Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar gece yazdıklarınızla ilgili bi sürü alıntılama yapmıştım hepsi gitmiş
nazar mı ettim ne hepiniz dökülün kg ları haftasonu iyi geçti derken son dk golü ile herkesler abartmış sıkı yönetim var ona göre

mutlu yıllar tatlım geç kaldığın için afedildin hadi bakalım doğumgününü de abartmadan geçir

Merhaba fıstıklarrr, çıtırlar.... Ben bugün epey mutlu oldum çünkü dünki kendime verdiğim izine rağmen haftasonunu kilo almayarak 78.5 kilomu koruyarak sürdürdüm. Ayrıca atağı geçip seyire evresinde olduğum içinde acayip mutluyum. Bugün sebze alışverişine çıkacağım salatalığı, ekşi domatesi, kereviz salatasını hatta havucu bile çok özledim. Yine havuç sınırlı yeniyor ama olsun. Bir insan sebze özler miymiş gerçekten özlermiş bunu gördüm bağırsaklarım resmen çalışmamaya başladı. 5 gün atak gerçekten ağır geldi bağırsaklarıma 3 gün tuvalete gidemedim ya düşünün çektiğim acı ve şişkinliği. Bu hafta benim kişisel hedefim -2 kilo üzeri olursa ne mutlu bana. Bu arada sanırım kabızlık için eski dostum acı cehreye başvuracağım. Kendisi 3-4 adet çiğneyince anında ishal etme potansiyeline sahip bunu içince dışarı çıkmamanız önerilir.Aksi halde olacaklardan sorumlu değilim. Mümkünse akşam çiğneyin çünkü acayip işe yarıyor.

Gayet güzel afiyet olsun bibiğim.. İyiki doğdunnn bu arada...

canım acı çehre ile ilgili kötü bir anım var 3-4 fazla değil mi tatlım 2 tanesi yeterli tatlım ben bir seferinde 4 ü akşam sabaha çıkmayınca da 2 sini sabah çiğnemiştim hastanelik olmuştum aman dikkat

Günaydın kızlar; ay geçmişe akıp geleyim dedim, mümkün değil, özet geçin bakim akşam neler döndü kim ne kaçamak yapmış

Güncel kilom 63,4 hala, hafta sonu sebze yapmıştım, saf proteinle merhaba diyorum size

ordekcim bu kadar yorum yapılınca ne istediğimi bilemedim ama ilk aklıma gelen erkekti, oyum erkekten olsun madem

Benim de favori reçelim ayva ve ceviz receli

ay tambakım benimde favorilerim onlardır, geçmiş olsun canım oğluşuna da, burda sularda bişi vardı bayaa çekmiştik, ama toparladı çok şükür.

nilsub bende geleyim mi

Kızlar eşim Komiser yardımcılığı sınavına giriyor bugün saat 2 de dua ederseniz sevinirim

canım hakkınızda hayırlısı olsun

Yazismalri ara ara okuyabildigim kadr okudum kizlar yine arada girmeye calisirim suan zar zor yaziyorum inanin

canım çok çok geçmiş olsun, allah iyilik versin

Ortim bu su orucu bana pek yaradı diyete başlamadan önce 48 beden pantolon aldım kumaş şimdi 42 beden kumaş pantolumd oluyo bende bayag bi ilerleme var galiba olmayan kıyafetlerin oluyo artik

maşallah canım, ya senin bi ara 95 kilo olduğuna inanmak gelmiyo resmen içimden, şifa orucuyla ilgili de güzel bir karar vermişsin, Allah korusun çocuklarının başında sağlıklı ol, bi daha deneriz hep birlikte olmazsa

Çok teşekkürler anlayışın için evet aynen öyle yapmalıyım yoksa uzun süreli bir diyet olmaz.

canım günaydın, dukanı gördün az çok, oldukça zor ve katı bi diyet, ama sonuçları da güzel, ama sana uymuyorsa da zorlamanın manası yok, zorlamıyoruz seni merak etme :)
hafta sonu bende bişeyler bulur yerim dedim ama aç kaldım senin gibi, bende çalışıyorum ve inan işe geç kalıyorum uykumdan feragat ediyorum bi şekilde hazırlıyorum yemeğimi, sen şimdi böylesin hele bi evlen çocuk olsun o zaman gör zorlukları :)

mutlu yıllar toz-pembe canım, dualarına amiin diyorum

btlbetul kızz nerdesin?

Canım o kiloya göre değişiyor. Benim kardeşim 120 kiloyken 4 tane çiğnedi bana mısın demedi 6 7 taneyle işe yaradı. Benim kiloda 78 olduğu için 3 tane ancak etki ediyor.

Ben zaten şuan 23 yaşındayım en az 1-2 sene çocuk düşünmüyorum. Çünkü bu tempoda bakamam henüz daha ben kendimi çocuk hissediyorum. Evet haklısın şimdi sana şöyle söyleyim hafta içi ben normalde diyet yapmasam 7 bucuk da kalkıp işe yetişebilirken şuan 6 da kalkıyorum hem kahvatım hem de öğle yemeğimi hazırlamak için ama malesef o iş haftasonu olmuyor. Beni ancak benim yaptığım işi yapan anlar. Basketbol antrenörlüğü çok zor bir iş sürekli hareket halindesin oturmak yok 8-10 grup 200 çocuk akşam 10 ben iptal malesef. Böyle çok daha mutluyum hafta sonu yine dikkat ediyorum ama hafta içi kadar değil. @w e n d y

Duanida etmişsin Amin diyelim bizde canim.
Iyiki dogdun canim. Sagkikli mutlu hayili omurun olsun. Bebislerin olsun:)
çok sağol canımm teşekkür ederimm ayy bebiş mii bende şu sınavımı geçersem 2017 yılı içinde hamile kalmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
sağol canımm inşallah yemek olarak abartmam pek ama pasta olursa yicem artık diğer günler telefi ederim inşallah
Gayet güzel afiyet olsun bibiğim.. İyiki doğdunnn bu arada...
sağol canım benim
teşekkür ederim canımm

Amin canım iyiki doğmuşsun :)

tambağım hadi ikimiz kapışalım kg larımız bu kadar yakınken

Seve seve... kapısalim kaptanım kilolarımıza cidden çok yakın yaaa....
kendimi sağlıklı beslenmeye adadim

bu da sebzeli kek im

Suan pisiyor

merhaba fit olma yolunda azimle ilerleyen güzel bağyanlarr

öncelikle hamile değilim an itibari ile mens dönemine girmiş bulunuyorum. öyle ki çok ağrım var. ve bu durumda çalışmak çok sinir bozucu.
60 kilo ya ulaştığım vakit Allahta nasip ederse çocuk istiyorum. Mens olunca içten içe bir kırgınlık oldu, üzüldüm. dün uğrayamadım çünkü eşim tırnak batmasından ameliyat olmasından mütevvellit. o ebepten kusuruma bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…