- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.221
Ama sabaha kesn 73 gecmis olucam eminimİnanma sen ona bu daatte sacmalıyorlar
Kız bu saatte tartıya mı cıkılır.. ne yapsam da canımı sıksam dıye düşünüp düşünüp buna karar verdın sanırımInanmicaksniz ama suan tarti ustumle 75 kilo gosteriyo daha cuma sabahi 72.4 kiloydum
Valla ölsem de ıcecem bu corbayı 1aydır kaldım 71sınırında..bu hafta görecem o 6yı taktım kafayıYa ben ilk evlendigimde yapmaya kalktim bu dyeti koca tencereyi cope doktum inan midem bulandi icemedm helal olsun sana valla
Yaaa olabilir mi oyle bisi nolur olsun cunkuuuuuValla kiz dogdugun beri hic uykusuzluk nedir bilmem insallh senin bebisde ole olur..
Aynen bana da bi tiksinti geldi en son yarim da olsa iceyim diye yaptım bir yudum aldim ve kaldi yani oyle bidaha da denemedimYenı hamılelık gecırmış bırı olarak cevaplıyom hergun yapıyordum ıcerım dıye tıksıntı geldıgınden ıcemıyordum dogduktan dnr duzeldı gecıcı yanı uzulmee
Cumaya eksi gelmek şartıyla olabilirYarin kilomu solemesem olarmikesin almisimdir cunku
Ahahahhahahbahaneye gel listeye gir dedi homini gırtlak perisimi ol dedi
Aa ben onu oyle anlamadimdi olabilir o zamanElifle Deniz buluşunca ben gelmem bunlar beni keser diyodu yao da ankara tayfasından diye biliyom.. sen ordasın..şahnur kaptanım da orda..servey de mı orda yoksa?? sende mı ankardasın bacım @servey ??
Benim sevip de yapamadigim her seyin sefasini yapin bana nispet yapar gibiHamıle kaldıgımdan berı ıstıyordum hamıleyken yasaktı ancak nasıp oldu
Valla kiz dogdugun beri hic uykusuzluk nedir bilmem insallh senin bebisde ole olur..
Gazozuna ılac attt(sabah roptesembır ıle elınde vıskıyle camdan dısarı bakarken hayal ettım seni, esın uyanmış ama uzgun sırtı donuk yatıyorrr )
Bu sadece dukan icin degil tum diyetler icin gecerli bende haftanin 1 gunu kendime odul veriyorum metabolizmayi sasrtmak icinKesinlikle katılıyorum diyet dediğin yaşam tarzına beslenme özelliklerine uygun olacak. Bu arada benim bu kararı almam sa doktor öz un dukan diyeti hakkındaki bir eleştirisi çok etkili oldu. Doktor Piere ve dukan diyetini çok severim çok da hızlı sonuç verir ama her gün tavuk, et , balık yumurta insanı sıkar. Metabolizma aynı besinleri sürekli oguttugu için yavaşlar. Bu sebeple haftada 1 gün fazla abartmamak kaydıyla kendinize izin verin ve midenizi rahatlatın demişti. Bende pazar günleri kendime izin verdim. Yağlı, unlu ve aşırı karbonhidrat olmamak kaydıyla hem meyvemi hem sebze mi hem de çok özlediğim % 80 bitterimden 2 kare yiyeceğim.
Merhaba.. Maşallah oğlun çok tatlı.
Kız benden gizli rakip mi edindin kendine yazıklar olsun beni aldattın...
Bugün ben de ettim didemcim ama bunu ihanet olarak algilamiyorum bundan böyle 1 gün serbest bana. Dukan diyeti zor bi diyet ve bizde makina değiliz sonucta
Benim yas 23du o zamanlar esimde 26 heeh dedim tam evlenilecek yas ver coskuyugit totişine iğne yapsın iyileş sonra
Almayız ki evekız betüş beni jelibonla boğmaya çalışırsa
Evet ohuyozz biz yeaa.. doktora patlatıcam bi de adamın üstüne o olacak sonunda.. millet boy boy çocuk yapıyo ben diploma basıyomanneannem yeter artık uşaktan kalacan okuma daha evlendirmemiz lazım seni diyo
Elifle Deniz buluşunca ben gelmem bunlar beni keser diyodu yao da ankara tayfasından diye biliyom.. sen ordasın..şahnur kaptanım da orda..servey de mı orda yoksa?? sende mı ankardasın bacım @servey ??
