- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.241
yazıyorum birazdan :))unuturmuyum yazın anacım yazın.....
şaka bir yana tek derdimiz kilo vermeye çalışmak olsun ...
ay ben yaptıramam yaaa cesaret edemem
Aminnnnnnnnnnn
vay vay tambağıma bak sen kız 62 kilo olunca istemeye gelmesinler...
annem çok genç evlenmiş bir gün kapı çalmış kadının biri yarın dünüre gelicez evde kimse varmı annenleri çağır demiş kadın babamda kovalamış kadını ....
yaparsın canım kendini iyi hissedince .. inşallah toparlan bi an önce
vayy süpermiş... ya zayıfladıkça insan gençleşiyor bu bir gerçek
inşallah hep eksiler görürüz tartıdakesinlikle aynı fikirdeyim :) baksana bi mutluyuz hepimizde :)
hem genç duruyor insan hem sağlıklı .. ben önceden gözlerim çekik zannederdim meğersem kilodan öyle gözüküyormuş zayıfladım gözlerim büyüdü gibi yüz ifadesi bile değişiyor insanın ya yeni bir sen çıkıyor ortaya sanki çok güzel bi duyguEvet canım geçen bana önceden büyük gösteriyordun şimdi küçük gösteriyordun bile diyen oldu. Çok güzel bişey bu.
nilsub öyle yatiyorst: 48533180 .!.:unuturmuyum yazın anacım yazın.....
şaka bir yana tek derdimiz kilo vermeye çalışmak olsun ...
ay ben yaptıramam yaaa cesaret edemem
Aminnnnnnnnnnn
vay vay tambağıma bak sen kız 62 kilo olunca istemeye gelmesinler...
annem çok genç evlenmiş bir gün kapıyapıp öyle yakkış kadının biri yarın dünüre gelicez evde kimse varmı annenleri çağır demiş kadın babamda kovalamış kadını ....
Günaydın. Ben Dukan ile 3 günde 3.1 kilo vermis bulunmaktayim81.6. dan 78.5 indim. Bugün 4.gunum bu da jambonlu dukan omlet ve espressodan oluşan sabah kahvaltim.Eki Görüntüle 1900793 toplight @w e n d y @keremcemim morordek
Tebriks cok iyi vermissin cnmgünaydın kızlarr kilo bildirim günü
geçen hafta:69,400
bu hafta : 68,500
-900 gr
yüzde hasabı: 1,30
morordek toplight @inatettimolacak
inşallah hep eksiler görürüz tartıda
Belli olmaz kocam çatlar herhalde öyle bişey olsa.zatem bu hafta cok degisik. Once bi soylendi. Yeter bu kadar zayifladigin daha verip napacan alma yeter, daha fazla zayoflama amacin ne diye soylendi durdu. Sonrada abartisiz her geceden ciktiginda elinde yagli ekmek pogaca sicak pidelerle geldi
kahvalti yapipoyle yatiyor normalde yapmadan yatardi. Hele eve beyaz ekmek hic almazdik . Noldu bu adama diyorum. Kasitli mi yapiyor acaba:)
Hayirli cumlar canimHayırlı cumalar
Dün hiç spor yapmama rağmen 300 gr gitmiş.
Hamilelik şüphesi olduğu için 2 gündür spor yapamadım yoksa 66 olurdum. Kim bilir belki hasta olursam daha fazla gider.
Başlangıç Kilom 68 di
Pazartesi 67 diye bildirdim çünkü cumadan sonra 1 kilo gitmişti. Şimdi ben hangisinin yüzdesini alcam şuan 66.3 güncel kilom
Hayırlı cumalar
Hamilelik şüphesi olduğu için 2 gündür spor yapamadım yoksa 66 olurdum. Kim bilir belki hasta olursam daha fazla gider.
Başlangıç Kilom 68 di
Pazartesi 67 diye bildirdim çünkü cumadan sonra 1 kilo gitmişti. Şimdi ben hangisinin yüzdesini alcam şuan 66.3 güncel kilom
Gunayfmdin kizlarrr kilo bildimimi yapayim hemen
Cuma:71.1
Bu hafta:68.8 fark:_2.3
Izne ayrıldıgim kilo:69.9 onun uzerinden hesaplama yapmam lazm dimi kaptanimtoplight bugun listeye girmek istiyorum
Hayirli cumlar canim
Pazartesiyi katma hesaba giris kilondan yuzde alcan
canım pazartesiyi kendimiz alıoz ölesine, asıl önemli olan cuma günü bildirdiğin.
bacılar bacılar yarın tartı gunuınsallah herkes eksi gorur
günaydın kızlarr kilo bildirim günü
geçen hafta:69,400
bu hafta : 68,500
-900 gr
yüzde hasabı: 1,30
Günaydın kızlar dün gelemedim hiç .
dün hacamat yaptırdım ama pek kan çıkmadı. Hacamatin üstüne sülük tedavisi de yaptırdım. kanama devam ediyor en az 24 saatboyunca olacak bu kkanamam. Sürekli bir uyku halim var. Akşam kaçta uyudum bilmiyorum. Pazartesiye kadar pek ugrayamayabilirim. Arada gelirim yine.
Benim koca yedirme çalışmalarına tam gaz devam hele kanaması gördükçe ye ye deyip duruyor.
Ama o kadar yemeye rağmen kilo almamisim kilom geçen hafta ile sabit. 74.7.
günaydın herkese ben tartıldım 78.6
Günaydın kızlar; sabah tartıldım sebze günü nedeniyle az daha fazla, bundan sonra perşembe günlerini ne olursa olsun saf protein yapıcam, ama geçen haftaya göre eksi durumdayım korkmayın :)
w e n d y (64,1/63,4/0,7/%1,09)
canım o kadardan bişi olmaz artık yapıcak bişi yok ama senin vücudun ne yiyince wc sıkıntın çözülüyo onu bi düşün? bak dukana uymasa da elma yiyorum ben, senin kuru kayısıysa kabızlık için ye mesela, bu böyle ilaçlarla çözülmesin,i bi süre sonra bagırsaklar tembelleşebilir çünkü
harikasın, tebrikler :)
canım süpersin.
kızz bu taze gelin geçmiş ya seni
Günaydın kızlar. Kilom 82.1
Yani -300.
Eğer ayrılabiliyosam 2 hafta izne ayrılıp daha iyi bi dönüş yapmak istiyorum
Gunayfmdin kizlarrr kilo bildimimi yapayim hemen
Cuma:71.1
Bu hafta:68.8 fark:_2.3
Izne ayrıldıgim kilo:69.9 onun uzerinden hesaplama yapmam lazm dimi kaptanimtoplight bugun listeye girmek istiyorum
kg veren herkesi tebrik ediyorumHayırlı cumalar
Başlangıç Kilom 68 di
Kaptanım yetismissin ben de ekleyecektim tam :) Yeni üyelerin bilgisi sende yoksa ben eklerim sonuna :)günaydın kızlar kg bildirenleri alıntıladım şimdi listeyi ekliyorum
Canım yalnız sen hic menü paylasmıyorsun. Paylasımın da cok azbacılar bacılar yarın tartı gunuınsallah herkes eksi gorur
Sagol canim benimkrakerim tebriklerrrr
ay bu lapa nasıl böyle kilo verdiriyo anlamak zor valla, ama harikaaaa
tebriks fistik cok iyiBaşlangıç Kilom
68 kg
-1.700
Şuan
66.3
Yüzde Hesabım,
%1,156
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?