• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canm bende 81 le dogurdum sezeryanle dgurdum hemde 2 gun snra eve gecnce 73 kiloydum kzimnkirkinda 69 kiloydum ama snra homini girtlak yiyince aldm isde :KK43: 1.5 yasnndayken dyet sporla 15 kilo verdm snra hamile kaldm 5 kilo aldm hemn 3 aylkke dusuk yaptm ama cocuk 1 ay once olms bana narkoz iyi gelmiyo evlen meden oncde amelyt olmstm ozmanda 7 8 kilo almstim kurtajdan snra isde 5 kilo daha aldm yani verdgim 15 kilonun 10 nu aldm smdi vermekle ugrasiyorum :KK43:
Baya al ver yapmissin sende ben gibi
Artk verdiklermizi geri almiycaz INSALLAH

Kızlar istekleri kabul ettim bu arada

@Pdr93 canım cok guzelmıssın :nazar: ayrıca dıger uzmanlık alanı da makyajmısss bayıldım :rolleyes:

azaydidem azaydidem kız sen de öyle su gibisin maşallah :nazar: bu arada cok yakın oturuyoruz,ben de tuzladayım :KK66: yavrularda ayrı güzel :KK200:
Sinemi nerde gordun kiz bende takip ediyom resmini göremedim:KK12:

Emzirme dönemimde daha çok alınıyor diyorlar. Senin büyük oğlanda öylemiydi.
Ya ben emzirme donemine guvenerek salacaktım hamilelikte :) emzirme 500 kalori yaktiriyor dememisler miydi? Accik saglikli beslensen zaten verirsin bence kilolarini. Ya da davulun sesi bana gene uzaktan mi hos geliyor :))
Tabi tabii :KK70::KK70::KK70:
Kaçtın geçen cuma :KK53:
Senin yüzdeni ezerek geçeceğim.
Aslında ezici üztünlükleri sevmem ama ne yapılım artık :KK48:
Ooo cok azimli gordum seni Ebrusum :))

Harikasın yaa
Gülmekten eridim. :KK70::KK70:
aman diyim erime ya bir daha güldürmeyeyim seni erirsinde beni geçersin:KK70:
Senin bu yürüyüşlerine yetişemiyorum ama ben
yetişme zati ne yapcam uzan sen:uykucu:
Vayyy fena gaza geldin sen
60.6 ydım.
Gözümü korkuttun yaa
kork benden kızım :KK11:
Ben pizza severimm. :KK70::KK70:
tamam çok güzel yaparım bende:kk77:
Bende leslie 4 mil yapayım bari
Rakibemden geri mi kalacam :KK73:
aman yapma otur 1 saat çok uzun :işsiz::KK70::KK70::KK70:

Kızlar bilin bakalım ben napıyorum :D çok çılgın bi alışveriş yaptım..yazıyorum aldıklarım..
*Önce termoslu kucuk bı tencere gördüm okula yemek götürürüm yogun olunca ac kalıyom dıye.
*Sonra gözüme kestirip bi kazak aldım küccük beden :D
*Daha sonra eski zamanların kahve değirmenlerinden gördüm atladım hemen,soluğu aktarda aldım,içeri daldım dedim ki sizde tane yeşil kahve var mı :rolleyes: adam şok:KK57: ordan da aldım bi paket.
*Sonra dogruuu markete bakayım ne canlanacak gözünüzde :-)
* Kocaaa bi lahana,kereviz,maydonoz,kabak,bilumum şifalı otlar ve meyveler :ıslık: Lahana çorbası diyeti yapıciiimm :KK58:

Kırdım kafayı olummm bu hafta o 6 buraya gelecek o kadar.. Aha da yazıyorum buraya..Yapamazsam da tüm KK ya madara olayım :KK62:

Kim kapışıyo şimdi benle?? Gözümü kararttım olum bu hafta görersiniz çılgın yüzde yapıcam -keremcemim müsade ederse tabi :-)

Kızlar bilin bakalım ben napıyorum :KK70: çok çılgın bi alışveriş yaptım..yazıyorum aldıklarım..
*Önce termoslu kucuk bı tencere gördüm okula yemek götürürüm yogun olunca ac kalıyom dıye.
*Sonra gözüme kestirip bi kazak aldım küccük beden :KK70:
*Daha sonra eski zamanların kahve değirmenlerinden gördüm atladım hemen,soluğu aktarda aldım,içeri daldım dedim ki sizde tane yeşil kahve var mı :rolleyes: adam şok:KK57: ordan da aldım bi paket.
*Sonra dogruuu markete bakayım ne canlanacak gözünüzde :-)
* Kocaaa bi lahana,kereviz,maydonoz,kabak,bilumum şifalı otlar ve meyveler :ıslık: Lahana çorbası diyeti yapıciiimm :KK58:

Kırdım kafayı olummm bu hafta o 6 buraya gelecek o kadar.. Aha da yazıyorum buraya..Yapamazsam da tüm KK ya madara olayım :KK62:

Kim kapışıyo şimdi benle?? Gözümü kararttım olum bu hafta görersiniz çılgın yüzde yapıcam -keremcemim müsade ederse tabi :-)
ooooooooooooooo hadi bakalım özge özge özge şuan tezahurat yapıyom sana :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X