- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.921
Nasil yaptın tarif alabilirmiyimBen yaptim 2 gun 1.800 kilo verdm
Ben kendime guvenemiyom hic ya tansiyon var bende duse bayilirim diye korkuyom ramazandada cok sknti yasasdidmBen başladım sende gel yalnız kalma
Ya suan tam olrak hatrlamiyorum lapa princ yedim kara biber pul biber ktiyodum icine sadece lapa yedigimi hatrkiyorum 1 sene olmstur yapali bi bak ostersen netten tarifine canmNasil yaptın tarif alabilirmiyim
Canim kabızlık çok zor biliyorum.... ne denir bilmiyorum ki. Hem bıraksan bile ne dukan malzemesi aldın ki. Yulaf kepegı falansa sağlıklı birsey o yemeye devam edersin.
bence. Sen hala saf protein mi yapıyorsun yoksa sebze de yiyor musun.
Sen bi kg mu verdin onla
Seyrdeyim canm bgun saf protein bgun sebze protein yapiorum
Yumurtanın yanında ne yedin arkadaş yapacaktaHatırlamıyorum ama rahat 600 gr gidiyor canım. Yarın 3 gunluk bir liste ye başlayacağım. Gün gün sonucu paylasirim buradan
Yumurtanın yanında ne yedin arkadaş yapacakta
Tamam cnm saolYumurtanın yanında hiç bişey yok
sabah öğlen akşam 1 haşlanmış yumurta
Aralarda
tercihe göre
1 er dilim ananas
10 badem
Greyfurt var. Bu şekilde yumurta detoksu olarak 3 çeşidi var.
Çok acikirsa 2. Yumurtayı da haşlayıp sadece beyazıni yiyebilir
Bi sabah olsun bakalım sabah çözülür belki sorun hala çözülmezse İngiliz tuzu yada eczanede laksatif ilaç alırsın artıkSeyrdeyim canm bgun saf protein bgun sebze protein yapiorum
Öle yapim bgun bozdum braz meyve yiyerek ama nese yarin tam gaz devm edim brakmakta istemiyrum dyet arastrmaktan cok skldimBi sabah olsun bakalım sabah çözülür belki sorun hala çözülmezse İngiliz tuzu yada eczanede laksatif ilaç alırsın artık
Bırakma tabi yarın biraz lifli sebzeler ye sınırlı izinli bi şey yeme sonuçta pasta yemedin ya atlatırsın kafaya takma birazda motivasyonu yüksek tutmak lazım diyette relax ol ki duzelsin bir şeyler bunlari bi çok kişi yaşamış asmış cnm sende asarsin biraz sabretÖle yapim bgun bozdum braz meyve yiyerek ama nese yarin tam gaz devm edim brakmakta istemiyrum dyet arastrmaktan cok skldim
Bence baslamişsin bırakma proteini azalt sebzeyi çoğaltma belki çözüm olur sana...
Saol canim asicam insallah yarindan itibaren dukana baska gozle bakicam söz bu ilacida icicem yarinda ise yaricaktr kesn kzimda ise yariyodu cnku bakalim nolcakBırakma tabi yarın biraz lifli sebzeler ye sınırlı izinli bi şey yeme sonuçta pasta yemedin ya atlatırsın kafaya takma birazda motivasyonu yüksek tutmak lazım diyette relax ol ki duzelsin bir şeyler bunlari bi çok kişi yaşamış asmış cnm sende asarsin biraz sabret
Cnm menulerinde ev yapımı yoğurt ekle probiyotik olduğu için oda çalıştırır bağırsakları activia falan da yersin sadeside var nasılsa kayisili form çayı falan alırsın iyi geleni bulursun sendeSaol canim asicam insallah yarindan itibaren dukana baska gozle bakicam söz bu ilacida icicem yarinda ise yaricaktr kesn kzimda ise yariyodu cnku bakalim nolcak
İyi geceler hatunlar ilk günümü atlattım darısı diğer gunlere
Hahahaha. Şaka yaptım şaka. Teşekkür ederim.Seni de yazacaktım ama oğlum ortalığı ablasının kalem traş pisliğı dolu kutuyu halıya bosaltmasi ile aniden kalktım canım.
inatettimolacak
sevgiliPumpkinspicelattee ise düğünü için incecik olma yolunda kararlılıkla ilerliyor. Eminim ki Kuğu gibi bir gelin olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?