızı yazacağız ve artık her hafta:bbo:
ama boydanda endende resim istemeyin boşuna derim çünkü bununda anlaşmasını yaptık geçelerde görmüşsünüzdür 3 ayda bir ekliycez... muzurluk yapacağına aklın başka şeylere çalışsın mersaaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
reyhan abla yaa sende neden ortalığı karıştırıyorsun bilmemki ne isterlerse isteyeceklermişm miş mişte miş miş-tatlicadiarzu- heh gel şimdi koy fotounu bakalımsempatiksalakcinni
Daha hiçbir şey yapmadığım için senden duydum.Halen geçmişi okuyorum.Arada cevap yazıyorum.Hey büyük allahım umarım daha kötülerini yaşamayız diyeceğim, ama malesef deprem hattında yaşıyoruz ve bu gerçeği kabullenmek zorundayız.Umarım gerekli tedbir alınarak en az zararla bu afetler atılır.Allah geride kalanlara kolaylık versin.kızlar haberleri dinledinizmi elazığda deprem olmuş ve ölü sayısı 15 e yükselmiş.allahım sen koru inşallah daha fazla ölen yoktur.
Pazar listeni şimdi gördüm.Diyecek hiçbir lafım yok.oburun dikkatine dünki yediklerim.
sabahkkalı bir kahvaltı her zamanki hafif kahvaltı ama bir az miktarı fazla.
öğle:yok.
ara:1 kase ıspanak çorbası(3. günde bitirdim).
akşam:ızgara kıyma köfte 3 tane yanında bol salata ekmek yok.
ara:hepsi kocamın suçu.3 kuru kayısı ve 5 tane ceviz.
ne yazıkki yürüyüş yok.
çoooooooooooook aşalardayım :umursamaz:bijom şu meşhur listede aşağıdasın ben mi göremiyorum yoksa hiç mi yoksun
ay görmesem inanıcam kaydirigubbakcemile3 sen nerde o nerde ya fıstık ablam benim Şenizbijom aşkolsun resmime hiç yorum yapmıyosun.tanımadınmı beni resimdeki benimm..
o zaman beni listeye al bu haftalığına, cuma tartılıp söylerim kilomu senağlamabijo yaa sen nere gittinki .. listede adın yok değilmi senin ben mi göremiyorum... eğer hatalı bakmıyorsam adın yoksa şu an listede olmadığındandır...
demek ki öğün dışı şeylere fırsat buluyor merve evdeyken... ne yiyor yani sağlıksız olarak ne yediğin bilse sounda çözülür.. alişin akşam öğünlerinde ne yerse yesin baba gibi yanında ekmek yeme alışkanlığı var ama bu hafta bayağı azalttı...normalde cips çikolata bisküvi filan yemez yemek haricinde bir şey hazırlamaz....ama evde olduğundada duramıyor işte hepimiz gibi bu yüzden evde sağlıksız şeyleri pişirmemek en iyisi... bizde börek çörek zaten haftada bir yada 2 haftada bir oluyor.. kızartma hiç olmaz 2-3 ayda bir kez patates köfte filan olur... bizim sorunumuz karbohidratı faza tüketmemiz evde herkes makarna hastası mesela pilavıda öyle severler...öğleleri evde kimse olmadığı için akşam öğünü en kötü olarak geçiyor bunu düzeltmemiz gerekiyor bizm ama yapamıyorum şimdi aliş olduğu için daha bir gayret edicem ama..
