- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.801
Ayyy senin iyi dileğini yerim beeennnolur muyum kız 68
Ay cok lezzetli görünüyor
Senin bu tabaklarinin desenine benzer bende de tabak takimi var bu arada tambagim ya her gordugumde soyleyecegim unutuyorum
kızlar menümmorordek inatettimolacak
kahvaltı 3 köfte 1 yumurta 1kk peynir 1 tbe 1 yaprak marul
ara 3 kupa kayısılı form 1 mandilina
öğlen 4 yk kıymalı kanıbahar yemeği 4 yk yoğurt
ara 1 sade türk kahvesi 1 minik elma
akşam 1 tabak kıymalı karnıbahar 3 ceviz
su 2 lt
spor 40 dk yürüyüş
yeşil çay demlicem şimdi
normalde içmem 4 gündür wc sorunum vardı ondan içtim her zaman içmem kiNaptın kiz 3 kupa kaysili form çayını öyle . Onun içinde sinameki var canim. Hergun tüketmemek gerekir. Ben wc ye cikamadigim 3gunde iiçiyorum. Hergun içme ki bağırsak tembelliği alismasin
normalde içmem 4 gündür wc sorunum vardı ondan içtim her zaman içmem ki
Bravo vallahi nasil dayaniyorsun :)Bugünkü menüm
Sifa orucu 4. Günüm
Bugün su çay ve misafirine beraber bir sütlü Türk kahvesi içeceğim hala bırakmak istemiyorum bugün daha iyiyim baş ağrısı azaldı.ama şeytan arada hadi ye diyor şuan şeytana galip geldim
nilsub inatettimolacak morordek T tatlitambak
Bakalım senin yoğurt diyeti nasıl geçecek bende hiç 6 bardak yiyemedim yoğurdu patates te yemedim dükan yüzünden tavuk yemistim azicikBen de 1 kupası bile etki ediyor çok şükür senin de sorun kalkar inşaallah
Bakalım senin yoğurt diyeti nasıl geçecek bende hiç 6 bardak yiyemedim yoğurdu patates te yemedim dükan yüzünden tavuk yemistim azicik
Bugünkü menüm
Sifa orucu 4. Günüm
Bugün su çay ve misafirine beraber bir sütlü Türk kahvesi içeceğim hala bırakmak istemiyorum bugün daha iyiyim baş ağrısı azaldı.ama şeytan arada hadi ye diyor şuan şeytana galip geldim
nilsub inatettimolacak morordek T tatlitambak
Valla diyet için olsa dayanamazdım belki şifa için olduğundan başladım bi daha yapamam diyorum b irde yemek kokuları arasında yim misafirim var onlar yedi şimdi artık rahatimBravo vallahi nasil dayaniyorsun :)
Cuma 10. Günüm Cnm bakalım iyi olursam 21 e tamamlarim diyorum ama zor gibiCanim iyileşme olduğu için ağrı oluyormuş. Sakin bozma cumaya kdar kaç gün olacak
Ya Aaa çok güzel sende paçalı tavuk da vardirEki Görüntüle 1901386
bu beyaz olanı birde simsiyah olanı var birde çilli arada saçlarını kesiyorum gözlerini kapatıyo yoksa
Maşallah amma da yemişin ha neyse yarın farkı baya açarım herhalde zira bugün hicbisey yemeden doğru duzgunkızlar menümmorordek inatettimolacak
kahvaltı 3 köfte 1 yumurta 1kk peynir 1 tbe 1 yaprak marul
ara 3 kupa kayısılı form 1 mandilina
öğlen 4 yk kıymalı kanıbahar yemeği 4 yk yoğurt
ara 1 sade türk kahvesi 1 minik elma
akşam 1 tabak kıymalı karnıbahar 3 ceviz
su 2 lt
spor 40 dk yürüyüş
yeşil çay demlicem şimdi
Korkma kız korkma yediğim hamburgeri hiçbir komedyen erittiremez.aman diyim erime ya bir daha güldürmeyeyim seni erirsinde beni geçersin
koşin cinsimde var çok güzel netten bak bak altın koşin diyorlarYa Aaa çok güzel sende paçalı tavuk da vardir
Cuma 10. Günüm Cnm bakalım iyi olursam 21 e tamamlarim diyorum ama zor gibi
valla ben ilk başladığımda diyetisyenin verdiği listeyle 2 ayda 10 kilo verdim bu şekildeMaşallah amma da yemişin ha neyse yarın farkı baya açarım herhalde zira bugün hicbisey yemeden doğru duzgun
Korkma kız korkma yediğim hamburgeri hiçbir komedyen erittiremez.aman diyim erime ya bir daha güldürmeyeyim seni erirsinde beni geçersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?