Anamm yeni nesil paldır küldür geliyo.. ne yakısıklı masallah.. bızım yasımızda uşakların burnu sümüklüydü simdiler sanırsın kıvanc tatlıtug
Bence de
İsterizzz..At görelim seni debenim instaya giren görüyo beni ben merak ediyom hepinizi.. bi de mızıkcılar var araızda diyet hesabından eklıyolar.. gösterin olum yüzünüzü
Kuymaklar sagolsun
Bırakimm dimi
Ahaha cocugun ipini çekıyoz su anda.. var mı baska gaz veren??betüş olsa adam kara borsa bırakma sakın derdı @btlbetul kız nerdesın sen bu hafta dolastıgın o cımcıme kımdı gel anlat bakem
Kız niye bunlar böyle??kac yasında esın?? aranızda kaç yas fark var daha dogrusu? ben aynı yas adamı aldım dıye sıkıntı var dıye dusunuyorum artık
Ayy canım cektı benım de.. yapmaya kalkıcam da yetısemıyom kı burayagidem sade bi kahve yapayım kendıme
Kızz fren pedalın nerdeyse oraya basaydın ya
Abooovvv neler sokuyolar aklımakız bende de var bıraz hata.. sımdı bu benım cırkın ördek ilk sevgilim onun da öyle,birbirimizi bulduk bırakamıyoz da sımdı.. baskasına gitsem ölür kahrından sanırım ben de gidemem biliyo yanı
De bakem teselli edelim seni..
Kız cocuk ısterken ytakları ayırınca cozulecek mı soruntabı sız daha tecrubelısınız de oyle daha zor olur diye biliyom ben bacım
De sen de hadı,dökülün bakem
kız ben senı sabah takıp ettım de senınkını onaylamayı unutmusum. kabul ettım gıttı
Kızz söyle bakem,tedbır alalım ona gore.. bak ben pasa pasa cuma günü +2 yazdırdım lısteye
Ne kadar da tövbeler tövbesi bir menü..kız ne ettin bugün.. neyse butun hafta bunların acısını vermeye calısınca kızarsın zati kendine demıyom ben bısey
Eee hanımlar nırde menuler bakalım??
Bakk sen vay hainListeye gırmezsen bu hafta cep nomu vermekle tehdıt ettı benı
Vet hemde 5 kereYememeye ragmen wc ye sık cıkmak ılgınccc
Gözün aydinSabah 6.30
1 kase mercimek çorbası
soğan ve acı biber
ara 9.30
2 dilim armut
1 çay bardağı kahveli süt
öğlen 12
2 haşlanmış yumurta
1 yk lor peyniri
domates salatalık roka acı biber
3 zeytin
Ara
Türk kahvesi
yarım ceviz+3 fındık
akşam 17
Tavuk ızgara
salata
ayran
1 dilim ekmek
şu 3 lt
morordek nilsub inatettimolacak medusa38
ayşecim yulaf kepegini aldım. Karabugdayda aldım. Bakalim neler bekliyor beni:)
iyi geceler ben yatar bayanlar
Olur canım ddeneriz benim durumu karıştıran sinamekiden sonra 6-7 kez wc çıkmam oldu sanırım oda halsizlik yapıp açlık hissettirdiCanim yine iyi dayandın tebrik ediyorum seni. belki ilerde beraber tekrar ddeneriz
GunaydinnnGünaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah....
Annenin gelmesine çok sevindim. Aaa doktora götürdün mu pekiGünaydın kızlar...
hafta benim için güzel başlıyor çünki annem geliyor bugün. Ama bir yandan da oğlum ishal ona üzülüyorum.
çayı zaten şekersiz içiyorsun canım bişey olmaz bence ama çok sıcak içmemeye çalış biraz ılısın sıcak zararlı diyolar..Benim kaçırma sNsim pek yok şifa orucuna devam bugün daha iyiyim iki günlük su saç da 2kg vermisim ama sonra yavaşlar sanırım çay da icmesem olurda hem eşimle kahvaltıda oturmuş oluyorum hemde usumemi engelliyo
süpersin .. bu şekilde devam et canım ama akşam da bence 1 hurma ve 1 bardak süt içebilirsin gündüz gene suyunu iç devam ediyorsan bugün 6. gün zaten ..10. gün öğleden sonra yavaş yavaş sebze suları meyve sularına geçiş yaparsın akşamınada hafif bi salata yağsız normale geçiş olurCnm ben bu oruca alistim ya acaba birkaç gün gerçek orucu tutup iftar ve sahurda bir hurma bir bardak sut Olanina gecsen olurmu ki yoksa böyle mi devam etmeliyimtoz-pembe
Gunaydinnn
Annenin gelmesine çok sevindim. Aaa doktora götürdün mu peki
doğdun. ın kızlar .. bugün benim doğumgünümmiyiki doğmuşum yeni yaşımda yeni heyecanlar yeni güzellikler yaşarım inşallah .. rabbim sağlık huzur mutluluk versin yuvama bereket versin namazımdan niyazımdan ayırmasın içme iman aşkı dolsun inşallah doğumgünü duamıda yaptım
kızlar bugün pek diyet yapamayacağım affınıza sığınarak bugünün menüsünü hiç paylaşmıyim oyüzden normalde protein günü ama yarına erteledim doğumgünü pastamdan yemezsem olmaz
dün bilerek hafif geçirdim birazdan hafta sonu menümüde yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?