Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tenceren nasıl foto çek at bakalım

Ben musade ederim de ben şifa orucundayim ne olucekk sen yine de yap 6 lar aşkına

Ya görümcelerim falan hep öyle diyorlardı.
Bebeğe süt olsun diye daha çok yiyip kilo aldık diye
Takımın anneleri aydınlatın bizi

Ördeğim ezeceğim ben bu organiği

Evet hiçte öyle erimiyosun kilo olarak geri dönüyor meyve sebze et balık neysede karbonhidrat tan uzak durmak lazım büyük oğlanı 2 yıl emzirdim yapıştı kilolar bende morordek gibi demiştim de

ooooooooooooooo hadi bakalım özge özge özge şuan tezahurat yapıyom sana
Ayyy sağol şekerimm
İlk vurucu darbeyı listeyı gırecegım zamana saklıyorumm o yuzden listeye gırınce yarısalım şimdı gırene kdr serbest takılayım
Vaaayy strateji konuşsun diyosunnn aslında eski üye uygulaması yapabiliriz belki?? ne zaman ayrılmıştın ki yarışmadan ve kaç kiloydun ayrıldığında?

Sabah 9. Da
1 haşlanmış patates üzerine yoğurt ve dere otu

Ara
1 su bardağı kadar yoğurt

Saat 15.30
1 haşlanmış patates üzeri sarımsaklı yoğurt ve maydanoz

akşam acikirsam 1 kase yoğurt yerim ama acikacagimi sanmıyorum. Midem taş gibi. Suyu az içtim içme lazım ama çok Üşüyorum içemiyorum o yüzden.
nilsub inatettimolacak morordek medusa38

Ya ne bileyim hatırlarsın Ebrusum M melampusefe vardi tugce1325 vardi emzirip deli kilolar veriyolardi her hafta. Hele melampusefe cogu zaman kacamak yapardi ama eksi gelirdi hep ben de onlari gorunce gaza geldim :))
Evet hiçte öyle erimiyosun kilo olarak geri dönüyor meyve sebze et balık neysede karbonhidrat tan uzak durmak lazım büyük oğlanı 2 yıl emzirdim yapıştı kilolar bende morordek gibi demiştim de
Ya iste aslinda kh süt yapmiyormus ki.. Yeşillik, sebzeler daha cok sut yapiyor derler hep. Tabi insanin cani ceker yer arada ama iste nefsime hakim olursam veririm belki
Vaaayy strateji konuşsun diyosunnn aslında eski üye uygulaması yapabiliriz belki?? ne zaman ayrılmıştın ki yarışmadan ve kaç kiloydun ayrıldığında?
Ya aslinda servey gayet de eski uye gordugum kadariyla etap nosunu hatirlamiyorum ama izne ayrilmis diye gormustum etap sonuc listelerinde. Ama toplight kaptanim da gecen gun yeni uye donemi dedi benim de kafam karisti

Çok tatlı duruyor. Tencereye de yerim gi ben.
kız ben de yoğurt diyetine başladım ama regl olurum 2 gune.
lahana diyetini de hiç sevmem umarım sen beğenirsin canım. 68 olursun insaallah
Ayyy senin iyi dileğini yerim beeennn olur muyum kız 68

Ya aslinda servey gayet de eski uye gordugum kadariyla etap nosunu hatirlamiyorum ama izne ayrilmis diye gormustum etap sonuc listelerinde. Ama toplight kaptanim da gecen gun yeni uye donemi dedi benim de kafam karisti
Buldum ördekcim

***5.TAKIM 420.ETAP***ETAP YEDİNCİSİ
toplight (65,7/65,3/0,40/%0,61)

kb196(72,4/72,2/0,2/%0,28)
kollontai (60,5/60,2/0,3/%0,50)
blanche_ea (59,4/59,3/0,1/%0,17)
servey(68/ ) hamilelikten dolayı izne ayrıldı
hedef 38beden (81,5/ 81,1/0,4/%0,49)
muska77 (91,8/89,3/2,5/%2,72)
hmyr_19 (92,5/93/-0,5/%-0,54)
imseval (117,1/116,8/0,3/%0,26)
5. TAKIM ORTALAMASI :% 0,50

3temmuz 2015te ayrılmış.. bence istediği zaman listeye girebilir.. Doğrudur bulduğum bilgiler sanırım canım sen de doğrula istersen servey ?? Karar defteri de aşağıdaki gibi diyor ;

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.

kızlar menüm morordek inatettimolacak

kahvaltı 3 köfte 1 yumurta 1kk peynir 1 tbe 1 yaprak marul

ara 3 kupa kayısılı form 1 mandilina

öğlen 4 yk kıymalı kanıbahar yemeği 4 yk yoğurt

ara 1 sade türk kahvesi 1 minik elma

akşam 1 tabak kıymalı karnıbahar 3 ceviz

su 2 lt
spor 40 dk yürüyüş

yeşil çay demlicem şimdi

çok az ya bacım ama güzel görünüyor

Hah yaşa sen ya ben bilgisayara kaydetmistim, malum şu an telden girince yazamadim :) bana da istedigi zaman dönebilir gibi gelmisti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…