Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Baya al ver yapmissin sende ben gibi
Artk verdiklermizi geri almiycaz INSALLAH

Sinemi nerde gordun kiz bende takip ediyom resmini göremedim

Emzirme dönemimde daha çok alınıyor diyorlar. Senin büyük oğlanda öylemiydi.
Ya ben emzirme donemine guvenerek salacaktım hamilelikte :) emzirme 500 kalori yaktiriyor dememisler miydi? Accik saglikli beslensen zaten verirsin bence kilolarini. Ya da davulun sesi bana gene uzaktan mi hos geliyor :))
Tabi tabii
Kaçtın geçen cuma
Senin yüzdeni ezerek geçeceğim.
Aslında ezici üztünlükleri sevmem ama ne yapılım artık
Ooo cok azimli gordum seni Ebrusum :))

Harikasın yaa
Gülmekten eridim.
aman diyim erime ya bir daha güldürmeyeyim seni erirsinde beni geçersin
Senin bu yürüyüşlerine yetişemiyorum ama ben
yetişme zati ne yapcam uzan sen
Vayyy fena gaza geldin sen
60.6 ydım.
Gözümü korkuttun yaa
kork benden kızım
Ben pizza severimm.
tamam çok güzel yaparım bende
Bende leslie 4 mil yapayım bari
Rakibemden geri mi kalacam
aman yapma otur 1 saat çok uzun

Kızlar bilin bakalım ben napıyorum çok çılgın bi alışveriş yaptım..yazıyorum aldıklarım..
*Önce termoslu kucuk bı tencere gördüm okula yemek götürürüm yogun olunca ac kalıyom dıye.
*Sonra gözüme kestirip bi kazak aldım küccük beden
*Daha sonra eski zamanların kahve değirmenlerinden gördüm atladım hemen,soluğu aktarda aldım,içeri daldım dedim ki sizde tane yeşil kahve var mı adam şok ordan da aldım bi paket.
*Sonra dogruuu markete bakayım ne canlanacak gözünüzde
* Kocaaa bi lahana,kereviz,maydonoz,kabak,bilumum şifalı otlar ve meyveler Lahana çorbası diyeti yapıciiimm

Kırdım kafayı olummm bu hafta o 6 buraya gelecek o kadar.. Aha da yazıyorum buraya..Yapamazsam da tüm KK ya madara olayım

Kim kapışıyo şimdi benle?? Gözümü kararttım olum bu hafta görersiniz çılgın yüzde yapıcam -keremcemim müsade ederse tabi

ooooooooooooooo hadi bakalım özge özge özge şuan tezahurat yapıyom sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…