• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menüm @nilsub @morordek bak baak mmenü görsün gözünüzz.... efsane geri döndü breh breh breeehhhh.....

sabah 1 tabak hamsi

öğlen 6 tavuk nugget

akşam 4 gibi 1 dlm tb ekmeği
2 domates
4 kaşık lor

su : 1 lt -- içemiyorum içemiyoruuuum :KK43:((

spor : 100 ipli ip
jillian level 1

şimdi de yeşil çay
limonlu su
ve 4 ceviz...........
Sabah hamsı mi:KK57:

Bunu tersten mi okusak biz

istediğiniz menüden başlaya bilirsiniz...

eve geç geliyorum işe de hamsi götüremiyecceğime göre işe götüremeyeceğim şeyleri akşamda geç evde olduğumdan mütevellit sabah yiyiyorum... çünkü akşam geç saatte pişirip geç saat olduğu için yiyemiyorum ve gözüm kalıyo aklım kalıyo..... üstelik ertesi günün akşamı da geç geliyorum ya gene yiyemiyorum :)) bu bir kısır döngü.... menü sıralamasına değil içeriğine yorum yapın daaa :)

menüm @nilsub @morordek bak baak mmenü görsün gözünüzz.... efsane geri döndü breh breh breeehhhh.....

sabah 1 tabak hamsi

öğlen 6 tavuk nugget

akşam 4 gibi 1 dlm tb ekmeği
2 domates
4 kaşık lor

su : 1 lt -- içemiyorum içemiyoruuuum :KK43:((

spor : 100 ipli ip
jillian level 1

şimdi de yeşil çay
limonlu su
ve 4 ceviz...........

Hahah, efsanesin Betül, afiyet olsun kuzum, yarın sabaha ne var menüde :)

Biz senle en iyisi brunch yapalım bunlardan hayır yok bir iki sene sonra zayiflayinc katılırlar bize

Tamam canım inşallah, gelde buluşalım inşallah :)

istediğiniz menüden başlaya bilirsiniz...

eve geç geliyorum işe de hamsi götüremiyecceğime göre işe götüremeyeceğim şeyleri akşamda geç evde olduğumdan mütevellit sabah yiyiyorum... çünkü akşam geç saatte pişirip geç saat olduğu için yiyemiyorum ve gözüm kalıyo aklım kalıyo..... üstelik ertesi günün akşamı da geç geliyorum ya gene yiyemiyorum :)) bu bir kısır döngü.... menü sıralamasına değil içeriğine yorum yapın daaa :)
:KK70:Ben hamsıden snr ılereyemedım yorum mekanizmam kıtlendıı:KK70:içerık guzel

Ben senin 95 kilo olmana inanamıyorum ya, kıyafet işi falan nasıl oldu senin? 20 kilo verdin kilo almadan öncekileri mi giyiyosun? 20 kilo ya dile kolay maşallah :)

Afiyet olsun, bende pırasa aldım 2 gün sonraya artık :)
Evet ama bu ara fazla kıyafet almiyorum önce bi 55 olayım tüm dolap yenilenecek çünkü eski kıyafetlerimi dagittim 95 kg oglumla resmim var zayiflayinc koyacam :-)

Back
X