Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın. Ben Dukan ile 3 günde 3.1 kilo vermis bulunmaktayim 81.6. dan 78.5 indim. Bugün 4.gunum bu da jambonlu dukan omlet ve espressodan oluşan sabah kahvaltim.Eki Görüntüle 1900793
tebrikler canım o omlet yanmış mı nolmuş bacım resimde mi öyle çıkmış yoksa

Günaydın kızlar dün gelemedim hiç .
dün hacamat yaptırdım ama pek kan çıkmadı. Hacamatin üstüne sülük tedavisi de yaptırdım. kanama devam ediyor en az 24 saatboyunca olacak bu kkanamam. Sürekli bir uyku halim var. Akşam kaçta uyudum bilmiyorum. Pazartesiye kadar pek ugrayamayabilirim. Arada gelirim yine.
Benim koca yedirme çalışmalarına tam gaz devam hele kanaması gördükçe ye ye deyip duruyor.
Ama o kadar yemeye rağmen kilo almamisim kilom geçen hafta ile sabit. 74.7.

çok sevindim canım tebrikler
günaydın kızlarr kilo bildirim günü

geçen hafta:69,400
bu hafta : 68,500
-900 gr

yüzde hasabı: 1,30

morordek toplight inatettimolacak
sanda aferin çekirge
tebrikler canım o omlet yanmış mı nolmuş bacım resimde mi öyle çıkmış yoksa
alevli omlet
şifa olsun canım cesaretine hayranım

geçmiş olsun canım .. bu hafta ben seni geçtim ozaman geçen hafta ben popodan çektim bu hafta sen hacamat sülük hastalık ... iyileşte bomba gibi dön aramıza

çok sevindim canım tebrikler

sanda aferin çekirge

alevli omlet

şifa olsun canım cesaretine hayranım

Kafama yani iki kulak arkasina da yaptirdim. Ama bir daha ki sefere full kafaya yaptiracam. Kafadan yapilan hacamatta cok rahatladim yapilirken bi gevsedim ki sorma....

geçmiş olsun canım .. bu hafta ben seni geçtim ozaman geçen hafta ben popodan çektim bu hafta sen hacamat sülük hastalık ... iyileşte bomba gibi dön aramıza

Iyilestin ce yaparım cezamı canım. Tebrik ediyorum seni. Yarına toparlanirim insaallah

Günaydın kızlar; sabah tartıldım sebze günü nedeniyle az daha fazla, bundan sonra perşembe günlerini ne olursa olsun saf protein yapıcam, ama geçen haftaya göre eksi durumdayım korkmayın :)

w e n d y (64,1/63,4/0,7/%1,09)

Aaa sendemi uzun sure kabizlik yasadin dukan yuzunden mi aynen sekerli ole cok bayiyoki anlatamam 2 kasik ictm acaba diyert zarari olurmu ya smdi o aklima geldi sekerli dyince

canım o kadardan bişi olmaz artık yapıcak bişi yok ama senin vücudun ne yiyince wc sıkıntın çözülüyo onu bi düşün? bak dukana uymasa da elma yiyorum ben, senin kuru kayısıysa kabızlık için ye mesela, bu böyle ilaçlarla çözülmesin,i bi süre sonra bagırsaklar tembelleşebilir çünkü

harikasın, tebrikler :)

günaydın kızlarr kilo bildirim günü

geçen hafta:69,400
bu hafta : 68,500
-900 gr

yüzde hasabı: 1,30

canım süpersin.

günaydın herkese ben tartıldım 78.6

kızz bu taze gelin geçmiş ya seni

Iyilestin ce yaparım cezamı canım. Tebrik ediyorum seni. Yarına toparlanirim insaallah
yaparsın canım kendini iyi hissedince .. inşallah toparlan bi an önce
Dün hacamat a gittiğim yerde beni bekar zannettiler:) çocuk benim deyince şaşırdılar ay bu çok güzel bir duygu
vayy süpermiş... ya zayıfladıkça insan gençleşiyor bu bir gerçek

sağol beybii kız sana dertlerimi yazacam haa unuttum sanma güzin ablalığa terfi ettin
unuturmuyum yazın anacım yazın.....
şaka bir yana tek derdimiz kilo vermeye çalışmak olsun ...
Kafama yani iki kulak arkasina da yaptirdim. Ama bir daha ki sefere full kafaya yaptiracam. Kafadan yapilan hacamatta cok rahatladim yapilirken bi gevsedim ki sorma....
ay ben yaptıramam yaaa cesaret edemem
Allah büyük dert vermesin canım.
Aminnnnnnnnnnn
Dün hacamat a gittiğim yerde beni bekar zannettiler:) çocuk benim deyince şaşırdılar ay bu çok güzel bir duygu
vay vay tambağıma bak sen kız 62 kilo olunca istemeye gelmesinler...
annem çok genç evlenmiş bir gün kapı çalmış kadının biri yarın dünüre gelicez evde kimse varmı annenleri çağır demiş kadın babamda kovalamış kadını ....

dukanın gücü diyelim

sağol canım sende süpersin .. ya bugün alıpta giyemediğim bi pantolonumu giydim dar geliyordu bi deniyim dedim oldu çok mutlu oldum kilo vermek mutluluk sebebi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…