• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım bu yeni çatlak hatunu resmi olarak yazmazsan aramıza seni taciz etmeye devam edecek sanırım :KK48: Laf aramızda bir miktar sana takık sanırım :KK70: :KK70:
Bazılarını görmeden de enerjisinin yüksek olduğunu anlamak tuhaf bi duyguymuş,içim ısındı,deliliğin ölçüsü anlaşıldı,sopa saklandı :KK70: malum deli deliyi görünce..... :KK70: :KK70:
Sıkıntı yok ada bizdenn... :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Neyse arada ben de göstereyim size bişeyler ;) Kızlar aldım dedim ya malzemeleri girdim yaptm çorbamı yarın sabah başlıyorum tey tey teyyy :halay::halay::halay:

Pişmiş halini de koyuyuom belki blenderdan çekerim soğuyunca ;) Malzemleri sağ baştan sayıyorum :D
*Yarım lahana (Resimde hepsi çıkmadı kırpmak zorunda kaldım ama bayaa lahana var orda ;) )
*5büyük soğan
*1 kereviz (saplarını da doğradım)
*3yeşil biber ,2tane de acı biber var
*1tane kabak
*Yarım demet maydonoz,rendelenmiş taze zencefil,2diş sarmısak
*Bi tane sebze çorbası ekledim kıvamı bağlasın diye
*Bharatlar (Nane,kimyon,karabiber,pulbiber,zerdeçal,az tuz)
*2yk zeytinyağı
*1domates rendesi

yaklaşık 1lt su ekledim,.kocaaaa bi düdüklü tencere dolusu oldu hanımlar
1.webp

2.webp

Neyse arada ben de göstereyim size bişeyler :KK66: Kızlar aldım dedim ya malzemeleri girdim yaptm çorbamı yarın sabah başlıyorum tey tey teyyy :halay::halay::halay:

Pişmiş halini de koyuyuom belki blenderdan çekerim soğuyunca :KK66: Malzemleri sağ baştan sayıyorum :KK70:
*Yarım lahana (Resimde hepsi çıkmadı kırpmak zorunda kaldım ama bayaa lahana var orda :KK66: )
*5büyük soğan
*1tane kabak
*2yk zeytinyağı
*1domates rendesi

Eki Görüntüle 1901514

Eki Görüntüle 1901513
morordek morordek bu sana çok şey hatırlatmış olmalı

Neyse arada ben de göstereyim size bişeyler :KK66: Kızlar aldım dedim ya malzemeleri girdim yaptm çorbamı yarın sabah başlıyorum tey tey teyyy :halay::halay::halay:

Pişmiş halini de koyuyuom belki blenderdan çekerim soğuyunca :KK66: Malzemleri sağ baştan sayıyorum :KK70:
*Yarım lahana (Resimde hepsi çıkmadı kırpmak zorunda kaldım ama bayaa lahana var orda :KK66: )
*5büyük soğan
*1tane kabak
*2yk zeytinyağı
*1domates rendesi

Eki Görüntüle 1901514

Eki Görüntüle 1901513
Ellerine sağlık
Bol eksiler getirsin sana

Uleynnnnn sallamıyon heee
0532 60
Sallıyo inanmayın :D :D valla bende ki numara böyle değil senden sonra değiştirdi mi acep kaptan numarasını,sendeki bu takıntı potansiyelini görmüş olabiler mi acaba :D :D

Sahnurrrr kusumu keserım valla almazsanız benı listeye, pazartesıden burdayım 700 gr dusunsene koskoca 700 gr verdım nasıl almazsınız yavvvv bu cuma benı aldınız aldınız almadınız ????????
(Ne olacagını bulamadım:KK70:)

toplight toplight eskı uyeyım hamılelıkle ayrıldım tamam mı dondum mu keseyım mı kurdaaaaaaleyiiii:KK31:
dur kız şarjım bitmişti
Az önce eskı listeyı paylasmış ya bır tatlı arkadas baktım toplight toplight 64 kg yaxıyor hemen dedım yalaaaaan uleeeennnn deli sacmasıııııı snr farkettım kı bır yıl oncenınmış:KK70:
gene olcak şekerim dur 1. ay sonra 65 olcam dermişimmmmö
Kaptanım bu yeni çatlak hatunu resmi olarak yazmazsan aramıza seni taciz etmeye devam edecek sanırım :KK48: Laf aramızda bir miktar sana takık sanırım :KK70: :KK70:
Bazılarını görmeden de enerjisinin yüksek olduğunu anlamak tuhaf bi duyguymuş,içim ısındı,deliliğin ölçüsü anlaşıldı,sopa saklandı :KK70: malum deli deliyi görünce..... :KK70: :KK70:
sorma özgecim yaaa
bu hatun var ya 6. hissi de çok güçlğdür hamile kaldığında ben kocasından bile önce öğrenmiştim
servey servey bak bende bunu söyledim hatta regli zamanı gelmeden öğrenmişti ona göre bu hatuna fazla bulaşmayın korkulur :KK49:

Biz yağmurun atında VARLIGIM TURK VARLIGINA ARMAGAN OLSUN derken saka yapmıyorduk:duduk:
0532 602 :halay:

Back
X