oburcum cuma günü takım içindede 1. olduk biliyosun dimi reyhan ablam ısrarla yazdı valla kızlar ne istiyosanız söyleyin dedi önceki haftada çikolatayla tombili 1.olmuştu onlar hiç bişey istememiş biz isteyelimmi yoksa bizdemi istemeyelim ne diyosun.bilmiyorumkismile.buldum reyhan ablayla kalistenin kilosunu ve verdikleri kiloyu isteyebiliriz devlet sırrı gibi saklıyolar .reyhan abla ne isterseniz isteyin demişti.oburum ne diyosun yada birer tane boydan resimlerini.valla habire aklıma muzurluklar geliyor.kaydirigubbakcemile3
Dün akşamdan beri zaten bende bu resim ne diye düşünüyordum.Bkm mutfağı tam takip etmediğim için (Cehaletimi affet).Dün akşam yemek yerken seyredecek birşey bulamayınca eşim onu açtı.Tamda hıyar babayla ,havuç annenin skeci vardı.Bir an yahu ben bu kadını nerde gördüm diye düşünürkenCADIARZU" Tamam bulduuum akannehirMERSAm'ın yeni resmi "dedim.Allah senin iyiliğini versin.:roflol:[/QUOTE]Daha hiçbir şey yapmadığım için senden duydum.Halen geçmişi okuyorum.Arada cevap yazıyorum.Hey büyük allahım umarım daha kötülerini yaşamayız diyeceğim, ama malesef deprem hattında yaşıyoruz ve bu gerçeği kabullenmek zorundayız.Umarım gerekli tedbir alınarak en az zararla bu afetler atılır.Allah geride kalanlara kolaylık versin.
Pazar listeni şimdi gördüm.Diyecek hiçbir lafım yok.Düzeni oturtun umarım hep böyle devam edersin.
QUOTE=mersa;11974082]bijom aşkolsun resmime hiç yorum yapmıyosun.tanımadınmı beni resimdeki benimm..
çoooooooooooook aşalardayım :umursamaz:
ay görmesem inanıcam kaydirigubbakcemile3 sen nerde o nerde ya fıstık ablam benim Şeniz
o zaman beni listeye al bu haftalığına, cuma tartılıp söylerim kilomu senağlama
oyun bozan mızıkçı kaliste küstüm artık bende bişey istemiyorum:umursamaz:.3 ayda bir resimmi ekleniyor benim niye haberim yokki sen ekledinmi daha önce ben niye görmedimmmm.bu ara aklım hep muzurlukta evde kazımmmm diye dolaşıyorum.kızlar anne kendine gel koptun iyce diyolar napimm bende böyle azcıkta olsa sıkıntılarımı unutuyorum.:teselli:
Kızzzlar bu ne hız yahu okuyup cevap yazana kadar başka olay yazıyorsunuz.3 ayda bir resim mi koyacağız.Olduuu canım.Ben zaten resimlerde olduğumdan fazla gözüküyorum.Yusyuvarlak tostoparlak bir surat kilo versemde vermesemde aynı.Neyse biz bu konuyu uzatmayalım Mersam yoksa üstümüze daha çok gelecekler.Fazla karıştırmayalımda, haberimiz yok diyip resim yüklemeyiz.
günaydın arkadaşlar..
moralim çok bozuk yaa..
nikah için kıyafet baktım haftasonu, hiç bir şey bulamadım :gitme:
büyük beden satanlara da girdim hiç güzel bişey yoktu.abartı bişey istemiyorum, etek-ceket takım aradım.
yeni sezon ürünleri çıkmıştı onlarda feci pahalıydı..
ne yapıcam ne giyicem bilmiyorumsenağlama
tamam tamam biz hiç bişey istemedik diyelim o okuduklarınızda ben yazmadım .ama oburum olsun ya bir daha elimize geçermi sence böyle istek hakkııı.sende kendin hakkında abartıyosun ben gördüm seni gayetde hoşsun.istesinler anacım ben koyarım resimlerimi önden arkadan boydan enden totodan hele totodan olanı bir görsünler benim resim eklememi tamamen yasaklarlar.ben söyliyim yanii.
günaydın arkadaşlar..
moralim çok bozuk yaa..
nikah için kıyafet baktım haftasonu, hiç bir şey bulamadım :gitme:
büyük beden satanlara da girdim hiç güzel bişey yoktu.abartı bişey istemiyorum, etek-ceket takım aradım.
yeni sezon ürünleri çıkmıştı onlarda feci pahalıydı..
ne yapıcam ne giyicem bilmiyorumsenağlama
eh işte acilen zayıflamazsan gelinlikte daha beterini yaşarsın diyim ben sana dost acı söyler tatlım..
madem yeni sezon ürünleri sana göre o zaman artık kıyıcaksın paraya hayatım bir kere olacak birşey bu.. opera pasajına gittin mi kadıköydeki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?