- Emoji Skoru
- 18.282
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #213.761
Pattis yedim ben de bugün . Ya benim karnim davul gibi dünden beri. Ben regl olacam 2 gune yaa..hiç bu kadar sismemisti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

78,6 dım sen kaçtın bakalım kızım bittin sennnnnnTabi tabii
Kaçtın geçen cuma
Senin yüzdeni ezerek geçeceğim.
Aslında ezici üztünlükleri sevmem ama ne yapılım artık![]()
Sen nasıl olsa oruç değilsin yapta ye kuzum.orasını anladık şifa orucunda pişi mi yapılır kız başka bişey yapaydın bak benim canımıda istettin![]()

yapayımda sana getireyim seversin senSen nasıl olsa oruç değilsin yapta ye kuzum.![]()
Harikasın yaasende her akşam pizza ye baktın zayıflamıyon haftaya gene yersin![]()
Senin bu yürüyüşlerine yetişemiyorum ama benhadi kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum geelince görüşürüz öpüldünüz kaçamak yapmayın kızarım![]()
Vayyy fena gaza geldin sen78,6 dım sen kaçtın bakalım kızım bittin sennnnnn
sütte içmicem laaaaaaaaaaaaaa
Ben pizza severimm.yapayımda sana getireyim seversin sen![]()
Baya al ver yapmissin sende ben gibiCanm bende 81 le dogurdum sezeryanle dgurdum hemde 2 gun snra eve gecnce 73 kiloydum kzimnkirkinda 69 kiloydum ama snra homini girtlak yiyince aldm isde1.5 yasnndayken dyet sporla 15 kilo verdm snra hamile kaldm 5 kilo aldm hemn 3 aylkke dusuk yaptm ama cocuk 1 ay once olms bana narkoz iyi gelmiyo evlen meden oncde amelyt olmstm ozmanda 7 8 kilo almstim kurtajdan snra isde 5 kilo daha aldm yani verdgim 15 kilonun 10 nu aldm smdi vermekle ugrasiyorum
![]()
Benim büyük oğlan başka bir şey pek yemiyorum yapacak bisi bulamadım tamamen oğlum için bu eziyetorasını anladık şifa orucunda pişi mi yapılır kız başka bişey yapaydın bak benim canımıda istettin![]()
Ya ben emzirme donemine guvenerek salacaktım hamilelikte :) emzirme 500 kalori yaktiriyor dememisler miydi? Accik saglikli beslensen zaten verirsin bence kilolarini. Ya da davulun sesi bana gene uzaktan mi hos geliyor :))Emzirme dönemimde daha çok alınıyor diyorlar. Senin büyük oğlanda öylemiydi.
Ooo cok azimli gordum seni Ebrusum :))Tabi tabii
Kaçtın geçen cuma
Senin yüzdeni ezerek geçeceğim.
Aslında ezici üztünlükleri sevmem ama ne yapılım artık![]()
blok yazıyomus bızım pdr mızSinemi nerde gordun kiz bende takip ediyom resmini göremedim![]()
aman diyim erime ya bir daha güldürmeyeyim seni erirsinde beni geçersinHarikasın yaa
Gülmekten eridim.![]()
yetişme zati ne yapcam uzan senSenin bu yürüyüşlerine yetişemiyorum ama ben

kork benden kızımVayyy fena gaza geldin sen
60.6 ydım.
Gözümü korkuttun yaa
tamam çok güzel yaparım bendeBen pizza severimm.![]()
aman yapma otur 1 saat çok uzunBende leslie 4 mil yapayım bari
Rakibemden geri mi kalacam![]()

Lahana çorbası diyeti yapıciiimm olur o zaman herşey çocuklar içinBenim büyük oğlan başka bir şey pek yemiyorum yapacak bisi bulamadım tamamen oğlum için bu eziyet![]()

ooooooooooooooo hadi bakalım özge özge özge şuan tezahurat yapıyom sanaKızlar bilin bakalım ben napıyorumçok çılgın bi alışveriş yaptım..yazıyorum aldıklarım..
*Önce termoslu kucuk bı tencere gördüm okula yemek götürürüm yogun olunca ac kalıyom dıye.
*Sonra gözüme kestirip bi kazak aldım küccük beden
*Daha sonra eski zamanların kahve değirmenlerinden gördüm atladım hemen,soluğu aktarda aldım,içeri daldım dedim ki sizde tane yeşil kahve var mıadam şok
ordan da aldım bi paket.
*Sonra dogruuu markete bakayım ne canlanacak gözünüzde
* Kocaaa bi lahana,kereviz,maydonoz,kabak,bilumum şifalı otlar ve meyvelerLahana çorbası diyeti yapıciiimm
Kırdım kafayı olummm bu hafta o 6 buraya gelecek o kadar.. Aha da yazıyorum buraya..Yapamazsam da tüm KK ya madara olayım
Kim kapışıyo şimdi benle?? Gözümü kararttım olum bu hafta görersiniz çılgın yüzde yapıcam -keremcemim müsade ederse tabi![]()