Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Inanmicaksniz ama suan tarti ustumle 75 kilo gosteriyo daha cuma sabahi 72.4 kiloydum
Kız bu saatte tartıya mı cıkılır.. ne yapsam da canımı sıksam dıye düşünüp düşünüp buna karar verdın sanırım bu hafta sporla toplarsın üzülme
Ya ben ilk evlendigimde yapmaya kalktim bu dyeti koca tencereyi cope doktum inan midem bulandi icemedm helal olsun sana valla
Valla ölsem de ıcecem bu corbayı 1aydır kaldım 71sınırında..bu hafta görecem o 6yı taktım kafayı

Ya ben gelene kadar herkescikler gitmis
Valla kiz dogdugun beri hic uykusuzluk nedir bilmem insallh senin bebisde ole olur..
Yaaa olabilir mi oyle bisi nolur olsun cunkuuuuu
Yenı hamılelık gecırmış bırı olarak cevaplıyom hergun yapıyordum ıcerım dıye tıksıntı geldıgınden ıcemıyordum dogduktan dnr duzeldı gecıcı yanı uzulmee
Aynen bana da bi tiksinti geldi en son yarim da olsa iceyim diye yaptım bir yudum aldim ve kaldi yani oyle bidaha da denemedim
Yarin kilomu solemesem olarmi kesin almisimdir cunku
Cumaya eksi gelmek şartıyla olabilir
bahaneye gel listeye gir dedi homini gırtlak perisimi ol dedi
Ahahahhahah
Homini gırtlak perisi mi koptum ya
Elifle Deniz buluşunca ben gelmem bunlar beni keser diyodu ya o da ankara tayfasından diye biliyom.. sen ordasın..şahnur kaptanım da orda..servey de mı orda yoksa?? sende mı ankardasın bacım @servey ??
Aa ben onu oyle anlamadimdi olabilir o zaman
btlbetul kiz Ankara'daysan buluşalım bak ben hamileyim benden sana zarar gelmez adam kesmem yani
Hamıle kaldıgımdan berı ıstıyordum hamıleyken yasaktı ancak nasıp oldu
Benim sevip de yapamadigim her seyin sefasini yapin bana nispet yapar gibi
Ben de artik dogumdan sonra giderim Tarihi Şengül Hamami'na, kahve masaji yaptiririm

Gazozuna ılac attt(sabah roptesembır ıle elınde vıskıyle camdan dısarı bakarken hayal ettım seni, esın uyanmış ama uzgun sırtı donuk yatıyorrr)
yalniz hayal gucune hayran kaldim
Bu sadece dukan icin degil tum diyetler icin gecerli bende haftanin 1 gunu kendime odul veriyorum metabolizmayi sasrtmak icin
Benim yas 23du o zamanlar esimde 26 heeh dedim tam evlenilecek yas ver coskuyu
Kabul etmesen kuscektim haaa
Valla bende anladm ya yerken iyidi ama acisi cikacak o belli oldu

Sabah 6.30
1 kase mercimek çorbası
soğan ve acı biber

ara 9.30
2 dilim armut
1 çay bardağı kahveli süt

öğlen 12
2 haşlanmış yumurta
1 yk lor peyniri
domates salatalık roka acı biber
3 zeytin

Ara
Türk kahvesi
yarım ceviz+3 fındık

akşam 17
Tavuk ızgara
salata
ayran
1 dilim ekmek

şu 3 lt
morordek nilsub inatettimolacak medusa38

ayşecim yulaf kepegini aldım. Karabugdayda aldım. Bakalim neler bekliyor beni:)
iyi geceler ben yatar bayanlar

Gözün aydin

çayı zaten şekersiz içiyorsun canım bişey olmaz bence ama çok sıcak içmemeye çalış biraz ılısın sıcak zararlı diyolar..
Cnm ben bu oruca alistim ya acaba birkaç gün gerçek orucu tutup iftar ve sahurda bir hurma bir bardak sut Olanina gecsen olurmu ki yoksa böyle mi devam etmeliyim toz-pembe
süpersin .. bu şekilde devam et canım ama akşam da bence 1 hurma ve 1 bardak süt içebilirsin gündüz gene suyunu iç devam ediyorsan bugün 6. gün zaten ..10. gün öğleden sonra yavaş yavaş sebze suları meyve sularına geçiş yaparsın akşamınada hafif bi salata yağsız normale geçiş olur

günaydın kızlar .. bugün benim doğumgünümm iyiki doğmuşum yeni yaşımda yeni heyecanlar yeni güzellikler yaşarım inşallah .. rabbim sağlık huzur mutluluk versin yuvama bereket versin namazımdan niyazımdan ayırmasın içme iman aşkı dolsun inşallah doğumgünü duamıda yaptım
kızlar bugün pek diyet yapamayacağım affınıza sığınarak bugünün menüsünü hiç paylaşmıyim oyüzden normalde protein günü ama yarına erteledim doğumgünü pastamdan yemezsem olmaz
dün bilerek hafif geçirdim birazdan hafta sonu menümüde yazarım

sabah işe geç kaldım uyuyakalmışım oyüzden tartılamadım
haftasonu menüm

cumartesi
sabah peynirli domatesli sandviç küçüktü baya poğaça boyunda, sütsüz şekersiz kahve

öğlen 12 gibi 1 kase special K

akşam 5 gibi 1 tabak etli kuru fasülye 2 kaşık pilav 1 kase yoğurt çok az turşu ekmek yok

sabah işe gelirken 35-40 dk yürüdüm
öğlen iş çıkışı çarşıda ve avm de gezdim en az 1 saat yürüdüm

pazar günü

sabah 1 yumurtadan sucuklu yumurta peynir zeytin 2 dilim tt ekmek
ara kahve
öğlen komşu aşure getirdi 1 kaşık aldım allahtan beğenmedim koydum bi tek anneminkini seviyorum yaa

akşam yarım kase special K

100 ip atladım

nilsub inatettimolacak morordek

Duanida etmişsin Amin diyelim bizde canim.
Iyiki dogdun canim. Sagkikli mutlu hayili omurun olsun. Bebislerin olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…