Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Seyrdeyim canm bgun saf protein bgun sebze protein yapiorum

Yumurtanın yanında ne yedin arkadaş yapacakta

Yumurtanın yanında hiç bişey yok
sabah öğlen akşam 1 haşlanmış yumurta
Aralarda
tercihe göre
1 er dilim ananas
10 badem
Greyfurt var. Bu şekilde yumurta detoksu olarak 3 çeşidi var.
Çok acikirsa 2. Yumurtayı da haşlayıp sadece beyazıni yiyebilir

Tamam cnm saol

Bi sabah olsun bakalım sabah çözülür belki sorun hala çözülmezse İngiliz tuzu yada eczanede laksatif ilaç alırsın artık
Öle yapim bgun bozdum braz meyve yiyerek ama nese yarin tam gaz devm edim brakmakta istemiyrum dyet arastrmaktan cok skldim

Öle yapim bgun bozdum braz meyve yiyerek ama nese yarin tam gaz devm edim brakmakta istemiyrum dyet arastrmaktan cok skldim
Bırakma tabi yarın biraz lifli sebzeler ye sınırlı izinli bi şey yeme sonuçta pasta yemedin ya atlatırsın kafaya takma birazda motivasyonu yüksek tutmak lazım diyette relax ol ki duzelsin bir şeyler bunlari bi çok kişi yaşamış asmış cnm sende asarsin biraz sabret

Saol canim asicam insallah yarindan itibaren dukana baska gozle bakicam söz bu ilacida icicem yarinda ise yaricaktr kesn kzimda ise yariyodu cnku bakalim nolcak

Saol canim asicam insallah yarindan itibaren dukana baska gozle bakicam söz bu ilacida icicem yarinda ise yaricaktr kesn kzimda ise yariyodu cnku bakalim nolcak
Cnm menulerinde ev yapımı yoğurt ekle probiyotik olduğu için oda çalıştırır bağırsakları activia falan da yersin sadeside var nasılsa kayisili form çayı falan alırsın iyi geleni bulursun sende

Evet canım ben doktora gittim doktor muayene ederken off çok kötü kulunç olmuş dedi sonrada dayadı birsürü kas gevşetici hapı iğneleri :) benim o kadar ağrıyorduki anneme anne sert bastır diyordum kadın basıyorum diyodu ama hissetmiyordum ağrıdan.robocop gibi yürüdüm 1 hafta.seninki belki normal kulunçtur dediğim gibi havalar birden soğuduya dikkat etmemişsindir.geçer o zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…