- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.221
tebrikler canımGünaydın. Ben Dukan ile 3 günde 3.1 kilo vermis bulunmaktayim81.6. dan 78.5 indim. Bugün 4.gunum bu da jambonlu dukan omlet ve espressodan oluşan sabah kahvaltim.Eki Görüntüle 1900793
çok sevindim canım tebriklerGünaydın. Ben Dukan ile 3 günde 3.1 kilo vermis bulunmaktayim81.6. dan 78.5 indim. Bugün 4.gunum bu da jambonlu dukan omlet ve espressodan oluşan sabah kahvaltim.Eki Görüntüle 1900793 toplight @w e n d y @keremcemim morordek
sanda aferin çekirgegünaydın kızlarr kilo bildirim günü
geçen hafta:69,400
bu hafta : 68,500
-900 gr
yüzde hasabı: 1,30
morordek toplight inatettimolacak
alevli omlettebrikler canımo omlet yanmış mı nolmuş bacım resimde mi öyle çıkmış yoksa
şifa olsun canım cesaretine hayranımGünaydın kızlar dün gelemedim hiç .
dün hacamat yaptırdım ama pek kan çıkmadı. Hacamatin üstüne sülük tedavisi de yaptırdım. kanama devam ediyor en az 24 saatboyunca olacak bu kkanamam. Sürekli bir uyku halim var. Akşam kaçta uyudum bilmiyorum. Pazartesiye kadar pek ugrayamayabilirim. Arada gelirim yine.
Benim koca yedirme çalışmalarına tam gaz devam hele kanaması gördükçe ye ye deyip duruyor.
Ama o kadar yemeye rağmen kilo almamisim kilom geçen hafta ile sabit. 74.7.
geçmiş olsun canım .. bu hafta ben seni geçtim ozaman geçen hafta ben popodan çektim bu hafta sen hacamat sülük hastalık ... iyileşte bomba gibi dön aramızaGünaydın kızlar dün gelemedim hiç .
dün hacamat yaptırdım ama pek kan çıkmadı. Hacamatin üstüne sülük tedavisi de yaptırdım. kanama devam ediyor en az 24 saatboyunca olacak bu kkanamam. Sürekli bir uyku halim var. Akşam kaçta uyudum bilmiyorum. Pazartesiye kadar pek ugrayamayabilirim. Arada gelirim yine.
Benim koca yedirme çalışmalarına tam gaz devam hele kanaması gördükçe ye ye deyip duruyor.
Ama o kadar yemeye rağmen kilo almamisim kilom geçen hafta ile sabit. 74.7.
sağol beybiiçok sevindim canım tebrikler
sanda aferin çekirge
alevli omlet
şifa olsun canım cesaretine hayranım
çok sevindim canım tebrikler
sanda aferin çekirge
alevli omlet
şifa olsun canım cesaretine hayranım
sağol beybiikız sana dertlerimi yazacam haa unuttum sanma güzin ablalığa terfi ettin
amiinn canım cümlemizee inşallahAllah büyük dert vermesin canım.
geçmiş olsun canım .. bu hafta ben seni geçtim ozaman geçen hafta ben popodan çektim bu hafta sen hacamat sülük hastalık ... iyileşte bomba gibi dön aramıza
Aaa sendemi uzun sure kabizlik yasadin dukan yuzunden mi aynen sekerli ole cok bayiyoki anlatamam 2 kasik ictm acaba diyert zarari olurmu ya smdi o aklima geldi sekerli dyince
Günaydın. Ben Dukan ile 3 günde 3.1 kilo vermis bulunmaktayim81.6. dan 78.5 indim. Bugün 4.gunum bu da jambonlu dukan omlet ve espressodan oluşan sabah kahvaltim.Eki Görüntüle 1900793 toplight @w e n d y @keremcemim morordek
günaydın kızlarr kilo bildirim günü
geçen hafta:69,400
bu hafta : 68,500
-900 gr
yüzde hasabı: 1,30
günaydın herkese ben tartıldım 78.6
yaparsın canım kendini iyi hissedince .. inşallah toparlan bi an önceIyilestin ce yaparım cezamı canım. Tebrik ediyorum seni. Yarına toparlanirim insaallah
vayy süpermiş... ya zayıfladıkça insan gençleşiyor bu bir gerçekDün hacamat a gittiğim yerde beni bekar zannettiler:) çocuk benim deyince şaşırdılar ay bu çok güzel bir duygu
unuturmuyum yazın anacım yazın.....sağol beybiikız sana dertlerimi yazacam haa unuttum sanma güzin ablalığa terfi ettin
ay ben yaptıramam yaaa cesaret edememKafama yani iki kulak arkasina da yaptirdim. Ama bir daha ki sefere full kafaya yaptiracam. Kafadan yapilan hacamatta cok rahatladim yapilirken bi gevsedim ki sorma....
AminnnnnnnnnnnAllah büyük dert vermesin canım.
vay vay tambağıma bak sen kız 62 kilo olunca istemeye gelmesinler...Dün hacamat a gittiğim yerde beni bekar zannettiler:) çocuk benim deyince şaşırdılar ay bu çok güzel bir duygu
dukanın gücü diyelimGünaydın kızlar; sabah tartıldım sebze günü nedeniyle az daha fazla, bundan sonra perşembe günlerini ne olursa olsun saf protein yapıcam, ama geçen haftaya göre eksi durumdayım korkmayın :)
w e n d y (64,1/63,4/0,7/%1,09)
canım o kadardan bişi olmaz artık yapıcak bişi yok ama senin vücudun ne yiyince wc sıkıntın çözülüyo onu bi düşün? bak dukana uymasa da elma yiyorum ben, senin kuru kayısıysa kabızlık için ye mesela, bu böyle ilaçlarla çözülmesin,i bi süre sonra bagırsaklar tembelleşebilir çünkü
harikasın, tebrikler :)
canım süpersin.
kızz bu taze gelin geçmiş ya seni
sağol canım sende süpersin ..Günaydın kızlar; sabah tartıldım sebze günü nedeniyle az daha fazla, bundan sonra perşembe günlerini ne olursa olsun saf protein yapıcam, ama geçen haftaya göre eksi durumdayım korkmayın :)
w e n d y (64,1/63,4/0,7/%1,09)
canım o kadardan bişi olmaz artık yapıcak bişi yok ama senin vücudun ne yiyince wc sıkıntın çözülüyo onu bi düşün? bak dukana uymasa da elma yiyorum ben, senin kuru kayısıysa kabızlık için ye mesela, bu böyle ilaçlarla çözülmesin,i bi süre sonra bagırsaklar tembelleşebilir çünkü
harikasın, tebrikler :)
canım süpersin.
kızz bu taze gelin geçmiş ya seni
sağol canım sende süpersin ..ya bugün alıpta giyemediğim bi pantolonumu giydim dar geliyordu bi deniyim dedim oldu çok mutlu oldum kilo vermek mutluluk sebebi yaaa
nedense ben değilimkesinlikle aynı fikirdeyim :) baksana bi mutluyuz hepimizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?