- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.721
Ben söymediydim ama nasıl öğrendinizo kim gıııı aycan kim ben kaçırmışım...
pizza muhabbetinin sahbi senmisin bende ne oldu diyodum
valla tam bende bilmiyorum annemler samsundan yumurta yollamıştı gurkun altına koydum bunlardan çıktı burdada hiç yoktu çok meşhur oldular herkes istiyo ama vermiyorumahahha kız bunların cinsi nebunca yıldır köydeyiz böyle tavuk görmedim tam apaçi senin tavuklar
bizim takımda sherlock çok nasıl gizli kalsınBen söymediydim ama nasıl öğrendiniz
yok kız senide öptümPardon yanlış mı okudum
Vayy maşallahKız ben hamilelikte 6 kilo verdim bebekte 3.750 Gr doğdu
Ayy çok güzel bir cinsEki Görüntüle 1901386
bu beyaz olanı birde simsiyah olanı var birde çilli arada saçlarını kesiyorum gözlerini kapatıyo yoksa
Yeni gelenler müstesna biz takımca çatlağız.
Ayy şanslıy mışsın.Çilli yide çeksenevalla tam bende bilmiyorum annemler samsundan yumurta yollamıştı gurkun altına koydum bunlardan çıktı burdada hiç yoktu çok meşhur oldular herkes istiyo ama vermiyorum
Ama dikkat etmeyince fazlasıyla geri aldimVayy maşallah
İyi o zamnyok kız senide öptüm
Bencede :))Hayat boyle daha keyıfli oluyorrr
Elimden geldıgınce yaxarım gene ama yaptıgım sey gece yememek bu aralarrray benimde hedefim 68 69 yılbaşına menü paylaşmam zor olur demişsin ama en azından nelere dikkat ettiğini yazarmısın
Emzirme dönemimde daha çok alınıyor diyorlar. Senin büyük oğlanda öylemiydi.Ama dikkat etmeyince fazlasıyla geri aldim
Tanışırız catlaklık derecesı oluşmuşsa takımda ıyı durumdasınızdır ıyıleseceksınız emın olunnnBencede :))
Takımız en çatlağıbtlbetul Betüş hanımdır.
Nasıl dayandın yaBende çocuklar pisi yaptım az önce afiyetle bende kokusundan faydalandı ustune de çay içtim afiyetle anam coluksuz çocuksuz diyet daha kolay şimdi ben diyetteyim onlarda yemedin
Bolbol su ayran iç pilav olarak bulguru tercih et süt yapıyor yeşillikleride unutmaElimden geldıgınce yaxarım gene ama yaptıgım sey gece yememek bu aralarrr
Tanışırız catlaklık derecesı oluşmuşsa takımda ıyı durumdasınızdır ıyıleseceksınız emın olunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?