- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.781
tenceren nasıl foto çek at bakalımKızlar bilin bakalım ben napıyorumçok çılgın bi alışveriş yaptım..yazıyorum aldıklarım..
*Önce termoslu kucuk bı tencere gördüm okula yemek götürürüm yogun olunca ac kalıyom dıye.
*Sonra gözüme kestirip bi kazak aldım küccük beden
*Daha sonra eski zamanların kahve değirmenlerinden gördüm atladım hemen,soluğu aktarda aldım,içeri daldım dedim ki sizde tane yeşil kahve var mıadam şok ordan da aldım bi paket.
*Sonra dogruuu markete bakayım ne canlanacak gözünüzde
* Kocaaa bi lahana,kereviz,maydonoz,kabak,bilumum şifalı otlar ve meyvelerLahana çorbası diyeti yapıciiimm
Kırdım kafayı olummm bu hafta o 6 buraya gelecek o kadar.. Aha da yazıyorum buraya..Yapamazsam da tüm KK ya madara olayım
Kim kapışıyo şimdi benle?? Gözümü kararttım olum bu hafta görersiniz çılgın yüzde yapıcam -keremcemim müsade ederse tabi
Ben musade ederim de ben şifa orucundayim ne olucekk sen yine de yap 6 lar aşkınaKızlar bilin bakalım ben napıyorumçok çılgın bi alışveriş yaptım..yazıyorum aldıklarım..
*Önce termoslu kucuk bı tencere gördüm okula yemek götürürüm yogun olunca ac kalıyom dıye.
*Sonra gözüme kestirip bi kazak aldım küccük beden
*Daha sonra eski zamanların kahve değirmenlerinden gördüm atladım hemen,soluğu aktarda aldım,içeri daldım dedim ki sizde tane yeşil kahve var mıadam şok ordan da aldım bi paket.
*Sonra dogruuu markete bakayım ne canlanacak gözünüzde
* Kocaaa bi lahana,kereviz,maydonoz,kabak,bilumum şifalı otlar ve meyvelerLahana çorbası diyeti yapıciiimm
Kırdım kafayı olummm bu hafta o 6 buraya gelecek o kadar.. Aha da yazıyorum buraya..Yapamazsam da tüm KK ya madara olayım
Kim kapışıyo şimdi benle?? Gözümü kararttım olum bu hafta görersiniz çılgın yüzde yapıcam -keremcemim müsade ederse tabi
Ya görümcelerim falan hep öyle diyorlardı.Ya ben emzirme donemine guvenerek salacaktım hamilelikte :) emzirme 500 kalori yaktiriyor dememisler miydi? Accik saglikli beslensen zaten verirsin bence kilolarini. Ya da davulun sesi bana gene uzaktan mi hos geliyor :))
Ooo cok azimli gordum seni Ebrusum :))
Bir de eltim gelecek ya şimdi bide onlara yemek yap zaten yemek yediğim saatler açlık daha çok hissediliyor ölü p gidecem buralardaolur o zaman herşey çocuklar için
Evet hiçte öyle erimiyosun kilo olarak geri dönüyor meyve sebze et balık neysede karbonhidrat tan uzak durmak lazım büyük oğlanı 2 yıl emzirdim yapıştı kilolar bendeYa görümcelerim falan hep öyle diyorlardı.
Bebeğe süt olsun diye daha çok yiyip kilo aldık diye
Takımın anneleri aydınlatın bizi
Ördeğim ezeceğim ben bu organiği
Bencede :))
Takımız en çatlağı @btlbetul Betüş hanımdır.
Olur kabul edıyorummmSende bu hafta kumralla kapışsana
Çok zevkli oluyor.
Biz birlikte spor falan yapıyorduk geçen aylarda
İnsanı teşvik ediyor.
Kumralcım nickini bulamadım.
Ayyy sağol şekerimmooooooooooooooo hadi bakalım özge özge özge şuan tezahurat yapıyom sana
Vaaayy strateji konuşsun diyosunnnİlk vurucu darbeyı listeyı gırecegım zamana saklıyorumm o yuzden listeye gırınce yarısalım şimdı gırene kdr serbest takılayım
Ya ne bileyim hatırlarsın Ebrusum M melampusefe vardiYa görümcelerim falan hep öyle diyorlardı.
Bebeğe süt olsun diye daha çok yiyip kilo aldık diye
Takımın anneleri aydınlatın bizi
Ördeğim ezeceğim ben bu organiği
Ya iste aslinda kh süt yapmiyormus ki.. Yeşillik, sebzeler daha cok sut yapiyor derler hep. Tabi insanin cani ceker yer arada ama iste nefsime hakim olursam veririm belkiEvet hiçte öyle erimiyosun kilo olarak geri dönüyor meyve sebze et balık neysede karbonhidrat tan uzak durmak lazım büyük oğlanı 2 yıl emzirdim yapıştı kilolar bendemorordek gibi demiştim de
Ya aslindaVaaayy strateji konuşsun diyosunnnaslında eski üye uygulaması yapabiliriz belki?? ne zaman ayrılmıştın ki yarışmadan ve kaç kiloydun ayrıldığında?
Ayyy senin iyi dileğini yerim beeennnÇok tatlı duruyor. Tencereye de yerim gi ben.
kız ben de yoğurt diyetine başladım ama regl olurum 2 gune.
lahana diyetini de hiç sevmem umarım sen beğenirsin canım. 68 olursun insaallah
Ay cok lezzetli görünüyorSabah ki pattisimEki Görüntüle 1901431
Buldum ördekcim
güle güle kullan canım çok güzel
çok az ya bacım ama güzel görünüyorSabah 9. Da
1 haşlanmış patates üzerine yoğurt ve dere otu
Ara
1 su bardağı kadar yoğurt
Saat 15.30
1 haşlanmış patates üzeri sarımsaklı yoğurt ve maydanoz
akşam acikirsam 1 kase yoğurt yerim ama acikacagimi sanmıyorum. Midem taş gibi. Suyu az içtim içme lazım ama çok Üşüyorum içemiyorum o yüzden.
nilsub inatettimolacak morordek medusa38
Hah yaşa sen ya ben bilgisayara kaydetmistim, malum şu an telden girince yazamadim :) bana da istedigi zaman dönebilir gibi gelmisti :)Buldum ördekcim
***5.TAKIM 420.ETAP***ETAP YEDİNCİSİ
toplight (65,7/65,3/0,40/%0,61)
kb196(72,4/72,2/0,2/%0,28)
kollontai (60,5/60,2/0,3/%0,50)
blanche_ea (59,4/59,3/0,1/%0,17)
servey(68/ ) hamilelikten dolayı izne ayrıldı
hedef 38beden (81,5/ 81,1/0,4/%0,49)
muska77 (91,8/89,3/2,5/%2,72)
hmyr_19 (92,5/93/-0,5/%-0,54)
imseval (117,1/116,8/0,3/%0,26)
5. TAKIM ORTALAMASI :% 0,50
3temmuz 2015te ayrılmış.. bence istediği zaman listeye girebilir.. Doğrudur bulduğum bilgiler sanırım canım sen de doğrula istersenservey ?? Karar defteri de aşağıdaki gibi diyor ;
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?