Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bgunku menum sebzeprotein gunum
Kahvalti
lorlu 1 yumurta
Azcik dukan ekmek
2 tane kucuk salatalik

Arada yesil cay su

Ogle
Yulaf kepekli 1 kucuk kase yogurt

Arada su ve 1 kupa kiraz sapi cayi

Aksam
4 cok kücük köfte
Pazi yogurtlamasi 1 tabak
Kirmizi lahana sogan salatasi 1 tatli kasigi sivi yag hakkimi salataya kullandim
1 tatli kasigi sivi yag hakkimida 1 tane kucuk turp dogradim ona koydum
1 bcuk bardak zero

Bgun baya doydum birazdan leslie yapicam su ve kiraz sapi cayi icicem insallah sabaha almamis uyanirim

morordek toplight nilsub inatettimolacak

Offf be FBI gıbısınız beee muthıssınız yanı listeye gırıyor muyum hemenn

10 gün müü

köfteden sonrasını anlamadım valla bacım nerden vurdu aklına köfte :) neyse güzel menü olmuş
Ben inaniyorum canım olacaksın

İnşallah faydasını görürsün canım :)
koşin cinsimde var çok güzel netten bak bak altın koşin diyorlar
Kızzz bu da çok tatlıymış ya :)
Ooohh afiyet olsun

Offf be FBI gıbısınız beee muthıssınız yanı listeye gırıyor muyum hemenn
Benim anladığım kadarıyla girebilirsin canım.. Ama kaptana da bi soralım ne diyon kaptanım durum aşağıdaki gibi toplight

***5.TAKIM 420.ETAP***ETAP YEDİNCİSİ
toplight (65,7/65,3/0,40/%0,61)

kb196(72,4/72,2/0,2/%0,28)
kollontai (60,5/60,2/0,3/%0,50)
blanche_ea (59,4/59,3/0,1/%0,17)
servey(68/ ) hamilelikten dolayı izne ayrıldı
hedef 38beden (81,5/ 81,1/0,4/%0,49)
muska77 (91,8/89,3/2,5/%2,72)
hmyr_19 (92,5/93/-0,5/%-0,54)
imseval (117,1/116,8/0,3/%0,26)
5. TAKIM ORTALAMASI :% 0,50

3temmuz 2015te ayrılmış.. bence istediği zaman listeye girebilir.. Doğrudur bulduğum bilgiler sanırım canım sen de doğrula istersen servey ?? Karar defteri de aşağıdaki gibi diyor ;

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.

2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.

Saol canim Dukan dyeti olunca kfte tvuk aklima ne gelrse yapmaya clisiyorum sklmamak icin yarnda tavuk yicem yada balik
paziyi hasladim icine sarimsakli az tuzli yogurt dokup karstirdim biz pazi yogurtlamasi diyoruz buna bide kirmizi lahanayi blirsn onu dgradim bide sogan dgradim ince uzun uzun 1 tatli kasigi sivi yag limon ve az tuz katip yedim bide turp dgradim bide zero ictm bu kadr anlatabildim umarm bu sefer

kız takılıyom kıyamam yazmış bi daha uzun uzun :) ayrıca o köfteli menü nilgünün menüsü değil miydi ona sataşmıştım ben asıl

Sahnurrrr benı dellendırme uleeeeennnnn listeye almamak için yokuş muuuu k

Sahnuru arayayım şimdı bakar

Bu cuma gectı ıkı cuma mı kaldı bu arada sen nıye lıstede degılsın sahnurum

Sahnurrrr benı dellendırme uleeeeennnnn listeye almamak için yokuş muuuu k
dur kız özge zaten james bond gibi dedektif ektrem durum 1 e girer haftaya listedesin tabii güzel kg verirsen

nilsub benim eşim de tavukları çok seviyor. Bahçeli bir yer nasibimiz olursa seve seve bakacak biliyorum. Lojman da balkon da 4 tane civciv aldık buyuduler horoz oldular öyle bir bakıyordu ki her gören şaşırıyor du... seninkiler in cinsi çok guzel

Kaptanım artık sizde listeye girin yaa hep beraber 68 lere kosalim
benim hain planlarım var sıkı bir kg verip listeye öyle gircem bi şekilde şimdilik kabızlık oroblemini çözdüm bu hafta 74 ve altu gelirsem listedeyim serveyim de listeye girecek ama acaba onu almasam mı geçer beni şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…