- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.761
78,6 dım sen kaçtın bakalım kızım bittin sennnnnnTabi tabii
Kaçtın geçen cuma
Senin yüzdeni ezerek geçeceğim.
Aslında ezici üztünlükleri sevmem ama ne yapılım artık
Sen nasıl olsa oruç değilsin yapta ye kuzum.orasını anladık şifa orucunda pişi mi yapılır kız başka bişey yapaydın bak benim canımıda istettin
yapayımda sana getireyim seversin senSen nasıl olsa oruç değilsin yapta ye kuzum.
Harikasın yaasende her akşam pizza ye baktın zayıflamıyon haftaya gene yersin
Senin bu yürüyüşlerine yetişemiyorum ama benhadi kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum geelince görüşürüz öpüldünüz kaçamak yapmayın kızarım
Vayyy fena gaza geldin sen78,6 dım sen kaçtın bakalım kızım bittin sennnnnn
sütte içmicem laaaaaaaaaaaaaa
Ben pizza severimm.yapayımda sana getireyim seversin sen
Baya al ver yapmissin sende ben gibiCanm bende 81 le dogurdum sezeryanle dgurdum hemde 2 gun snra eve gecnce 73 kiloydum kzimnkirkinda 69 kiloydum ama snra homini girtlak yiyince aldm isde1.5 yasnndayken dyet sporla 15 kilo verdm snra hamile kaldm 5 kilo aldm hemn 3 aylkke dusuk yaptm ama cocuk 1 ay once olms bana narkoz iyi gelmiyo evlen meden oncde amelyt olmstm ozmanda 7 8 kilo almstim kurtajdan snra isde 5 kilo daha aldm yani verdgim 15 kilonun 10 nu aldm smdi vermekle ugrasiyorum
Benim büyük oğlan başka bir şey pek yemiyorum yapacak bisi bulamadım tamamen oğlum için bu eziyetorasını anladık şifa orucunda pişi mi yapılır kız başka bişey yapaydın bak benim canımıda istettin
Ya ben emzirme donemine guvenerek salacaktım hamilelikte :) emzirme 500 kalori yaktiriyor dememisler miydi? Accik saglikli beslensen zaten verirsin bence kilolarini. Ya da davulun sesi bana gene uzaktan mi hos geliyor :))Emzirme dönemimde daha çok alınıyor diyorlar. Senin büyük oğlanda öylemiydi.
Ooo cok azimli gordum seni Ebrusum :))Tabi tabii
Kaçtın geçen cuma
Senin yüzdeni ezerek geçeceğim.
Aslında ezici üztünlükleri sevmem ama ne yapılım artık
blok yazıyomus bızım pdr mızSinemi nerde gordun kiz bende takip ediyom resmini göremedim
aman diyim erime ya bir daha güldürmeyeyim seni erirsinde beni geçersinHarikasın yaa
Gülmekten eridim.
yetişme zati ne yapcam uzan senSenin bu yürüyüşlerine yetişemiyorum ama ben
kork benden kızımVayyy fena gaza geldin sen
60.6 ydım.
Gözümü korkuttun yaa
tamam çok güzel yaparım bendeBen pizza severimm.
aman yapma otur 1 saat çok uzunBende leslie 4 mil yapayım bari
Rakibemden geri mi kalacam
olur o zaman herşey çocuklar içinBenim büyük oğlan başka bir şey pek yemiyorum yapacak bisi bulamadım tamamen oğlum için bu eziyet
ooooooooooooooo hadi bakalım özge özge özge şuan tezahurat yapıyom sanaKızlar bilin bakalım ben napıyorumçok çılgın bi alışveriş yaptım..yazıyorum aldıklarım..
*Önce termoslu kucuk bı tencere gördüm okula yemek götürürüm yogun olunca ac kalıyom dıye.
*Sonra gözüme kestirip bi kazak aldım küccük beden
*Daha sonra eski zamanların kahve değirmenlerinden gördüm atladım hemen,soluğu aktarda aldım,içeri daldım dedim ki sizde tane yeşil kahve var mıadam şok ordan da aldım bi paket.
*Sonra dogruuu markete bakayım ne canlanacak gözünüzde
* Kocaaa bi lahana,kereviz,maydonoz,kabak,bilumum şifalı otlar ve meyvelerLahana çorbası diyeti yapıciiimm
Kırdım kafayı olummm bu hafta o 6 buraya gelecek o kadar.. Aha da yazıyorum buraya..Yapamazsam da tüm KK ya madara olayım
Kim kapışıyo şimdi benle?? Gözümü kararttım olum bu hafta görersiniz çılgın yüzde yapıcam -keremcemim müsade ederse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?