- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.861
Sabah hamsı mimenüm @nilsub @morordek bak baak mmenü görsün gözünüzz.... efsane geri döndü breh breh breeehhhh.....
sabah 1 tabak hamsi
öğlen 6 tavuk nugget
akşam 4 gibi 1 dlm tb ekmeği
2 domates
4 kaşık lor
su : 1 lt -- içemiyorum içemiyoruuuum((
spor : 100 ipli ip
jillian level 1
şimdi de yeşil çay
limonlu su
ve 4 ceviz...........
Biz senle en iyisi brunch yapalım bunlardan hayır yok bir iki sene sonra zayiflayinc katılırlar bizeSaol canım
Bakma sen ona sabahları ciğer balık yer oSabah hamsı mi
Bakma sen ona sabahları ciğer balık yer o
Bunu tersten mi okusak biz
Sabah hamsı mi
Bakma sen ona sabahları ciğer balık yer o
menüm @nilsub @morordek bak baak mmenü görsün gözünüzz.... efsane geri döndü breh breh breeehhhh.....
sabah 1 tabak hamsi
öğlen 6 tavuk nugget
akşam 4 gibi 1 dlm tb ekmeği
2 domates
4 kaşık lor
su : 1 lt -- içemiyorum içemiyoruuuum((
spor : 100 ipli ip
jillian level 1
şimdi de yeşil çay
limonlu su
ve 4 ceviz...........
Biz senle en iyisi brunch yapalım bunlardan hayır yok bir iki sene sonra zayiflayinc katılırlar bize
Ben aç kaldım walla kimseyi yemedimyerim aç kalırsam seni de yerim :))
istediğiniz menüden başlaya bilirsiniz...
eve geç geliyorum işe de hamsi götüremiyecceğime göre işe götüremeyeceğim şeyleri akşamda geç evde olduğumdan mütevellit sabah yiyiyorum... çünkü akşam geç saatte pişirip geç saat olduğu için yiyemiyorum ve gözüm kalıyo aklım kalıyo..... üstelik ertesi günün akşamı da geç geliyorum ya gene yiyemiyorum :)) bu bir kısır döngü.... menü sıralamasına değil içeriğine yorum yapın daaa :)
Hahah, efsanesin Betül, afiyet olsun kuzum, yarın sabaha ne var menüde :)
Tamam canım inşallah, gelde buluşalım inşallah :)
Ben aç kaldım walla kimseyi yemedim
Ben senin 95 kilo olmana inanamıyorum ya, kıyafet işi falan nasıl oldu senin? 20 kilo verdin kilo almadan öncekileri mi giyiyosun? 20 kilo ya dile kolay maşallah :)Ben aç kaldım walla kimseyi yemedim
pırasalı yumurta inşallah uyuya kalmaz isem :)
Ben hamsıden snr ılereyemedım yorum mekanizmam kıtlendıı içerık guzel
Evet ya şimdiden hayal kurmaya başladım senede bir gidinceHahah, efsanesin Betül, afiyet olsun kuzum, yarın sabaha ne var menüde :)
Tamam canım inşallah, gelde buluşalım inşallah :)
ben ablama dedim ıssız adaya düşersek aç kalırsam seni yerim dedim ... ben senden uzak dururum dedi adanın öbür ucunagitcekmiş :)))
Hahah, yazık senden kaçabileceğini mi sanıyomuş :)
Alabalıgın yanında küçük pideler geldı dumanı tuten var ya etımı burktum yememek içinmenu yazmak işe yarıyor.
çok açsam yerimden kalkamayabilirim kaçarsa kurtulur bence :)) tembellikte var bünyede....
Evet ama bu ara fazla kıyafet almiyorum önce bi 55 olayım tüm dolap yenilenecek çünkü eski kıyafetlerimi dagittim 95 kg oglumla resmim var zayiflayinc koyacamBen senin 95 kilo olmana inanamıyorum ya, kıyafet işi falan nasıl oldu senin? 20 kilo verdin kilo almadan öncekileri mi giyiyosun? 20 kilo ya dile kolay maşallah :)
Afiyet olsun, bende pırasa aldım 2 gün sonraya artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?