• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de anne mağduruyum
Haftasonları genelde gıderım anneme ızmır de onlar ve genel de haftasonlarım hep abartılı gecerr o yuzden menu yazmıyorumm

5+5 ne demekkk
Dukan diyeti yapiorum canim ben seyir evresnde birgun safprotein birgun sebze protein oluyo ben 5 gun safprotein 5 gun sebze protein yapicam hizli kilo verebilmk icin dukani biraz arastr anlarsn canm bu arada emzirenlerde dukan diyeti yapabilio o lar güclendirme evresnden basliyo netten bi bak derm

Überrrr gorunuyorrr
O su bardaklarını kızılay dağıtmış sanırım her evde varrr
Gelmiş bize de bi yerden demekki :D
Hamıle kaldıgımdan berı ıstıyordum hamıleyken yasaktı ancak nasıp oldu
Ya bizde hamam kültürü pek yok.. biraz huylanıyom temiz midir değil midir diye.
Yok canim cumaya 5 gun var daha ve ben dukana devm edicem aldigimi misliyle vericem insallahhh lahmacun yedim bu arada :olamaz:
Kız lahmacun cok da kötü sayılmaz,toplarsın üzülme ;)

@keremcemim gıbı olum orucuna gıremem ıshal olacak bısey tuketemıyorum sute gecer dıye yemegı cok da kısamıyorum sut azalmadın aynı zaman da spor da yok laktık asıtten dolayı ıkıncı dereceden ıkı bılınmeyenlı denklem gıbı...

Dukan diyeti yapiorum canim ben seyir evresnde birgun safprotein birgun sebze protein oluyo ben 5 gun safprotein 5 gun sebze protein yapicam hizli kilo verebilmk icin dukani biraz arastr anlarsn canm bu arada emzirenlerde dukan diyeti yapabilio o lar güclendirme evresnden basliyo netten bi bak derm
Tavsıyen için tesekkur ederım sma omrum boyunca belırlı bır lısteye yada cerceveye baglı kalamadım gece yemeyerek cozecegım bu işi emzırırken

Kilosu bana kim yakınsa hemen bır duello patlatalım şimdi 79 um benn
Nigünüm sanırım :D :D
@keremcemim gıbı olum orucuna gıremem ıshal olacak bısey tuketemıyorum sute gecer dıye yemegı cok da kısamıyorum sut azalmadın aynı zaman da spor da yok laktık asıtten dolayı ıkıncı dereceden ıkı bılınmeyenlı denklem gıbı...
Ahaha düşünce gücüyle zayıflıyoz..hadi hep beraber ooommmmm :D :D emzirmek baya faydalı bence canım. bıraz kh den elını ceksen verırsın kolayca bence ;)

Gelmiş bize de bi yerden demekki :KK70:

Ya bizde hamam kültürü pek yok.. biraz huylanıyom temiz midir değil midir diye.

Kız lahmacun cok da kötü sayılmaz,toplarsın üzülme :KK66:
Aslında ben de hep pidtır dıye gıtmezdım oturdugun yerı patlayınca aştım o kulturu hala o masajları hıssedıyorumm

Ay lahana menümü yazayım unutmadannn
Sabah
1kse corba
2minnak mandalına

Öğle
1kase corba
1yesıl elma

Akşam
1kase corba
Yarım ayva 1mınnak mandalına

Su : 3lt gectı
Yesılcay,turk kahvesı,cay ne bulduysam ıctım :D
Spor yohh,, temızlık yaptım bugun
morordek morordek nilsub nilsub toplight toplight

Yarın da sebze+corba günü.. bakalım nasıl gececek ;)

Benimde şifa orucu 5 günde sona erdi malsef açlık belirtileri yaşayınca bu aksM çorba içtim şimdi midemde sorun çıkmasın diye yarın meyve suyu salı sebze meyve sonrada dukandan sebze protein yaparak normal düzene gececegim ileriki dönemlerde birkaç kez 3 gün deneyip sonrada 10 günlük yapabilirim yaz gelmeden T tatlitambak bende sonunu getiremedi aslında devam ederdim ama 2 oğlan var bana bisey olursa kim bakacak dimi :-)

Canim yine iyi dayandın tebrik ediyorum seni. belki ilerde beraber tekrar ddeneriz

Ay lahana menümü yazayım unutmadannn
Sabah
1kse corba
2minnak mandalına

Öğle
1kase corba
1yesıl elma

Akşam
1kase corba
Yarım ayva 1mınnak mandalına

Su : 3lt gectı
Yesılcay,turk kahvesı,cay ne bulduysam ıctım :KK70:
Spor yohh,, temızlık yaptım bugun
morordek morordek nilsub nilsub toplight toplight

Yarın da sebze+corba günü.. bakalım nasıl gececek :KK66:
Ya ben ilk evlendigimde yapmaya kalktim bu dyeti koca tencereyi cope doktum inan midem bulandi icemedm helal olsun sana valla

Hezimetle sonuclandırdıgım haftasonum sona ersın artık muthıs bır haftaiçine mrb dıyelımmm

Benimde şifa orucu 5 günde sona erdi malsef açlık belirtileri yaşayınca bu aksM çorba içtim şimdi midemde sorun çıkmasın diye yarın meyve suyu salı sebze meyve sonrada dukandan sebze protein yaparak normal düzene gececegim ileriki dönemlerde birkaç kez 3 gün deneyip sonrada 10 günlük yapabilirim yaz gelmeden T tatlitambak bende sonunu getiremedi aslında devam ederdim ama 2 oğlan var bana bisey olursa kim bakacak dimi :-)

Bu arada tabiki kötü hissettigin anda bırakman gerek çocukların var.iyi bile ilgilendin. Sebze+protein e geçerken. Peynir yumurta tarzı hafif olsun sonra et ürünlerine gec

Back
X