- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.741
senin baktığında gibi baktımNasıl dayandın ya
Saygıyla eğiliyorum.
Haklısın arkadasım dıkkar etmeye calışıyorumBolbol su ayran iç pilav olarak bulguru tercih et süt yapıyor yeşillikleride unutma
Bebekte anne yerse tadını alırmış ya hamileyken ve emzirirken her çeşitten yemeye çalış benim küçük her yemeğin tadına bakar cogunuda sever
İşte boyle ınsanlarla cabuk kaynasıyorum fena artıdayım ama seni gecerım kafasından ben de ıstıyorummmnilsub bu hafta seninle kapışalım mı??
Ne dersin.
Bugun fena artıdayım ama yinede seni geçerim.
ya bende hep diyorum çünkü farklı yemekler pişiriyoruz ne iş bitiyor ne bulaşıkBende çocuklar pisi yaptım az önce afiyetle bende kokusundan faydalandı ustune de çay içtim afiyetle anam coluksuz çocuksuz diyet daha kolay şimdi ben diyetteyim onlarda yemedin
Afacanlara afiyet olsun o zamnEki Görüntüle 1901389 senin baktığında gibi baktım
hahaha tamam hadi bakalım iyi olan kazansınnilsub bu hafta seninle kapışalım mı??
Ne dersin.
Bugun fena artıdayım ama yinede seni geçerim.
tamam anladık kendine eziyet ediyonda bize niye ediyonEki Görüntüle 1901389 senin baktığında gibi baktım
Walla aynen öyle ben uç çeşit yapiyim büyük oğlan eşim benya bende hep diyorum çünkü farklı yemekler pişiriyoruz ne iş bitiyor ne bulaşık
Sende bu hafta kumralla kapışsanaİşte boyle ınsanlarla cabuk kaynasıyorum fena artıdayım ama seni gecerım kafasından ben de ıstıyorummm
Kız dün aşure yedin mihahaha tamam hadi bakalım iyi olan kazansın
tamam anladık kendine eziyet ediyonda bize niye ediyon
Olmaz bence benim 12 de içtiğinde oldumedusa38 akşam saat 9 gibi tarçınlı süt içsem kilo vermemde bir sorun olurmu.. ne dersin
İç kuzum iç bir tanemmedusa38 akşam saat 9 gibi tarçınlı süt içsem kilo vermemde bir sorun olurmu.. ne dersin
Su an yemeğe rağmen aç kalma terapisi yapıyorumhahaha tamam hadi bakalım iyi olan kazansın
tamam anladık kendine eziyet ediyonda bize niye ediyon
Saol canim o senin icinin gzelligicanım ne kadar güzel bir annesin maşallah
lütfen özele girmeyelimKız dün aşure yedin mi
Doğru söyle
artiste bakkkk sorcam ben sanaİç kuzum iç bir tanem
Yarasın sana
Ne olacak 2-3 bardak iç
Baktın bu hafta kilo veremiyon haftaya içmezsin.
orasını anladık şifa orucunda pişi mi yapılır kız başka bişey yapaydın bak benim canımıda istettinSu an si
Su an yemeğe rağmen aç kalma terapisi yapıyorum
Ayy insallah canimDevamı da gelecek inş.
sende her akşam pizza ye baktın zayıflamıyon haftaya gene yersinİç kuzum iç bir tanem
Yarasın sana
Ne olacak 2-3 bardak iç
Baktın bu hafta kilo veremiyon haftaya içmezsin.
Tabi tabiilütfen özele girmeyelim
artiste bakkkk sorcam be sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?