Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yazıyorum birazdan :))
kız güldürdün valla sabah sabah hahaha öyle bişey olsa benim kocam döver gelenleri off komediymiş yaa

yaparsın canım kendini iyi hissedince .. inşallah toparlan bi an önce

vayy süpermiş... ya zayıfladıkça insan gençleşiyor bu bir gerçek

Evet canım geçen bana önceden büyük gösteriyordun şimdi küçük gösteriyordun bile diyen oldu. Çok güzel bişey bu.

Evet canım geçen bana önceden büyük gösteriyordun şimdi küçük gösteriyordun bile diyen oldu. Çok güzel bişey bu.
hem genç duruyor insan hem sağlıklı .. ben önceden gözlerim çekik zannederdim meğersem kilodan öyle gözüküyormuş zayıfladım gözlerim büyüdü gibi yüz ifadesi bile değişiyor insanın ya yeni bir sen çıkıyor ortaya sanki çok güzel bi duygu

Belli olmaz kocam çatlar herhalde öyle bişey olsa.zatem bu hafta cok degisik. Once bi soylendi. Yeter bu kadar zayifladigin daha verip napacan alma yeter, daha fazla zayoflama amacin ne diye soylendi durdu. Sonrada abartisiz her geceden ciktiginda elinde yagli ekmek pogaca sicak pidelerle geldi
kahvalti yapipoyle yatiyor normalde yapmadan yatardi. Hele eve beyaz ekmek hic almazdik . Noldu bu adama diyorum. Kasitli mi yapiyor acaba:)

vay caninaaaa supper
günaydın kızlarr kilo bildirim günü

geçen hafta:69,400
bu hafta : 68,500
-900 gr

yüzde hasabı: 1,30

morordek toplight @inatettimolacak
Tebriks cok iyi vermissin cnm

Hayırlı cumalar

Dün hiç spor yapmama rağmen 300 gr gitmiş.
Hamilelik şüphesi olduğu için 2 gündür spor yapamadım yoksa 66 olurdum. Kim bilir belki hasta olursam daha fazla gider.

Başlangıç Kilom 68 di
Pazartesi 67 diye bildirdim çünkü cumadan sonra 1 kilo gitmişti. Şimdi ben hangisinin yüzdesini alcam şuan 66.3 güncel kilom

inşallah hep eksiler görürüz tartıda

ay inşallah, tartılıosak sorun yok, Allah tartılardan korkutup kaçırtmasın, hergün tartılıp bugünde iyiyim çok şükür dedirtsin inşallaaaaah, amin

hahah, sabotajjjj, gelme oyunlara tambakcım :)

Hayirli cumlar canim
Pazartesiyi katma hesaba giris kilondan yuzde alcan

canım pazartesiyi kendimiz alıoz ölesine, asıl önemli olan cuma günü bildirdiğin.

Gunayfmdin kizlarrr kilo bildimimi yapayim hemen
Cuma:71.1
Bu hafta:68.8 fark:_2.3

Izne ayrıldıgim kilo:69.9 onun uzerinden hesaplama yapmam lazm dimi kaptanim toplight bugun listeye girmek istiyorum

krakerim tebriklerrrr

ay bu lapa nasıl böyle kilo verdiriyo anlamak zor valla, ama harikaaaa

günaydın kızlar kg bildirenleri alıntıladım şimdi listeyi ekliyorum
bacılar bacılar yarın tartı gunu ınsallah herkes eksi gorur

günaydın kızlarr kilo bildirim günü

geçen hafta:69,400
bu hafta : 68,500
-900 gr

yüzde hasabı: 1,30

morordek toplight @inatettimolacak

günaydın herkese ben tartıldım 78.6

Günaydın kızlar. Kilom 82.1
Yani -300.
Eğer ayrılabiliyosam 2 hafta izne ayrılıp daha iyi bi dönüş yapmak istiyorum

Gunayfmdin kizlarrr kilo bildimimi yapayim hemen
Cuma:71.1
Bu hafta:68.8 fark:_2.3

Izne ayrıldıgim kilo:69.9 onun uzerinden hesaplama yapmam lazm dimi kaptanim toplight bugun listeye girmek istiyorum

kg veren herkesi tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…